2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Simdik okudum ayy cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah
Durumun nasil bebisini kucagina alabildinmi canım?
Teşekkür ederim Amin inşallah
Sancılarım var baya zorlanıyorum yürümekte zamanla hafifler inşallah , aldım kucağıma Allah herkese nasip etsin bebeğini kucaklamayı çok güzel duygularmış

Gözün aydın canım benim de 34+6 da suyum gelmişti bizim minnoşlar aceleci cıktı yine haftan iyi cok şükür kilolarının da maşallahı var kısa zamanda kucağında olacaklardır annesi, onlar yuvanızı senlendirene kadar sen kendine dikkat et toparlamaya çalış tam sancıların ağrıların dindiğinde gelmiş olurlar sen de daha rahat ilgilenirsin bebişlerle
kızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla

Gözünüz aydın, Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin haftaları kiloları tam ideal maşallah şanslı bi ikiz annesisin
Doğuma giriyorum kızlar , dualarınızı bekliyorum

Gözün aydın kuzum çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah nasıl gidiyor

Aynen canım ben kendime geleyim, süt sağayım onlarda orada toparlasın miniklerim aceleci davrandı. Senin girmiş miydi kğveze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…