2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anladım canım transfer den önce hangi ilacı kullandın bende şimdi tüp bebek için başka şehire gideceğiz o yüzden rapor falan aldık yarın gideceğiz inşallah araştırıyorum canım
Ben, progesten 200 vajinal tablet prolutex iğne göbekten estrofem ecopirin prednol kullanıyorum transferden önce başladım hala devam ediyorum doktor bırak diyene kadar. Opudan öncede gonalf 900 kullandım ondan sonra cetrotide kullandım bunlar göbekten iğne bu arada yumurtalar büyüsün gelişsin dye opudan bir gün öncede ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 tane ertesi gün de ölü oldum zaten oludan sonra da dostinex kullandım bide Yasmin kullandım 2 ay rahim dinlendirme oldu bende Ağustos da opu oldum ben ama kişiden kişiye değişiyor ilaç vs tedavi yöntemi herkesin bünyesi farklı çünkü canım

İnşallah hayırla ilerler cnm silik bile çıksa pozitif diye biliyorum ama sen bence kan var gününde canım tekrar
İnşallah hepimiz istediğimiz güzel sonuçları alırız ovulasyon testi ile yaptım ya ondan biraz kafam karıştı bir kaç yerde ovulasyon testi ile gebelik öğrenildiğini okumuştum

Doğrudur kuzum inşallah bakalım yarın bana ne verecek ne diyecek transfer günü belli olacak mı hayırlı zaman hayırlı haberler alalım inşallah

Doğrudur kuzum inşallah bakalım yarın bana ne verecek ne diyecek transfer günü belli olacak mı hayırlı zaman hayırlı haberler alalım inşallah
Sakin ol canım ilk önce kafan rahat olsun gerisi halolur ya ne kdr stres yaparsan okdr kötü oluyor ben transfer de okdr rahattım ki doktorum çok iyi ya müzik filan açtık sohbet muhabbet ettik selfi filan çekindiler yanımda okdr rahattım valla

Ay ne güzel canım tek mi oldu cnm transferim çift mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…