2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

inşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
Canım hayırlsı olsun üzülme verende alanda Allah’tır sakın isyan etme Rabbine sığın 🙏🏻 çok zor tahmin edebiliyorum emek var maddi manevi ama imtihandayız vardır bir hayır bunda da malesef elimizden bişey gelmiyor 🙁

Hangi devlette tedavi gördün

Öyle ama işte insanın içi burkuyor yinede ben ilk negatifim de yağmur da yürüdüm yağmur yağdı ben yürüdüm altında gözyaşlarım aktı😔
Tabiki bu çok normal insan üzülmez mi canım. Annelik ruhumuzda var kuzum. Ben oğlumu kaybettikten sonra tedavi gördüm toparlanmam yıllar aldı. Bu yuzden böyle diyorum. Allah'ım sabrımızı arttirsin

Hayırlı olsun canım ❣️ Ben opu sonrası antibiyotik bide ağrı kesici kullandım o kadar benden 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5.gun embriyosu oluştu . İnşallah seninkilerde sıkıntısız bir şekilde olur
İnşallah canım hepimizin sorunsuz ilerler. Bana fitil bide adet olmamak için iğne verildi onları kullanmaya başladım

inşallah da yine de bilmiyorum tum umudum kırıldı başa dönecegim. zaten oldugu için şaşırmıştım ben cok istiyordum ya o yüzden olmayacagına inanıyordum
En çok istediklerimizle imtihan oluyoruz🥲 hiç kolay değil hepimiz benzer durumlardayız çok çok üzüldüm bende muhakkak şer gördüğümüz herşeyde bir hayır vardır 😔😔🥹

İnşallah canım hepimizin sorunsuz ilerler. Bana fitil bide adet olmamak için iğne verildi onları kullanmaya başladım
Bende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsun

Transfer olmadım ama doktor çatlatma iğnesi yazdı transfer sonrası için henüz çok bilgim yok... Ovitrelle mi catlatma iğneniz ?
Bende perşembe günü transfer olucam bana doktorum vermedi verirmi bilmiyorum verirse size söylerim kizlar

Umarım yarın doktor güzel şeyler söyler ne desem bilemedim yaaa neden yaaa neden böyle olmak zorunda mı 😔bir kerede hevesiniz kursağımızda kalmasa olmazmıydı ki

Oooo hadi bakalım 🥳 bende regli olmak için bekliyorum biraz buruğum ama herşey nasip iki arkadaşım negatif sonuç aldı üzüldüm birz şimdi bizim grubumuzda da burukluk var ama inşallah hayırla sonuçlanır herşey
evet maalesef oyle oldu kısmet artık hayırlısı boyleymiş daha iyiyiö şuan

Canım hayırlsı olsun üzülme verende alanda Allah’tır sakın isyan etme Rabbine sığın 🙏🏻 çok zor tahmin edebiliyorum emek var maddi manevi ama imtihandayız vardır bir hayır bunda da malesef elimizden bişey gelmiyor 🙁
evet yapacak bir şey yok boyle olması gerekiyoröuş demek. inşallah siz hayırlı haberler verirsiniz🌸

En çok istediklerimizle imtihan oluyoruz🥲 hiç kolay değil hepimiz benzer durumlardayız çok çok üzüldüm bende muhakkak şer gördüğümüz herşeyde bir hayır vardır 😔😔🥹
evet kabullendim şuan bundan sonrasını düşünüyorum. sizden güzel haberler bekliyorum🌸

Eklentiler

• IMG_2279.jpeg
    IMG_2279.jpeg
    242,9 KB · Görüntüleme: 22
  • image.jpg
    image.jpg
    167,2 KB · Görüntüleme: 27
X