2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Slm cnm benim hafızamda nedense yer edinmissin en az senin kadar merak ettim durumunu adet oldun mu ekim grubundan ben

Sen ne zaman transfer oldun yada oldun mu kafam gitti iki günde
Oldum oldum canım çarşamba qunu oldum heralde ilk qünü saymiyorlar o halde benim 3 qün 4de qirdim hayırlısıyla 2 qündür kasıklarımda müthiş bir aqri vardı uykuda bişey yok sabah uyaninca bişey yok işte bu saate kadar qün içinde basliyo bu saate kadar

Güzel şeyler düşün güzel olsun canım stres yapma bunun için güzel haberlere gebe olsun durumun

Selamin aleykum bende bugun trasfer oldum cok heyecanli insallah hepimiz pozitif sonucu aliriz insallah

Doktordan kaynaklı bence ikimizinde 5.gün aslında bir hafta sonra test isteyende var bende sabırsızlıkla bekliyorum dayanacağiz mecbur
Evde gebelik testi yapiyodum normalde benim ilk ikisi dondurulmus oldu malesef bu teza catlatma ignesinin etkisinden pozitif olabiliyomus o yuzden kanda bakmak daha mantikli dedigin gibi mecbur dayancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…