2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız Doktorumun muayenehanesinde oldu takip süreci opu transfer işlemini Acıbadem hastanesinde yapıyor doktorum dondurulmuş transfer yapılacak nasipse

Hoşbuldum birde yarın erken gebelik testi ile deneyim insan sabredemiyor :)
Aynen canım bekle derim ama insan bekleyemiyor gerçekten umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bize
İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız Doktorumun muayenehanesinde oldu takip süreci opu transfer işlemini Acıbadem hastanesinde yapıyor doktorum dondurulmuş transfer yapılacak nasipse
Anladım canım kaçtane yumurtan var

Evet 3 kere gittim ben e2 ve progesteron hormonuma baktılar sürekli ve vajinal muayene oldum hep ondan sonra ilaç aldirdilar bana iste transferden önce kullanmaya başladım 1 Kasım da da transfer oldum zaten
Anladım canım transfer den önce hangi ilacı kullandın bende şimdi tüp bebek için başka şehire gideceğiz o yüzden rapor falan aldık yarın gideceğiz inşallah araştırıyorum canım

İnşallah hayırla ilerler cnm silik bile çıksa pozitif diye biliyorum ama sen bence kan var gününde canım tekrar

Herşey yolundaydı canım benim 4 kere gittim . Transfer günü sabahta 5.ci muayenemi oldum. Tiroid hastasıyım ben tek sorun oydu onun için kana bakıldı bişey çıkmazdı
Anladım canım bende insallah bakayım yarın ne diyecekler inşallah hayırlı olur yarın adet 12. Günü oluyor bakalım kaç gün verecekler canım çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…