- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.241
Yok canım henüz olmadım ağrılarım var ama beklemedeyimAmin canım sende durumlar nasıl bir gelişme varmı regli oldunmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım henüz olmadım ağrılarım var ama beklemedeyimAmin canım sende durumlar nasıl bir gelişme varmı regli oldunmu
Canım hayırlsı olsun üzülme verende alanda Allah’tır sakın isyan etme Rabbine sığın çok zor tahmin edebiliyorum emek var maddi manevi ama imtihandayız vardır bir hayır bunda da malesef elimizden bişey gelmiyorinşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
Bundan sonrası çok çok iyi olsun canımHamd olsun halimize dileğim güzel ve hayırlı günlere...
Düşün bende çapa da gördüm ilk süreçlerimi.
Tabiki bu çok normal insan üzülmez mi canım. Annelik ruhumuzda var kuzum. Ben oğlumu kaybettikten sonra tedavi gördüm toparlanmam yıllar aldı. Bu yuzden böyle diyorum. Allah'ım sabrımızı arttirsinHangi devlette tedavi gördün
Öyle ama işte insanın içi burkuyor yinede ben ilk negatifim de yağmur da yürüdüm yağmur yağdı ben yürüdüm altında gözyaşlarım aktı
İnşallah canım hepimizin sorunsuz ilerler. Bana fitil bide adet olmamak için iğne verildi onları kullanmaya başladımHayırlı olsun canım Ben opu sonrası antibiyotik bide ağrı kesici kullandım o kadar benden 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5.gun embriyosu oluştu . İnşallah seninkilerde sıkıntısız bir şekilde olur
Umarım inşallah sağlıklı tutunan 1 tane olsa yeterGüzel bence de önemli olan ilerlemeleri umarım çok güzel embriyoların olur canım
En çok istediklerimizle imtihan oluyoruz hiç kolay değil hepimiz benzer durumlardayız çok çok üzüldüm bende muhakkak şer gördüğümüz herşeyde bir hayır vardırinşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
Aynen 1 tane yeterli hayırlı sonuçlar alalım inşallahBendense 9 yumurta toplandı 7si olgundu onlara işlem yapıldı. 4ü 5. Güne ulaştı donduruldu sayı gayet güzel. Tutabilecek 1 tane lazım sonuçta bana hiç ilaç vermediler
Senin regl benimde transferim gelmek bilmedi sanki az kaldı sabret insaallah istediğin gibi herşey raporunda yetişirNe güzel ben hala regli beklemdeyim canım gelen giden yok
Transfer olmadım ama doktor çatlatma iğnesi yazdı transfer sonrası için henüz çok bilgim yok... Ovitrelle mi catlatma iğneniz ?Kızlar dondurulmus transferden 5 gün sonra catlama ıgnesı olan var mı?
Ağrı varsa olursun inşallah ayın sonu geldiYok canım henüz olmadım ağrılarım var ama beklemedeyim
Bende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsunİnşallah canım hepimizin sorunsuz ilerler. Bana fitil bide adet olmamak için iğne verildi onları kullanmaya başladım
Bende perşembe günü transfer olucam bana doktorum vermedi verirmi bilmiyorum verirse size söylerim kizlarTransfer olmadım ama doktor çatlatma iğnesi yazdı transfer sonrası için henüz çok bilgim yok... Ovitrelle mi catlatma iğneniz ?
evet maalesef oyle oldu kısmet artık hayırlısı boyleymiş daha iyiyiö şuanUmarım yarın doktor güzel şeyler söyler ne desem bilemedim yaaa neden yaaa neden böyle olmak zorunda mı bir kerede hevesiniz kursağımızda kalmasa olmazmıydı ki
Oooo hadi bakalım bende regli olmak için bekliyorum biraz buruğum ama herşey nasip iki arkadaşım negatif sonuç aldı üzüldüm birz şimdi bizim grubumuzda da burukluk var ama inşallah hayırla sonuçlanır herşey
evet yapacak bir şey yok boyle olması gerekiyoröuş demek. inşallah siz hayırlı haberler verirsinizCanım hayırlsı olsun üzülme verende alanda Allah’tır sakın isyan etme Rabbine sığın çok zor tahmin edebiliyorum emek var maddi manevi ama imtihandayız vardır bir hayır bunda da malesef elimizden bişey gelmiyor
evet kabullendim şuan bundan sonrasını düşünüyorum. sizden güzel haberler bekliyorumEn çok istediklerimizle imtihan oluyoruz hiç kolay değil hepimiz benzer durumlardayız çok çok üzüldüm bende muhakkak şer gördüğümüz herşeyde bir hayır vardır
Ben ilaçlara başladım cnm Estofrem ve vitaminli folik asit yazdı doktorum folik asit almadım onda kararsızım estpfreme başladım inşallah bugünmerry06
tomrisn
1sevgi1
M minikooommm
@Ruyaaam123
@Bidebayilistersenferiha
Xiangwei
@nesem35
madamemeri17
@ig_budan
Gulumse90
E esrysn
@nevra07
@filozofi
Nasılsınız canım anne adayları
Folik asit hangi marka yazmış doktorunuz neden almadın canımBen ilaçlara başladım cnm Estofrem ve vitaminli folik asit yazdı doktorum folik asit almadım onda kararsızım estpfreme başladım inşallah bugün
İlaçla transfer olduğumda bana vermemişti bakalım sana verecek mi canımBende perşembe günü transfer olucam bana doktorum vermedi verirmi bilmiyorum verirse size söylerim kizlar
Vala canım başladım ben caya demledm ıccem smdımerry06
tomrisn
1sevgi1
M minikooommm
@Ruyaaam123
@Bidebayilistersenferiha
Xiangwei
@nesem35
madamemeri17
@ig_budan
Gulumse90
E esrysn