Ya cnmm cok sevindim masallah Allah anali babali saglikla büyümelerini nasio etsin. Eve gectiniz mi ben yeni görüyroum. Rabbim bizlerede nasip etsin. Nasil 2 tane birden olmasi cok farkli bi duygu olmaliKızlar doğumum oldu çok şükür bebeklerimde ben de iyiyiz , Allahım doğum bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Bol bol dua ve tevekkül et cnm. Rabbim sana bagislasinBirtanem bana halka takttilar artık evdeyim heran herşey olabilir dediler çok korkiyorum 2+4 haftalık
Amin canım amin aminnnnBol bol dua ve tevekkül et cnm. Rabbim sana bagislasin
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunYa cnmm cok sevindim masallah Allah anali babali saglikla büyümelerini nasio etsin. Eve gectiniz mi ben yeni görüyroum. Rabbim bizlerede nasip etsin. Nasil 2 tane birden olmasi cok farkli bi duygu olmali
Merhaba kuzum nasılsın bebeisler nasıl alisabildinmi nasil gidiyorTeşekkür ederim canım benim Allah razı olsunAllahım sizlere daha kolay doğumlar nasip etsin , Evet çok farklı birine bakarken diğerine için gidiyor ikisinin sevgiside bambaşka Ama şimdiden günlük uyku saatim 4-5 saat falan kv,ve annem olmasına rağmen . İnşallah zamanla kolaylaşır
Merhaba canım çok şükür günden güme daha da iyiye gidiyor durumum , bebekler iyiler gaz sorunumuz var erkek olanda , onun dışında çok şükürMerhaba kuzum nasılsın bebeisler nasıl alisabildinmi nasil gidiyor
Amin canimm ikizlerini bu bayram kucağına alanlarin bayram şekerleri ile nice bayramları olsun kucağına henüz almayanlarinda inşallah diğer bayrama şekerleri sağlıkla kucağında olsunBayramınız kutlu olsun canımm ikiz anneleri
Allahım evlatlarımıza sağlık, evlerimize huzur bereket versin
Amin amin kuzum inşallahMerhaba canım çok şükür günden güme daha da iyiye gidiyor durumum , bebekler iyiler gaz sorunumuz var erkek olanda , onun dışında çok şüküralıştık evimize ses , neşe oldular bayram şekerlerim Sağlıkla huzurla herkese tattırsın Allahım bu güzel duyguları
Sen nasılsın ? Bebişler nasıllarAmin amin kuzum inşallahmaşallah
Kız töbe de diğer bayram bizim için erken vaktinde geldin kuzularAmin canimm ikizlerini bu bayram kucağına alanlarin bayram şekerleri ile nice bayramları olsun kucağına henüz almayanlarinda inşallah diğer bayrama şekerleri sağlıkla kucağında olsun
Ben ramazan bayeamini kasteddim şuan ki bayram ramazan bayramıKız töbe de diğer bayram bizim için erken vaktinde geldin kuzular
Amin canimm ikizlerini bu bayram kucağına alanlarin bayram şekerleri ile nice bayramları olsun kucağına henüz almayanlarinda inşallah diğer bayrama şekerleri sağlıkla kucağında olsun
Kuzum iyiyim evdeyim yatıyorum bende arada ağrılarım oluyorSen nasılsın ? Bebişler nasıllar
İyi çok şükür günden güne daha da iyi olursun inşallahKuzum iyiyim evdeyim yatıyorum bende arada ağrılarım oluyor
İnşallah birtanem bebisler nasillar minaklarimİyi çok şükür günden güne daha da iyi olursun inşallah
Gerçekten erken ama bizim kurbanda kısmetse 34 hafta oluyor ve içimden bir ses hep o hafta geliceklerini söylüyor tabi ya doktorum burda olmazsa korkusu olabilir oKız töbe de diğer bayram bizim için erken vaktinde geldin kuzular
Çok şükür canım , kızda sanki sarılık var gibi pazartesi günü doktora kontrole gidecektik bakalım inşallah ciddi değildirİnşallah birtanem bebisler nasillar minaklarim