-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.281
Hoşbuldum birde yarın erken gebelik testi ile deneyim insan sabredemiyor :)Hoşgeldin transfer ilk gün sayılmıyor cnm6.ci gündesin erken gebelik testi ile denesen birde
İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırızBizler iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Henüz test yapmanız için çok erken 8 9 gün olsun öyle test yapın bence
Nasipten öteye yol yokmuş anlıyor insan
Merhaba hoşgeldinhadi darısı güzel haberlere hangi merkezdesin
İnşallah düşündükleri olmaz ve tedavin aksamaz çok geçmiş olsun
Tamam canım saolasinLa havle oku sıtına karnına hafif daire şekli mesaj yap yat ayaklarını yukarı kardır iyi gelir belki
Canım iyi düşün iyi olalım lütfen canım benimmmKızlar 6.qunum buqün adet sancısı qibi aqrilarim var çok korkuyorum
Aaaa öyle mi küçücük yani adetten kaç gün sonra oldu 14-15. Gün falan oldu sanırımVerilir verilir canım bende kalinliqa bakıldı 3 4 qün sonraya verdi transfer
Öyle mi cnm herşey yolunda mıydı kaç kere kontrole gittim acabaBen 19.gun oldum
Anladım cnm herşey yolunda gitti değil mi kaç kere kontörle gittin sendeReglim 18 Ekim transfer 2 Kasım arada 16 gün vardı
Evet 3 kere gittim ben e2 ve progesteron hormonuma baktılar sürekli ve vajinal muayene oldum hep ondan sonra ilaç aldirdilar bana iste transferden önce kullanmaya başladım 1 Kasım da da transfer oldum zatenÖyle mi cnm herşey yolunda mıydı kaç kere kontrole gittim acaba
Aynen canım bekle derim ama insan bekleyemiyor gerçekten umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bizeHoşbuldum birde yarın erken gebelik testi ile deneyim insan sabredemiyor :)
Anladım canım kaçtane yumurtan varİnşaAllah hepimiz güzel haberler alırızDoktorumun muayenehanesinde oldu takip süreci opu transfer işlemini Acıbadem hastanesinde yapıyor doktorum dondurulmuş transfer yapılacak nasipse
Anladım canım transfer den önce hangi ilacı kullandın bende şimdi tüp bebek için başka şehire gideceğiz o yüzden rapor falan aldık yarın gideceğiz inşallah araştırıyorum canımEvet 3 kere gittim ben e2 ve progesteron hormonuma baktılar sürekli ve vajinal muayene oldum hep ondan sonra ilaç aldirdilar bana iste transferden önce kullanmaya başladım 1 Kasım da da transfer oldum zaten
İnşallah hayırla ilerler cnm silik bile çıksa pozitif diye biliyorum ama sen bence kan var gününde canım tekrarMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 7. Gündeyim ovulasyon kiti ile test yaptım 2 tane ikiside silik çıktı ovulasyon kiti ile gebelik testi yapıp sonuç alan var mı aranızda?
Herşey yolundaydı canım benim 4 kere gittim . Transfer günü sabahta 5.ci muayenemi oldum. Tiroid hastasıyım ben tek sorun oydu onun için kana bakıldı bişey çıkmazdıAnladım cnm herşey yolunda gitti değil mi kaç kere kontörle gittin sende
Anladım canım bende insallah bakayım yarın ne diyecekler inşallah hayırlı olur yarın adet 12. Günü oluyor bakalım kaç gün verecekler canım çok heyecanlıyımHerşey yolundaydı canım benim 4 kere gittim . Transfer günü sabahta 5.ci muayenemi oldum. Tiroid hastasıyım ben tek sorun oydu onun için kana bakıldı bişey çıkmazdı
bide sen nerede transfer oldun kuzucum hangi merkezdeHerşey yolundaydı canım benim 4 kere gittim . Transfer günü sabahta 5.ci muayenemi oldum. Tiroid hastasıyım ben tek sorun oydu onun için kana bakıldı bişey çıkmazdı
En kısa zamanda sende transfer olursun canım stres yapma bu dönem .Anladım canım bende insallah bakayım yarın ne diyecekler inşallah hayırlı olur yarın adet 12. Günü oluyor bakalım kaç gün verecekler canım çok heyecanlıyım
İstanbul Kolan Hastanesi'nde Çağdaş Aslan doktorumbide sen nerede transfer oldun kuzucum hangi merkezde
Aynen canım inşallahEn kısa zamanda sende transfer olursun canım stres yapma bu dönem .
Bende Bursa acıbademdeyim cnmİstanbul Kolan Hastanesi'nde Çağdaş Aslan doktorum
Evet transfer tam 15.qun olduAaaa öyle mi küçücük yani adetten kaç gün sonra oldu 14-15. Gün falan oldu sanırım
Sende biseyler varmiydi canım nasildin buqunEvet 3 kere gittim ben e2 ve progesteron hormonuma baktılar sürekli ve vajinal muayene oldum hep ondan sonra ilaç aldirdilar bana iste transferden önce kullanmaya başladım 1 Kasım da da transfer oldum zaten