- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.321
Ayın 11n de kan vermem lazım ama hafta sonuna geliyor cuma günü vercem 4 gün kaldıKaç gğn kaldı canım normalde test gününe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 11n de kan vermem lazım ama hafta sonuna geliyor cuma günü vercem 4 gün kaldıKaç gğn kaldı canım normalde test gününe
Maşallah canım inşallah hepsi nasip olurToplam 10 tane iyi kalite dedi doktorum
Pazartesi ver bence kan cuma test yap istersenAyın 11n de kan vermem lazım ama hafta sonuna geliyor cuma günü vercem 4 gün kaldı
Dayanabilir miyim ki :) erken gebelik testi yapayım da ona göre cuma yada pazartesi gideyimPazartesi ver bence kan cuma test yap istersen
Bi narın yarısını yedim canımİnşallah canım çokta aşırıya kaçma dikkat et
İnşallah güzel sonuçlar bekliyoruz canım dualarımdasınAyın 11n de kan vermem lazım ama hafta sonuna geliyor cuma günü vercem 4 gün kaldı
Cıft transferAy ne güzel canım tek mi oldu cnm transferim çift mi
Çok dayanamaSan Perşembe test yap sonra kan verDayanabilir miyim ki :) erken gebelik testi yapayım da ona göre cuma yada pazartesi gideyim
Şifaa olsunBi narın yarısını yedim canım
Bende başlarsamift isteyeceğim transfer bakalımCıft transfer
Sanırım erken yapmışız sen kan tahlilini ne zaman dedi doktor inşallah ilimizde güzel haberler alırızMerhaba bende seninle aynı durumdayım test yaptım.negatif çıktı 3. Gün embriyosu transfer 1 Kasımdı
Ya zaten yaşımız okdrda genç değil çift daha mantıklı ha belki teki tutucak ama keşke ikiz olsa tedaviyle anne olucaz tek çocuk olsa ne çift çocuk olsa ne ben bu mantikdayim bir çocuğa bakan 2.yede bakar vallaBende başlarsamift isteyeceğim transfer bakalım
Herşey nasip bana Dr bir dedi ama ben ikide kararlıyım ve olması için direteceğimYa zaten yaşımız okdrda genç değil çift daha mantıklı ha belki teki tutucak ama keşke ikiz olsa tedaviyle anne olucaz tek çocuk olsa ne çift çocuk olsa ne ben bu mantikdayim bir çocuğa bakan 2.yede bakar valla
Bana da dedi bir diye ama ben dedim iki çünkü benim kararım bu devlet hastanesi değil özel sonuctaHerşey nasip bana Dr bir dedi ama ben ikide kararlıyım ve olması için direteceğim
Merhaba 5 senelik evliyiz. Bu ay tüp bebek düşünüyoruz. Kaçıncı gün toplama oluyor transfer ne zaman oluyor ve maliyeti ne oluyor ortalama cevap verirseniz sevinirim
Ayın 13 u büyük günSanırım erken yapmışız sen kan tahlilini ne zaman dedi doktor inşallah ilimizde güzel haberler alırız
Ben kayseri acıbadem de Mustafa taşa gidiyorum sivasta yaşıyorum 80 bini buldu yok masrafları ilaçlar işlemler dahil.Merhaba 5 senelik evliyiz. Bu ay tüp bebek düşünüyoruz. Kaçıncı gün toplama oluyor transfer ne zaman oluyor ve maliyeti ne oluyor ortalama cevap verirseniz sevinirim
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım F ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 23 Kasım brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım @Panda34 26 2.ci deneme 5.ci gün
Çift39 1.ci deneme 3.cü gün Çift 4 Kasım
Olumlu yada olumsuz yazalım buraya inşallah bol pozitifler görürüz deAyın 13 u büyük gün