- 14 Ekim 2018
- 1.587
- 1.793
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.261
cok cok erken yapmışsın canım benim kimyasaldo 7. gün testte negatif 9. gün pozitifti olsa bile 7. günde bilr çıkmayabilıyor yaniMerhaba bende 1 kasımda 3. Gün embriyo transferi oldum bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif umarım daha erken olduğu için dir
Ben okudum dün hep ama saymadımKızlar bu esmaları okuyun inşallah şifa olurEki Görüntüle 3330948
İnşallah öyledirİdrar testi için üzülme sakın çok insan burda idrarda negatif kanda pozitif görmüş üzme kendini
Ah ah keşke aynı gün belli olsa ne güzel olurduTeşekkürler kuzum transfer olan kızlar okuyun faydasını görün inşallah
Ama çok çok erken en az 7 8 gün beklemek gerek erken gebelik testi için üzülüp stres yapma kendine boş yere bekle lütfen
İnşallah öyledir canım benim hepimiz bebeklerimize kavuşalımcok cok erken yapmışsın canım benim kimyasaldo 7. gün testte negatif 9. gün pozitifti olsa bile 7. günde bilr çıkmayabilıyor yani
inşallahİnşallah öyledir canım benim hepimiz bebeklerimize kavuşalım
Oo hiç kaybınız yok çok iyi. Benim 1 tanesine işlem yapılmamıştı 4 tanesi de sanırım döllenmede sıkıntı olmuş. Bizim 4.gün embriyosu sanırım 2.günden itibaren bilgi için aradılar 4.gün de dondurulduBende hafif pcosluyum yumurtaliklarim tedaviye gec cevap veriyor ama. 5 yumurta toplandi 5 tane dondurulmus 5.gün embriyomuz var
Ben 18.gun oldumKızlar bişey soracağım özellikle dondurulmuş embriyo transferi olanlar adet başlangıcın kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Evet canim herşey normaldi sadece adetliyken bakıldı rahim kalinliqi azdı diye estrofemle duzelttiler transfer qunune kadar sonr transferim oldu
Sen yine güzel düşün güzel olsun canım umut bizden nasip Allah'tanAh ah keşke aynı gün belli olsa ne güzel olurduhamişim diye gezerdim
Cnm sen nasılsıninşallah
Merhaba bende seninle aynı durumdayım test yaptım.negatif çıktı 3. Gün embriyosu transfer 1 Kasımdıİnşallah öyledir canım benim hepimiz bebeklerimize kavuşalım
Daha 6.ci gündesiniz çok erken yapmayın sonra üzülüyorsunuz bu hem sizi etkiliyor hem varsa bile tutunmak için çabalayan bebeğiMerhaba bende seninle aynı durumdayım test yaptım.negatif çıktı 3. Gün embriyosu transfer 1 Kasımdı
Transfer günü sayılmıyor canım.bgn 6 ci gününMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 7. Gündeyim ovulasyon kiti ile test yaptım 2 tane ikiside silik çıktı ovulasyon kiti ile gebelik testi yapıp sonuç alan var mı aranızda?
Elimizde olsa yapmayacagız daDaha 6.ci gündesiniz çok erken yapmayın sonra üzülüyorsunuz bu hem sizi etkiliyor hem varsa bile tutunmak için çabalayan bebeği
Olsun üzülen siz oluyorsunuz hoş bende olsam yaparım ama çok tıpratıcı süreçler gerçekten insan artık bi tap düşüyor düşünmektenElimizde olsa yapmayacagız da
Hoşgeldin transfer ilk gün sayılmıyor cnmMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 7. Gündeyim ovulasyon kiti ile test yaptım 2 tane ikiside silik çıktı ovulasyon kiti ile gebelik testi yapıp sonuç alan var mı aranızda?
La havle oku sıtına karnına hafif daire şekli mesaj yap yat ayaklarını yukarı kardır iyi gelir belkiKızlar 6.qunum buqün adet sancısı qibi aqrilarim var çok korkuyorum