2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

İkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ya 😂 oda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani 😀 tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık
Ben iki tane park beşik aldım çocuk odasına. Kendimde baza koydum. Yatak odası ve çocuk odasi bitişik. Ben çocuk odasında yatıyorum.

İkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ya 😂 oda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani 😀 tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık
Bnce aranızda uyumaları güvenlik açısından çok tehliklei. Bebekler için en güvenli yer ayri beşikleri

İkiz anneleri aranızda uyku eğitimi alan var mı acaba
Bir ara almayı düşündüm canım aslında ama şimdilik biraz düzen oturdu gibi , uyku problemi çok zor gerçekten 😧 inşallah ileride yine ihtiyaç duymam bende böyle devam eder de

Ben emziği vererek uyutuyorum hiç denedınız mi? Hemen uyuyorlar
Bizde öyleydik kızım ilklerde çok aglardi gazlı bı bebekti reflusu de vardı. O düzelmişti biraz dişlerinden dolayı yine kendi uyusa da ağlıyor oğlumda koyardım uyurdu ama oda maalesef dış mevzusudan zor dalmaya başladı öyle hemen koyup uyumuyorlar uykuya yine geçiyorlar ama uğraşıyoruz biraz. Benmki 7 buçuk aylik

Biz de ilk 5 ay sallayarak da olsa deliksize yakın gece uykusu uyuyorduk. Ses duyduğum an emziklerini verirdim dalarlardi. Ama 2-3 aydır uykular çok bölündü dişlerden dolayı ama özellikle bu ay ayağa kalkmayı da öğrendiklerinden gece çok dinç bir şekilde uyanıp emeklemek tutunarak kalkmak istiyorlar. Napicaz bilmiyoruz çok yorucu olmaya başladı ne zaman düzelecek?

Biz de ilk 5 ay sallayarak da olsa deliksize yakın gece uykusu uyuyorduk. Ses duyduğum an emziklerini verirdim dalarlardi. Ama 2-3 aydır uykular çok bölündü dişlerden dolayı ama özellikle bu ay ayağa kalkmayı da öğrendiklerinden gece çok dinç bir şekilde uyanıp emeklemek tutunarak kalkmak istiyorlar. Napicaz bilmiyoruz çok yorucu olmaya başladı ne zaman düzelecek?
düzeleceğini düşünmüyorum 😒

Çok erken hissetmişsiniz hareketlerini maşallah 🧿 ben 20. Haftada falan hissettim net olarak . Bir sorun oldugunu düşünmüyorum ama bu durum devam ederse doktorunuzla görüşün

Merhaba ikiz anneleri. İki tane sorum olacak birincisi 10 aylik bebeklerim babildama dışında anlamli kelimemiz yok daha..bebekleriniz nw zaman konustular acaba

İkincisi de bisiklet alanınız oldu mu, tek bebekte cok rahat ediyorlar ama ikiz bebekte kullanim nasil biraz cekiniyorum

Merhaba ikiz anneleri. İki tane sorum olacak birincisi 10 aylik bebeklerim babildama dışında anlamli kelimemiz yok daha..bebekleriniz nw zaman konustular acaba

İkincisi de bisiklet alanınız oldu mu, tek bebekte cok rahat ediyorlar ama ikiz bebekte kullanim nasil biraz cekiniyorum
Anne baba dede çıkıyor ağızlarından ama bizimkiler erken daha tabi 9 aylık yani aslında bir yaşından sora 2 3 kelime isteniyor dur daha söylerler inşallah

İkiz bebekler için bisikletlerden var onlardan almayı düşünüyorum ben de

X