- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.861
Sen ne zaman transfer oldun yada oldun mu kafam gitti iki gündeHiç hazır deqilim sanki hiç umudum yok bu zamana kadar olmadı ya ondan hiç olumlu bakamiyorum
Slm cnm benim hafızamda nedense yer edinmissinBulamadım
Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım
Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah
Umarım güzel haberlere işarettir canım
Bulamadımdip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm
Ayyyy canımsınSlm cnm benim hafızamda nedense yer edinmissinen az senin kadar merak ettim durumunu adet oldun mu ekim grubundan ben
İyiyim çok şükür canım kız senin bu adetin yılan hikayesine döndü gelsin artıkAyyyy canımsınAllah razı olsun henüz olmadım sen nasılsın
Oldum oldum canım çarşamba qunu oldum heralde ilk qünü saymiyorlar o halde benim 3 qün 4de qirdim hayırlısıyla 2 qündür kasıklarımda müthiş bir aqri vardı uykuda bişey yok sabah uyaninca bişey yok işte bu saate kadar qün içinde basliyo bu saate kadarSen ne zaman transfer oldun yada oldun mu kafam gitti iki günde
Güzel şeyler düşün güzel olsun canım stres yapma bunun için güzel haberlere gebe olsun durumunOldum oldum canım çarşamba qunu oldum heralde ilk qünü saymiyorlar o halde benim 3 qün 4de qirdim hayırlısıyla 2 qündür kasıklarımda müthiş bir aqri vardı uykuda bişey yok sabah uyaninca bişey yok işte bu saate kadar qün içinde basliyo bu saate kadar
İnşallah canım inşallah hepmiz mutlu qüzel haberler alalımGüzel şeyler düşün güzel olsun canım stres yapma bunun için güzel haberlere gebe olsun durumun
Selamin aleykum bende bugun trasfer oldum cok heyecanli insallah hepimiz pozitif sonucu aliriz insallahKasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım E esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım
Aleykumselam canim hayırlı olsun bende bugün oldum insaallah pozitif görürüzSelamin aleykum bende bugun trasfer oldum cok heyecanli insallah hepimiz pozitif sonucu aliriz insallah
15 kasim da insallah hepimiz goruruz 3 denemem benimde sizinAleykumselam canim hayırlı olsun bende bugün oldum insaallah pozitif görürüztest günün ne zaman ?
Benimde 3.denemem 5.gun embriyosu dondurulmuş 13 Kasım'da kan vereceğim nasipse15 kasim da insallah hepimiz goruruz 3 denemem benimde sizin
Benimde 5 gun 5aa kalite ikiz koydurdum taze trasfer oldum bakalim hayirlisiBenimde 3.denemem 5.gun embriyosu dondurulmuş 13 Kasım'da kan vereceğim nasipse
İyiyim canım sen napiyosun nasılsınTransfer olan güzellikler nasılsınız bugün hiç giremedim buraya durumlarınız nasıl
Aceba ilaçlarin yan etkisimiCanım ben lavaboya cikabiliyorum ama öyle aqri deqil bu saate kadar çok kötuydu yavaş yavaş kesiliyo gündüz basliyo
Vala ben mesaj attım onlar aramıyo zaten Bızımı takıp edecekelrBenimde mi myle olur acaba daha hastaneden arayan soran yok beni bende aramadım hiç
Amin aminhayırlısı olsun
ben de iyiuim teşekkürler ancak girebildim hafta sonu memleket telaşı fln. kanamam başldı benimde baya parçalı oluyor kimyasal dan dolayı mı acabaİyiyim canım sen nasılsın napiyosun
Olabilir canimAceba ilaçlarin yan etkisimi
Doktordan kaynaklı bence ikimizinde 5.gün aslındaBenimde 5 gun 5aa kalite ikiz koydurdum taze trasfer oldum bakalim hayirlisineden ayni gun degil benim ki 2 gun fazla 2 gun daha dayanamam biraz sabirsizim
Aynen canım vücut o şekilde atıyor bende negatif görüp regl olduğum da hep parçalı ve yoğun gelmişti hatta normalden fazla ağrında olabilirben de iyiuim teşekkürler ancak girebildim hafta sonu memleket telaşı fln. kanamam başldı benimde baya parçalı oluyor kimyasal dan dolayı mı acaba
Evde gebelik testi yapiyodum normalde benim ilk ikisi dondurulmus oldu malesef bu teza catlatma ignesinin etkisinden pozitif olabiliyomus o yuzden kanda bakmak daha mantikli dedigin gibi mecbur dayancazDoktordan kaynaklı bence ikimizinde 5.gün aslındabir hafta sonra test isteyende var bende sabırsızlıkla bekliyorum dayanacağiz mecbur