- 5 Şubat 2021
- 486
- 526
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Merhabalar, ben de kasım ayında transfer için doktora gideceğim. Bu gruba dahil oluyor muyum bu durumda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grubu Kasım mı yaptın Iron Butterfly
Olursun canısı neden olmasın daldan dala atlıyoruz zatenMerhabalar, ben de kasım ayında transfer için doktora gideceğim. Bu gruba dahil oluyor muyum bu durumda?
ee biz nereye gidelim şimdi :)Grubu Kasım mı yaptın Iron Butterfly
Aşgısı her yere yazabilirsin umudumuz yolumuz bir hepimizinee biz nereye gidelim şimdi :)
merhaba silik bir şekilde var gibiinşallah gercekten de vardır cok sevindim adınıza
Canımsın inşallah pozitifi göreceğiz beraberAşgısı her yere yazabilirsin umudumuz yolumuz bir hepimizin
İnşallah mevlam o müjdeli haberi vermeyi bizlerede nasip ederCanımsın inşallah pozitifi göreceğiz beraber
selam Iron Butterfly inşallah kasım ayı transfer listesinde bende olurum. Bir şeyi merak ettim şimdi siz opu dan sonra transfer için ikinci reglyi bekliyorsunuz ya. "ya doğal yolla olursa" filan diye değerlendirme yapıyor musunuz yoksa perhizde mi oluyorsunuz o süreçte ?Al benden de o kadar valla
Bende orda başladım fakat sonra özele geçtim ne durumdasınız suanMerhabalar herkese bende başladım tedavime bugün 3.günüm hayırlısıyla. Gonal f 300 kullanıyorum şuan yanına ekstra olarak coraspirin ve aretewomen vitamin ve 3 günlük kullanacağım bir antibiyotik verdiler.İzmir Dokuz eylül üniversitesinde görüyorum tedavimi.Allah hayırlısıyla herkesin emeğinin karşılığını versin
1 hafta koru kendini enfeksiyona falan dikkat et dedi henüz bişi yok ama öyle başka bişi demediler değerlendirme içinde normal evrenize devam edebilirsiniz dedi bakalımselam Iron Butterfly inşallah kasım ayı transfer listesinde bende olurum. Bir şeyi merak ettim şimdi siz opu dan sonra transfer için ikinci reglyi bekliyorsunuz ya. "ya doğal yolla olursa" filan diye değerlendirme yapıyor musunuz yoksa perhizde mi oluyorsunuz o süreçte ?
Transfer sonrası alınıyor diye biliyorumtransfer hazırlığında veriliyor hep diğer tedavilerimde de kullanmıştım
İnşallah hadi bakalım hayırlı olsun tedavin umarım ilk denemede mutlu sona kavuşursunMerhabalaaar, belki bende bu topiğe yetişebilirim :) son yumurta toplamamı Ekim ayında olucam sonra laporoskopi ameliyatı sonra transfer :) İlk Tüp bebek deneyimim 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim :)
Umarıım teşekkürlerİnşallah hadi bakalım hayırlı olsun tedavin umarım ilk denemede mutlu sona kavuşursun
Rica ederim nerde tedavi görüyorsunUmarıım teşekkürler
Canım doktorum da boşuna transfer etmeyelim dedi çünkü 13 yumurtam döllendi hiç biri beşinci güne gelemedi. Bir sorun var mutlaka boşuna tranfer etmeyelim dedi.3.gün embriyo transferi olup tutan ve doğum yapan çook kişi duydum, umutsuz olmamaya çalışın, iyi düşünelim iyi olsun inşAllah güzel haberler alırsınız embriyonuzdan
Malesef canım yumurta sayım çoktu ama hiç biri beşinci güne gelemedi o yüzden doktorum boşuna tranfer etmeyelim mutlaka bir sorun var dedi genetik test istedi. Bide spermle alakalı sıkıntı varmış ürolojiye randevu aldık büyük ihtimalle sperm dna hasarı yüksek çıkacak. Onlara göre tekrar başlıcazHemen umutsuzluğa kapılma lütfen gayret senden umut Allah'tan nice tek embriyo kalıp gebelik yaşayıp çocuğunu kucağına alanlar var vesvese şeytandan kötü düşünme...
Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüze inşallahMalesef canım yumurta sayım çoktu ama hiç biri beşinci güne gelemedi o yüzden doktorum boşuna tranfer etmeyelim mutlaka bir sorun var dedi genetik test istedi. Bide spermle alakalı sıkıntı varmış ürolojiye randevu aldık büyük ihtimalle sperm dna hasarı yüksek çıkacak. Onlara göre tekrar başlıcaz