2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Amin canım çok sağol

Amin kuzum inşallah sende 36,37 haftaları göreceksin Allah’ın izniyle çok şükür eve geçtik uğraşıyoruz miniklerle
Oy yerim ben onları kuzum masallahhh amin canım inşallah gorurum minikler nasillar canım benim

İyiler , çok küçükler sadece ne yapacağımızı şaşırıyoruz sütüm gelmiyor göğüs pompasıyla kanalları açmaya çalışıyorum
Canım hiç stres yapma bende panik oldum yanıma gelip hemşireler sağ diyip durdu. Meme ucum yara oluyordu resmen şimdi giderek arttı şükür eve çıktığında daha iyi olacak herşey inşallah az az gelecek duş aldıkça sıcak kompres yaptıkça açılacak kanallar . Bol su içmeye çalış.

İnşallah gelir mama içime sinmiyor , sindirimleri zor oluyor . 2. Gün bugün hâlâ yok süt arttırıcı damla kullanıyorum bakalım
Canım sen toplamda kaç kilo aldın yaa daha 16 haftalık oldum ama sanki göbeğim büyük kilo aldim
totalde 20 kilo aldım canım

İnşallah gelir mama içime sinmiyor , sindirimleri zor oluyor . 2. Gün bugün hâlâ yok süt arttırıcı damla kullanıyorum bakalım

gelir canım sezeryan sonrası biraz zaman istiyor benim çok az gelmişti onu bile şırıngaya çekip vermiştik başta ağız sütü geliyor bayağı bi süre

Girdiler canım biri 1775 gr doğdu o kilosunu tamamlayana kadar kaldı 17 gün, diğerinin kilosu iyiydi onda basit bi solunum sıkıntısı olmuştu 8. Günde cıktı o da cok sükür su an biri kucağımda biri yanımda sen de en kısa zamanda sağlıkla kavus insallah
Aynen canım ben kendime geleyim, süt sağayım onlarda orada toparlasın miniklerim aceleci davrandı. Senin girmiş miydi kğveze

Canım süt 3. Günün sonunda inmişti benim, hastane tipi makina kiraladım sürekli sağdım ama ilk süt kolostrumu makina çekmedi bi damla süt cıkmadı sonra elimle sağarak bi kaç damla süt cıkarabilmiştim. Şu an iyi çok şükür sütüm. Solgar’ın brewer’s yeast diye bi takviyesi var ben onu kullanıyorum düzenli süt için çok memnunum.

Yarın 3. Günümüz olacak bugün sanki bir hassasiyet hissediyorum gelir inşallah . Bestlak aldım ben de bakalım faydasını görmezsem dediğin markayı alırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…