2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sen merak etme çekmeceden bi yerden mutlaka olur olmaz yerden çıkar ben telefonu bi gün buzdolabına koymuşum saatlerce aradım çıkar canım merak etme çöpe atmamissindir
Bulamadım
Canım olsun bu kadar üzülme belki atmamıssındır çıkar bi yerden

Ayyy kuzucum ya inşallah bulursun

Kuzucummm inşallah bulursun yaaa

Ne yaptın canım buldunmu yuzugu

Transfere gidiyorum 9-10 gibi olacak inşallah dualarınızı beklerim 3.transferim alma her defasinda ilk gibi ayrı bir umutla nasibimizde bu kez vardır insaallah zamanı gelmiştir
Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım
Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah
Umarım güzel haberlere işarettir canım
canım sen nasılsın yüzügünü bulabıldın mı iyi misin
Bulamadım dip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm

Ay yoksa pazartesi transfer mi oluyorsun kaç gün sonra olmuş oluyor senin benim adetim 2sinde başladı 23ü transfer olabilir dedi

Kızlar ikinizde listede yoksunuz eklenmek isterseniz liste baştaki bilgileri yazarmısınız

Üzülme canım Allah ummadigin bir anda cikariverir karşına nasipten cikmadiysa...nasılsın regl oldun mu ?

Bende olmadım ya
Masajı denedin mi
Hemsıreye yazdım 5 gun daha bekleyelım olmasa Haberleselım dedı. Kekık cayı ıcıyorum sökmesı daha
Sadece kekik çayı mı içiyorsun ben 1 2 kere masaj denedim bıraktım bugünde baya uğraştım yarında yürüyüş yapacağım umarım gelir yaaa bu süreçte o bari normal olur biraz
Hadi inşallah hep güzel haberler paylaşalım sırayla
Amin amin çok amin valla çok ihtiyacımız var artık güzel haberler

Yok masajda yaptım ama olmuyor ya hemsurede Normal karşılıyoruz 10 gun gecıkmeyı dedı 2. Adet için. Olmasada söktürücü verır herhalde, vala Benım 5-6 gun gecıktı herhalde dun Kan verdım Beta negatıf cıktı

O zaman yazıyorum canım ben 33 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem 5. Gün dondurulmuş 5 tane embriyom var 23 kasım transfer günüm rabbim buralara pozitif sonuçlar yazmayı da nasip etsin inşallah

Benimde mi myle olur acaba daha hastaneden arayan soran yok beni bende aramadım hiç
O zaman yazıyorum canım ben 33 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem 5. Gün dondurulmuş 5 tane embriyom var 23 kasım transfer günüm rabbim buralara pozitif sonuçlar yazmayı da nasip etsin inşallah
Amin amin hayırlısı olsun

Yavrum ben şuan kullandığım ilaçları daha öncede içiyordum hiç böyle olmuyordu bide ben fazla ilaç kullanmıyorum mesela iqne falan şuan kullanmıyorum coraspirin hap estrofem ve progestan fitil kullanıyorum 3 ilaç tek ve normal zamanimda olsaydım dün yumurtlama qunumdu adetimede daha çok var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…