Amin canım çok sağolMaşallah analı babalı büyütsün gozunaydin guzelll günleriniz olsunnnn
Amin kuzum inşallah sende 36,37 haftaları göreceksin Allah’ın izniyleGözün aydın kuzum çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah nasıl gidiyor
Oy yerim ben onları kuzum masallahhh amin canım inşallah gorurum minikler nasillar canım benimAmin canım çok sağol
Amin kuzum inşallah sende 36,37 haftaları göreceksin Allah’ın izniyleçok şükür eve geçtik uğraşıyoruz miniklerle
İyiler , çok küçükler sadece ne yapacağımızı şaşırıyoruzOy yerim ben onları kuzum masallahhh amin canım inşallah gorurum minikler nasillar canım benim
Sezaryandan sonra çok normalmiş canım 1 haftayı bile bulabilir süt gelmesi diyorlarİyiler , çok küçükler sadece ne yapacağımızı şaşırıyoruzsütüm gelmiyor göğüs pompasıyla kanalları açmaya çalışıyorum
İyiler canım her gün görmeye gidiyorum daha iyi oluyorlar inşallah günden güneİnşallah canım benim sen naislsin bebeisler nasıl
Kuzum sezeryan olduğu için normalmişİyiler , çok küçükler sadece ne yapacağımızı şaşırıyoruzsütüm gelmiyor göğüs pompasıyla kanalları açmaya çalışıyorum
Çok şükür birtanemİyiler canım her gün görmeye gidiyorum daha iyi oluyorlar inşallah günden güne
Canım hiç stres yapma bende panik oldum yanıma gelip hemşireler sağ diyip durdu. Meme ucum yara oluyordu resmen şimdi giderek arttı şükür eve çıktığında daha iyi olacak herşey inşallah az az gelecek duş aldıkça sıcak kompres yaptıkça açılacak kanallar . Bol su içmeye çalış.İyiler , çok küçükler sadece ne yapacağımızı şaşırıyoruzsütüm gelmiyor göğüs pompasıyla kanalları açmaya çalışıyorum
Canım sen toplamda kaç kilo aldın yaa daha 16 haftalık oldum ama sanki göbeğim büyük kilo aldimİyiler , çok küçükler sadece ne yapacağımızı şaşırıyoruzsütüm gelmiyor göğüs pompasıyla kanalları açmaya çalışıyorum
İnşallah gelir mama içime sinmiyor , sindirimleri zor oluyor . 2. Gün bugün hâlâ yok süt arttırıcı damla kullanıyorum bakalımCanım hiç stres yapma bende panik oldum yanıma gelip hemşireler sağ diyip durdu. Meme ucum yara oluyordu resmen şimdi giderek arttı şükür eve çıktığında daha iyi olacak herşey inşallah az az gelecek duş aldıkça sıcak kompres yaptıkça açılacak kanallar . Bol su içmeye çalış.
totalde 20 kilo aldım canımCanım sen toplamda kaç kilo aldın yaa daha 16 haftalık oldum ama sanki göbeğim büyük kilo aldim
gelir canım sezeryan sonrası biraz zaman istiyor benim çok az gelmişti onu bile şırıngaya çekip vermiştik başta ağız sütü geliyor bayağı bi süreİnşallah gelir mama içime sinmiyor , sindirimleri zor oluyor . 2. Gün bugün hâlâ yok süt arttırıcı damla kullanıyorum bakalım
totalde 20 kilo aldım canım
Aynen canım ben kendime geleyim, süt sağayım onlarda orada toparlasın miniklerim aceleci davrandı. Senin girmiş miydi kğveze
Allah korktuğundan emin etsin kuzum insallah 37ye kadar uslu uslu dururlar yavrucaklarBirtanem bana halka takttilar artık evdeyim heran herşey olabilir dediler çok korkiyorum 2+4 haftalık
İnşallah gelir mama içime sinmiyor , sindirimleri zor oluyor . 2. Gün bugün hâlâ yok süt arttırıcı damla kullanıyorum bakalım
totalde 20 kilo aldım canım
Yarın 3. Günümüz olacak bugün sanki bir hassasiyet hissediyorum gelir inşallah . Bestlak aldım ben de bakalım faydasını görmezsem dediğin markayı alırım canımCanım süt 3. Günün sonunda inmişti benim, hastane tipi makina kiraladım sürekli sağdım ama ilk süt kolostrumu makina çekmedi bi damla süt cıkmadı sonra elimle sağarak bi kaç damla süt cıkarabilmiştim. Şu an iyi çok şükür sütüm. Solgar’ın brewer’s yeast diye bi takviyesi var ben onu kullanıyorum düzenli süt için çok memnunum.
İnşallah canıma amin amin aminAllah korktuğundan emin etsin kuzum insallah 37ye kadar uslu uslu dururlar yavrucaklar
İnşallah olmaz yaaYoktu kuzum rahim kısalıgı var bende pesser halka taktılar eve geldim dün herşey olabilir heran dediler çok korkuyorum
İnşallah canım benim yaİnşallah olmaz yaa
Güzelce haftasinu tamamlar
Hicc kalkma ama kesinlikle kalkma ev bile imkanın varsa sürgü kullan insalh 34 haftaları bulursunİnşallah canım benim ya
Çok olumsuz konuşuyorlarHicc kalkma ama kesinlikle kalkma ev bile imkanın varsa sürgü kullan insalh 34 haftaları bulursun