- 7 Kasım 2023
- 266
- 334
- 40
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.341
Anladım sizin nasıl oldu süreçBen kayseri acıbadem de Mustafa taşa gidiyorum sivasta yaşıyorum 80 bini buldu yok masrafları ilaçlar işlemler dahil.
Tabi kiOlumlu yada olumsuz yazalım burayainşallah bol pozitifler görürüz de
Benim iki denemem devlette oldu tek tek şimdi özeldeyim raporlu olarak ama bu ay yanacak rapor regli olmadım henüzBana da dedi bir diye ama ben dedim iki çünkü benim kararım bu devlet hastanesi değil özel sonucta
Merhaba hoşgeldiniz umarım en içten dileklerimle dualarımız kabul olur hasretimiz diner inşallah bunlar hem bir belirti olarak geçiyor hemde ilaçlar yan etkisi diye söyleniyor karman çorman durumlar oluyor yani ama güzel haberler alalım aminArkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır kadınlar kulübünde tüp bebek yazışmalarını takip ediyorum. Bir pozitif olsun tüm sürecimi burada yazacağım diye bir niyetim vardı fakat dayanamadım şimdi yazmaya karar verdim :)) Hap bilgileri vereyim;
39 yaşıma yeni girdim
2 tane 3.gün embriyom vardı.
Yumurta toplama işleminden önce prp yaptırdım.
Acıbadem Maslakta tedavi görüyorum.
4 kasımda transfer oldum. Şu an içimde yaşadığım duygular karma karışık. 15 Kasımda kan testimi yaptıracağım.
İçimden bir ses sürekli vesvese yapıyor :) Sizinle paylaşmak istedim. Eşim de destek oluyor fakat tüm olaylar bizim vücudumuzda gerçekleştiği için gerçekten anladığını sanmıyorum.
Şimdilik hafif hafif kasıklarımda garip bir his ve göğüslerimde yeni başlayan bir hassasiyet oluşmaya başladı. Yani ne bileyim bunlarda bir şeyin göstergesi değil bana göre aslında :)
Tüm çabalarımızın göklerden karşılık bulmasını dilerim.
Saol kuzucum hepimiz şifalı haberler alalım inşallahŞifaa olsun
İnşallah inşallah güzel pozitifler alalım inşallah canııımOlumlu yada olumsuz yazalım burayainşallah bol pozitifler görürüz de
Maşallah çift çift olsun inşallah canısıCıft transfer
Yaa hala mens olmadın mııı ben de merak ediyordum bi bakayım yazdın mı diye aratıyordumBenim iki denemem devlette oldu tek tek şimdi özeldeyim raporlu olarak ama bu ay yanacak rapor regli olmadım henüz
Aminn inşallah. Şuana kadar ne iğnelerde ne dr'a gittiğimde düşük moralliydim. Her zaman güler her zaman pozitifte kalırdım. Normalde de olayları drama döndürmem amaaaa şu test gününü beklemek yok mu :)) İşte bu beni delirtiyor. :) birde başka birşey düşünemez oldum diğer başka ne varsa unutuyorumBenim iki denemem devlette oldu tek tek şimdi özeldeyim raporlu olarak ama bu ay yanacak rapor regli olmadım henüz
Merhaba hoşgeldiniz umarım en içten dileklerimle dualarımız kabul olur hasretimiz diner inşallah bunlar hem bir belirti olarak geçiyor hemde ilaçlar yan etkisi diye söyleniyor karman çorman durumlar oluyor yani ama güzel haberler alalım amin
Beklemem gerektiğini söylediler 10 15 günYaa hala mens olmadın mııı ben de merak ediyordum bi bakayım yazdın mı diye aratıyordumdoktorunla iletişime geçtin mi? Ya da herhangi bi bitkisel çay vs
Bize katıl ssohbet et zaman geçsinAminn inşallah. Şuana kadar ne iğnelerde ne dr'a gittiğimde düşük moralliydim. Her zaman güler her zaman pozitifte kalırdım. Normalde de olayları drama döndürmem amaaaa şu test gününü beklemek yok mu :)) İşte bu beni delirtiyor. :) birde başka birşey düşünemez oldum diğer başka ne varsa unutuyorum
kendimi şu baştaki listeye eklicem ama yeni olduğum için isim etiketi nasıl yapılıyor bilemedim.Beklemem gerektiğini söylediler 10 15 gün
Bize katıl ssohbet et zaman geçsin
Bekara karı boşamak gibi oldu buYa zaten yaşımız okdrda genç değil çift daha mantıklı ha belki teki tutucak ama keşke ikiz olsa tedaviyle anne olucaz tek çocuk olsa ne çift çocuk olsa ne ben bu mantikdayim bir çocuğa bakan 2.yede bakar valla
Öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallahArkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır kadınlar kulübünde tüp bebek yazışmalarını takip ediyorum. Bir pozitif olsun tüm sürecimi burada yazacağım diye bir niyetim vardı fakat dayanamadım şimdi yazmaya karar verdim :)) Hap bilgileri vereyim;
39 yaşıma yeni girdim
2 tane 3.gün embriyom vardı.
Yumurta toplama işleminden önce prp yaptırdım.
Acıbadem Maslakta tedavi görüyorum.
4 kasımda transfer oldum. Şu an içimde yaşadığım duygular karma karışık. 15 Kasımda kan testimi yaptıracağım.
İçimden bir ses sürekli vesvese yapıyor :) Sizinle paylaşmak istedim. Eşim de destek oluyor fakat tüm olaylar bizim vücudumuzda gerçekleştiği için gerçekten anladığını sanmıyorum.
Şimdilik hafif hafif kasıklarımda garip bir his ve göğüslerimde yeni başlayan bir hassasiyet oluşmaya başladı. Yani ne bileyim bunlarda bir şeyin göstergesi değil bana göre aslında :)
Tüm çabalarımızın göklerden karşılık bulmasını dilerim.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amiin hepimiz için güzel şeyler olsun inşallahÖncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah benim fikrim kendinizi dinlemeyin belirti aramayın inşallah herşey güzel olacak.Rabbim yüzünü güldürsün
Bilgileri yaz ben eklerim canısıkendimi şu baştaki listeye eklicem ama yeni olduğum için isim etiketi nasıl yapılıyor bilemedim.
Devlette sınır var ama özelde yok oda sözde duruma göre hareket ediyor çift içinBekara karı boşamak gibi oldu bu
Haklısın tüp bebekte 30 yas üstünü çift konulması taraftarıyım bende. Tekrar aynı syrecleri yaşamak zor. Olmuşken 2 tane olsun.
çift yazmamışım ilk günün günahı olmazmışIron Butterfly başardım etiket yapmayı meğer bildiğimiz etiketmiş
Şimdi tablo bilgilerimiz yazayım eklersen sevinirim.
1. transfer - yaş 39- 3. gün embriyosu - 4 Kasım :)