- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.821
Öyle her doktor farklı bişey diyoİlk üç gün tutunma için önemliymiş zaten tabi yinede dikkat etmek gerek..doktorlarda bu konuda farklı görüşlere sahipler mesela yatmanın bilimsel olarak kanıtlanmış bir açıklaması yokmuş
İş eşlere zorunlu kalınca mecbur yapıyorlarEşim süpürürüm diyor bakalim yani 9 günde kirlenecek sonuçtabulaşık çamaşır illaki çıkacak yavaş yavaş yapacağız artık
Estağfurullah ne kusuru canım bende çoğu şeyi buradan öğrendim.Ben yanlış anlamışım kuzum kusura bakma benimkide folikasit balık yağı içeren hap
Aynen canım bende yazdıklarını aldım hep evde eşimle geçireceğiz o nedenle hazırlık yapmıştım inşaallah pozitif olur hepimizinÖyle her doktor farklı bişey diyoben yinede elimden geldiği kadar uzanmaya çalışıyorum. Transferden sonra anneme geldim ev işi yapmıyorum o yüzden sadece lavaboya kalkıyorum bide evde kısa yürüyüşler yapıyorum. Çok hareketsiz kalmakta iyi değil. Ağır iş yapmamak lazım sadece bide yaptıranlar dan tavsiye olarak kabak çekirdeği avokado badem fındık ceviz falan tüket denildi bana. Gaz yapan yiyecekler ve içeceklerden uzak durmam söylendi bide. Kendimce onlara dikkat ediyorum bende
İnşallah canım gerçekten çok Or süreç en önemli maneviAllah yardımcımız olsun maddi manevi zor süreç. İnşallah emeklerimizin karşılığını alcaz canım
Ayyy çok sevimdim canımKızlaaaar doktordan geliyorum 17 Kasım kontrol ve aksilik çıkmazsa 23 Kasım transfer olacakmışestrofem ve corasprin başlattılar süre çok uzunmuş ya ben hemen bi haftaya çağırırlar diye düşünüyordum
Bana doktorum 2 gün dinlen sonra hayatına devam et dinlenirkende arada bir kalk evde yürü kan dolaşımı olsun kendini hayattan soyutlama dedi banaDoktorum transfer sonrası hiçbir yasak getirmedi çok şaşkınım sadece ağır kaldırma dedi günlük hayatına devam et yatma dedi.transferden sonrada hemen kalkıp lavaboya gidebildim ilk kez böyle oldu transferim..sizlere neler tavsiye edildi ?
Adetin 2. Günü gidiyorsun ve tedavin başlıyor. İlaçları tüp bebek merkezindeki doktorun yazıyor ve bittikçe yenisini yazıyor. O şekilde alıyorsun. Senin durumuna göre ilaç ekleniyor veya eksiltiyor. İsraf olmasın diye hepsini birden yazmıyorlarİyi günler Arkadaşlar bende rapor çıkarmak için uğraşıyorum rapor Kasım regline yetişirse bu ay yetişmezse Aralık ayında tüp bebek yaptıracağız ama bir anda aklıma birşey takıldı
Ben Antepteyim Tüp bebeği Ankarada yaptırıyoruz
Doktorumuz zaten ilaç listesi vermişti rapor almak için şimdi rapor çıkınca biz o ilaçların hepsini hastanede yazdırıp alıp adetin ikinci günü öyle mi gideceğiz
Yoksa adetin ikinci günü gittiğimizde ve kontrollerde tüp bebek doktorumuz gerektikçe mi yazacak
Siz yinede eczane ile anlaşın. Eczanelerin rapor kotası oluyor. Dolu olunca ilaç veremiyor maalesef. Bana 2. Gün gittiğim gün ilaçları verdiler mesela alıp hemen kullanmıştım canım. Kesin bilgi almak için tüp bebek merkezinizi arayıp bilgi alabilirsiniz yinedeİyi günler Arkadaşlar bende rapor çıkarmak için uğraşıyorum rapor Kasım regline yetişirse bu ay yetişmezse Aralık ayında tüp bebek yaptıracağız ama bir anda aklıma birşey takıldı
Ben Antepteyim Tüp bebeği Ankarada yaptırıyoruz
Doktorumuz zaten ilaç listesi vermişti rapor almak için şimdi rapor çıkınca biz o ilaçların hepsini hastanede yazdırıp alıp adetin ikinci günü öyle mi gideceğiz
Yoksa adetin ikinci günü gittiğimizde ve kontrollerde tüp bebek doktorumuz gerektikçe mi yazacak
Tuvalete cikabiliyomusub canım ilk gün ben öyle oldu tuvalete çıkınca geçtiKızlar buqün ilk qünü saymasam 3.qunum dün öqlen akşama kadar kasıklarımda sancılar vardı çok canımı yakiyodu buqün çok az var nasillardir acaba bu tutunma belirtisimidir birde qaz sıkışıklığı çok vardi
Ilaclar da yapabiliyor ilk transferimde hicbir sey hissetmemistim ve cok fazla ilacim vardi malum oncesinde de opu falan ama sonuc negatifti ikinci transferimde sadece progestan fitil ve progestan dex kullandim ama kendime gore bir suru belirtim vardi agzimda metal tadi, ayak tabanlari avuc ici yanmasi, ani ates basmalari falan su an aklima gelenler bu sefer oldu diye dusunmustum ama yine negatif oldu bence dinleme kendini 10 gun cok uzun geliyor insan ister istemez belirtiler ariyor insallah test gununde pozitifi gorursunKızlar buqün ilk qünü saymasam 3.qunum dün öqlen akşama kadar kasıklarımda sancılar vardı çok canımı yakiyodu buqün çok az var nasillardir acaba bu tutunma belirtisimidir birde qaz sıkışıklığı çok vardi
normal canım benim doktorum da öyle dedi zaten yatmanın gebelik şansını arttırır diye bilimsel bi acıklama da yokDoktorum transfer sonrası hiçbir yasak getirmedi çok şaşkınım sadece ağır kaldırma dedi günlük hayatına devam et yatma dedi.transferden sonrada hemen kalkıp lavaboya gidebildim ilk kez böyle oldu transferim..sizlere neler tavsiye edildi ?
canım sen nasılsın yüzügünü bulabıldın mı iyi misinSabahtan beri aramadığım her kalmadı bulamadım galiba çöpe gitti grip olmuştum bi kaç peçete de orta sehpa üzerinde idi aldım çöpe attım onları ama elime çarpardı mutlaka büyük değildi çünkü peçeteler ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum da çok moralim bozuk yaaa dua edin bi mucize olsun ansızın çıksın önüme....
İyiyim canım sen nasılsın napiyosuniyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ah sağolasın canımAyyy çok sevimdim canımŞimdiden gözün aydın olsun
iyiyiz canım sen nasılsıniyi akşamlar kızlar nasılsınız