2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sen merak etme çekmeceden bi yerden mutlaka olur olmaz yerden çıkar ben telefonu bi gün buzdolabına koymuşum saatlerce aradım 😅 çıkar canım merak etme çöpe atmamissindir
Bulamadım 🥺
Canım olsun bu kadar üzülme belki atmamıssındır çıkar bi yerden😕
🥺
Ayyy kuzucum ya inşallah bulursun
🥺
Kuzucummm inşallah bulursun yaaa
🥺
Ne yaptın canım buldunmu yuzugu
🥺
Transfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim 🤲🥰 3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir 💜💜
Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah 💖
Kızlaaaar doktordan geliyorum 17 Kasım kontrol ve aksilik çıkmazsa 23 Kasım transfer olacakmış 😍😍 estrofem ve corasprin başlattılar süre çok uzunmuş ya ben hemen bi haftaya çağırırlar diye düşünüyordum 😅
Hadi hayırlısı olsun canım 💐
Kızlarım kontrolüm vardı bugün yumurtalar istenen kıvama gelmiş gonalf i bıraktırdılar akşam üstü Oxotide vurulucam gece de çatlatma iğnesi verdiler Pazartesi Opu var 🙈 12 yumurta saydık ultrasonda hayırlısı bakalım 🤞🏻🍀
Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah
Kızlar buqün ilk qünü saymasam 3.qunum dün öqlen akşama kadar kasıklarımda sancılar vardı çok canımı yakiyodu buqün çok az var nasillardir acaba bu tutunma belirtisimidir birde qaz sıkışıklığı çok vardi
Umarım güzel haberlere işarettir canım
canım sen nasılsın yüzügünü bulabıldın mı iyi misin
Bulamadım🥺 dip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm

Kızlar buqün ilk qünü saymasam 3.qunum dün öqlen akşama kadar kasıklarımda sancılar vardı çok canımı yakiyodu buqün çok az var nasillardir acaba bu tutunma belirtisimidir birde qaz sıkışıklığı çok vardi

Ay yoksa pazartesi transfer mi oluyorsun 🤩🤩 kaç gün sonra olmuş oluyor senin benim adetim 2sinde başladı 23ü transfer olabilir dedi

Kızlar ikinizde listede yoksunuz eklenmek isterseniz liste baştaki bilgileri yazarmısınız 🤗🤗🤗

Bulamadım 🥺

🥺

🥺

🥺

🥺

Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah 💖

Hadi hayırlısı olsun canım 💐

Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah

Umarım güzel haberlere işarettir canım

Bulamadım🥺 dip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm
Üzülme canım Allah ummadigin bir anda cikariverir karşına nasipten cikmadiysa...nasılsın regl oldun mu ?

Bende olmadım ya
Masajı denedin mi
Hemsıreye yazdım 5 gun daha bekleyelım olmasa Haberleselım dedı. Kekık cayı ıcıyorum sökmesı daha
Sadece kekik çayı mı içiyorsun ben 1 2 kere masaj denedim bıraktım bugünde baya uğraştım yarında yürüyüş yapacağım umarım gelir yaaa bu süreçte o bari normal olur biraz
Hadi inşallah hep güzel haberler paylaşalım sırayla ❣️
Amin amin çok amin valla çok ihtiyacımız var artık güzel haberler 💝

Masajı denedin mi

Sadece kekik çayı mı içiyorsun ben 1 2 kere masaj denedim bıraktım bugünde baya uğraştım yarında yürüyüş yapacağım umarım gelir yaaa bu süreçte o bari normal olur biraz

Amin amin çok amin valla çok ihtiyacımız var artık güzel haberler 💝
Yok masajda yaptım ama olmuyor ya hemsurede Normal karşılıyoruz 10 gun gecıkmeyı dedı 2. Adet için. Olmasada söktürücü verır herhalde, vala Benım 5-6 gun gecıktı herhalde dun Kan verdım Beta negatıf cıktı

:emir_bebek:Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci günKasım
merry06 merry06 261.ci deneme 5.ci gün Kasım
Xiangwei Xiangwei 4.cü deneme3.cü gün
Çift
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci gün
Çift
9 Kasım
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci gün Kasım
@1sevgi1241.ci deneme 5.ci gün2 Kasım
@tomrisn241.ci deneme 3.cü gün
Çift
17 Ekim 🤰🏻💘🧿
@ig_budan331.ci deneme Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
E esrysn 333.cü deneme 5.ci gün
Çift
4 Kasım
@nevra07281 ci deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
@filozofia311.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım
@Kelebenkk341.ci deneme 5.ci gün
Çift
1 Kasım
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
@Bidebayilistersenferiha292.ci deneme5.ci gün
Çift
Kasım
@ersin-tncy282.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim
@minikooommm291.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım
@alohomoraaa315.ci gün Kasım
@perisko393.cü deneme 5.ci gün
Çİft
3 Kasım
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım
@marshmallowa342.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım
O zaman yazıyorum canım 🤍 ben 33 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem 5. Gün dondurulmuş 5 tane embriyom var 23 kasım transfer günüm 🤩 rabbim buralara pozitif sonuçlar yazmayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️

Yok masajda yaptım ama olmuyor ya hemsurede Normal karşılıyoruz 10 gun gecıkmeyı dedı 2. Adet için. Olmasada söktürücü verır herhalde, vala Benım 5-6 gun gecıktı herhalde dun Kan verdım Beta negatıf cıktı
Benimde mi myle olur acaba daha hastaneden arayan soran yok beni bende aramadım hiç
O zaman yazıyorum canım 🤍 ben 33 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem 5. Gün dondurulmuş 5 tane embriyom var 23 kasım transfer günüm 🤩 rabbim buralara pozitif sonuçlar yazmayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Amin amin 🤲🏻🌺 hayırlısı olsun

Ilaclar da yapabiliyor ilk transferimde hicbir sey hissetmemistim ve cok fazla ilacim vardi malum oncesinde de opu falan ama sonuc negatifti ikinci transferimde sadece progestan fitil ve progestan dex kullandim ama kendime gore bir suru belirtim vardi agzimda metal tadi, ayak tabanlari avuc ici yanmasi, ani ates basmalari falan su an aklima gelenler bu sefer oldu diye dusunmustum ama yine negatif oldu bence dinleme kendini 10 gun cok uzun geliyor insan ister istemez belirtiler ariyor insallah test gununde pozitifi gorursun🙏 hep beraber goruruz💫
Yavrum ben şuan kullandığım ilaçları daha öncede içiyordum hiç böyle olmuyordu bide ben fazla ilaç kullanmıyorum mesela iqne falan şuan kullanmıyorum coraspirin hap estrofem ve progestan fitil kullanıyorum 3 ilaç tek ve normal zamanimda olsaydım dün yumurtlama qunumdu adetimede daha çok var yani

X