2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Gerçekten erken ama bizim kurbanda kısmetse 34 hafta oluyor ve içimden bir ses hep o hafta geliceklerini söylüyor tabi ya doktorum burda olmazsa korkusu olabilir o
Kurban da bende korkuyorum olur mu olur 36 hafta oluyorum ben de ya zamanini beklesinler saglıkla dogsunlar biz de saglikli olalim da inan bayramda da olsa sorun degil Allah in izniyle

Kızlar nasıl geçiyor agrilariniz filan ne durumda ben bazen wcden çıkamıyorum

Kızlar nasıl geçiyor agrilariniz filan ne durumda ben bazen wcden çıkamıyorum
Genel olarak hareketlerim kisitlaniyor. Agri degil de bu gün göbek deliği hizasinda üstte solda gerginlik olmaya başladi. Oğullarimdan birinin hareketi mi başka bi sey mi adlandiramiyorum. Benzer durumu yaşayan oldu mu acaba

Hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun kizlar. Bayramda tatliyi fazla kaciran var mi benim gibi. Hic dikkat etmedim ödul verdim kendime bayram dedim insallah bi sıkıntı olmaz kasilmalariniz ne alemde benim ara ara sancim oluyor ama geciyor. Bi yandan alacaklarimi tamamlamaya calisiyorum yavaş yavaş. Siz neler yaptiniz hastane cikislarini aldiniz mi

Yaaaa çok sevindimHoşgeldin aramıza. Minnoşlarımız sımsıkı anneciklerine tutunsunlar ve Sağlıkla zamanında gelsinler.
Canım nasıl gidiyor kaç haftalık oldun? inşallah inşallah ikiz hamilelik biraz zor dıyolar ben 1 haftadır yatıyorum mide bulantısı kusma tansiyon düşüklüğü en kısa zamanda gecer inşallah

Genel olarak hareketlerim kisitlaniyor. Agri degil de bu gün göbek deliği hizasinda üstte solda gerginlik olmaya başladi. Oğullarimdan birinin hareketi mi başka bi sey mi adlandiramiyorum. Benzer durumu yaşayan oldu mu acaba
Canm benmde öyle gerginlik ağrıları var benmde kisitlandi çok hareket edemiyorum maalesef hele bu hafta biraz doktora gittim bı sknti yoktu ama bende de değişik ağrılar var.

Canım nasıl gidiyor kaç haftalık oldun? inşallah inşallah ikiz hamilelik biraz zor dıyolar ben 1 haftadır yatıyorum mide bulantısı kusma tansiyon düşüklüğü en kısa zamanda gecer inşallah
Gayet güzel şimdilik bir sorunumuz yok. Bu gün 22. Haftamızı bitirdik. İlk 3 aylık dönemde azda olsa mide bulantısı ve halsizlik sürekli uyku hali içindeydim ama şimdi herşey normal inşallah seninde bir an önce geçer bulantıların ve tansiyon sıkıntıların. Çok sevindim inan

Benim rahimde kisalma var şuan yatıyorum heran doğum olabilir korkuyla geçiyor

Canm benmde öyle gerginlik ağrıları var benmde kisitlandi çok hareket edemiyorum maalesef hele bu hafta biraz doktora gittim bı sknti yoktu ama bende de değişik ağrılar var.
Dr.a gördündüm yavrularin pozisyonundan kaynakli gerginlik normal dedi. Cok sükür.. sırt açikligi testi varmis, 2'li 3'lü test yaptirmiyorum sadece ona bakacaklari kani aldilar.. simdi önümüzde ayrintili ultrason var.. cinsiyetlerini tam olarak gördüm erkeklerimin

Benım 5. Haftada başladı işte 1.5 haftadır fenayım yatıyorum devamlı yemek hiç yapqmıyorum annemden alıyorum yemişleri. Ayyy cok buyumuş bebişler 22 hafta maşallah karın ne zaman cıkmaya başlıyo? aman rahım agzı sıkıntısı oluyormuş ona dikkat et doktoruna sormayı unutma.. cok sagol bende sana cok sevınmiştim inşallah kucagımıza almayıda nasip eder Allah

Aaaa kaç haftalık bebişler? Erken doğumda rahım agzına dkiş atıyolar bi de ciğer geliştirici iğne vuruluyormuş kaçıncı haftada tam bılmıyorum
Kuzum halka taktılar oda çözüm değilmiş 24+3 haftaliklar heran doğum olabilir dediler dikiş çok riskli dediler

Geçen günler göbek deliği ağrısı bendede oldu bı günde geçti çok takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…