- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.841
Ay yoksa pazartesi transfer mi oluyorsunEvet canım sen alıyorsun bana pazartesi gelirken getir dedi.
Hayır canım pazartesi kontrol perşembe ya da Cuma transfer olacak 22 sinde âdet oldum 9 veya 10 unda transfer dediAy yoksa pazartesi transfer mi oluyorsunkaç gün sonra olmuş oluyor senin benim adetim 2sinde başladı 23ü transfer olabilir dedi
Ay çok heyecanlı rabbim hayırlısıyla pozitifleri göstersin hepimize inşallahHayır canım pazartesi kontrol perşembe ya da Cuma transfer olacak 22 sinde âdet oldum 9 veya 10 unda transfer dedi
BulamadımSen merak etme çekmeceden bi yerden mutlaka olur olmaz yerden çıkar ben telefonu bi gün buzdolabına koymuşum saatlerce aradımçıkar canım merak etme çöpe atmamissindir
Canım olsun bu kadar üzülme belki atmamıssındır çıkar bi yerden
Ayyy kuzucum ya inşallah bulursun
Kuzucummm inşallah bulursun yaaa
Ne yaptın canım buldunmu yuzugu
Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallahTransfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Hadi hayırlısı olsun canımKızlaaaar doktordan geliyorum 17 Kasım kontrol ve aksilik çıkmazsa 23 Kasım transfer olacakmışestrofem ve corasprin başlattılar süre çok uzunmuş ya ben hemen bi haftaya çağırırlar diye düşünüyordum
Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallahKızlarım kontrolüm vardı bugün yumurtalar istenen kıvama gelmiş gonalf i bıraktırdılar akşam üstü Oxotide vurulucam gece de çatlatma iğnesi verdiler Pazartesi Opu var12 yumurta saydık ultrasonda hayırlısı bakalım
Umarım güzel haberlere işarettir canımKızlar buqün ilk qünü saymasam 3.qunum dün öqlen akşama kadar kasıklarımda sancılar vardı çok canımı yakiyodu buqün çok az var nasillardir acaba bu tutunma belirtisimidir birde qaz sıkışıklığı çok vardi
Bulamadımcanım sen nasılsın yüzügünü bulabıldın mı iyi misin
Evet canım öyleymiş daha rahatım bu sefer ağırlık falan kaldırmayacağım o kadarnormal canım benim doktorum da öyle dedi zaten yatmanın gebelik şansını arttırır diye bilimsel bi acıklama da yok
Aynen canım günleri sayıyorum için bi tuhaf.Ay çok heyecanlı rabbim hayırlısıyla pozitifleri göstersin hepimize inşallah
Kızlar buqün ilk qünü saymasam 3.qunum dün öqlen akşama kadar kasıklarımda sancılar vardı çok canımı yakiyodu buqün çok az var nasillardir acaba bu tutunma belirtisimidir birde qaz sıkışıklığı çok vardi
Ay yoksa pazartesi transfer mi oluyorsunkaç gün sonra olmuş oluyor senin benim adetim 2sinde başladı 23ü transfer olabilir dedi
Üzülme canım Allah ummadigin bir anda cikariverir karşına nasipten cikmadiysa...nasılsın regl oldun mu ?Bulamadım
Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım
Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah
Umarım güzel haberlere işarettir canım
Bulamadımdip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm
Yok canım henüz olmadım bugün çok ağır kaldırıp indirdim inşallah sabah olurumÜzülme canım Allah ummadigin bir anda cikariverir karşına nasipten cikmadiysa...nasılsın regl oldun mu ?
Bende olmadım yaYok canım henüz olmadım bugün çok ağır kaldırıp indirdim inşallah sabah olurum
Hemsıreye yazdım 5 gun daha bekleyelım olmasa Haberleselım dedı. Kekık cayı ıcıyorum sökmesı dahaYok canım henüz olmadım bugün çok ağır kaldırıp indirdim inşallah sabah olurum
Hadi inşallah hep güzel haberler paylaşalım sıraylaYok canım henüz olmadım bugün çok ağır kaldırıp indirdim inşallah sabah olurum
Masajı denedin miBende olmadım ya
Sadece kekik çayı mı içiyorsun ben 1 2 kere masaj denedim bıraktım bugünde baya uğraştım yarında yürüyüş yapacağım umarım gelir yaaa bu süreçte o bari normal olur birazHemsıreye yazdım 5 gun daha bekleyelım olmasa Haberleselım dedı. Kekık cayı ıcıyorum sökmesı daha
Amin amin çok amin valla çok ihtiyacımız var artık güzel haberlerHadi inşallah hep güzel haberler paylaşalım sırayla
Yok masajda yaptım ama olmuyor ya hemsurede Normal karşılıyoruz 10 gun gecıkmeyı dedı 2. Adet için. Olmasada söktürücü verır herhalde, vala Benım 5-6 gun gecıktı herhalde dun Kan verdım Beta negatıf cıktıMasajı denedin mi
Sadece kekik çayı mı içiyorsun ben 1 2 kere masaj denedim bıraktım bugünde baya uğraştım yarında yürüyüş yapacağım umarım gelir yaaa bu süreçte o bari normal olur biraz
Amin amin çok amin valla çok ihtiyacımız var artık güzel haberler
O zaman yazıyorum canımKasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım E esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım
Benimde mi myle olur acaba daha hastaneden arayan soran yok beni bende aramadım hiçYok masajda yaptım ama olmuyor ya hemsurede Normal karşılıyoruz 10 gun gecıkmeyı dedı 2. Adet için. Olmasada söktürücü verır herhalde, vala Benım 5-6 gun gecıktı herhalde dun Kan verdım Beta negatıf cıktı
Amin aminO zaman yazıyorum canımben 33 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem 5. Gün dondurulmuş 5 tane embriyom var 23 kasım transfer günüm rabbim buralara pozitif sonuçlar yazmayı da nasip etsin inşallah
Canım ben lavaboya cikabiliyorum ama öyle aqri deqil bu saate kadar çok kötuydu yavaş yavaş kesiliyo gündüz basliyoTuvalete cikabiliyomusub canım ilk gün ben öyle oldu tuvalete çıkınca geçti
Yavrum ben şuan kullandığım ilaçları daha öncede içiyordum hiç böyle olmuyordu bide ben fazla ilaç kullanmıyorum mesela iqne falan şuan kullanmıyorum coraspirin hap estrofem ve progestan fitil kullanıyorum 3 ilaç tek ve normal zamanimda olsaydım dün yumurtlama qunumdu adetimede daha çok var yaniIlaclar da yapabiliyor ilk transferimde hicbir sey hissetmemistim ve cok fazla ilacim vardi malum oncesinde de opu falan ama sonuc negatifti ikinci transferimde sadece progestan fitil ve progestan dex kullandim ama kendime gore bir suru belirtim vardi agzimda metal tadi, ayak tabanlari avuc ici yanmasi, ani ates basmalari falan su an aklima gelenler bu sefer oldu diye dusunmustum ama yine negatif oldu bence dinleme kendini 10 gun cok uzun geliyor insan ister istemez belirtiler ariyor insallah test gununde pozitifi gorursunhep beraber goruruz
Hiç hazır deqilim sanki hiç umudum yok bu zamana kadar olmadı ya ondan hiç olumlu bakamiyorumKızlar ikinizde listede yoksunuz eklenmek isterseniz liste baştaki bilgileri yazarmısınız