2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ikiz anneler 5 haftalikmisim bu gun doktora gittim . Sizce ikiz gebelik olma sansi olurmu bilmiyorum ama acayip icim den öyle hissediyorum kesenin altinda ufak keseye benzer birsey var o sizce daha buyur mu ? 2 hafta sonra kalp atislar dinlenilcek yarinda kan degerim cikacak insallah

Eklentiler

• 16819869344436913993834411296152.jpg
    16819869344436913993834411296152.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar doğumum oldu çok şükür bebeklerimde ben de iyiyiz , Allahım doğum bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Ya cnmm cok sevindim masallah Allah anali babali saglikla büyümelerini nasio etsin. Eve gectiniz mi ben yeni görüyroum. Rabbim bizlerede nasip etsin. Nasil 2 tane birden olmasi cok farkli bi duygu olmali🥰

Ya cnmm cok sevindim masallah Allah anali babali saglikla büyümelerini nasio etsin. Eve gectiniz mi ben yeni görüyroum. Rabbim bizlerede nasip etsin. Nasil 2 tane birden olmasi cok farkli bi duygu olmali🥰
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 💕🥰 Allahım sizlere daha kolay doğumlar nasip etsin , 🤲🏻 Evet çok farklı birine bakarken diğerine için gidiyor ikisinin sevgiside bambaşka 😊🥰 Ama şimdiden günlük uyku saatim 4-5 saat falan kv,ve annem olmasına rağmen . İnşallah zamanla kolaylaşır

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 💕🥰 Allahım sizlere daha kolay doğumlar nasip etsin , 🤲🏻 Evet çok farklı birine bakarken diğerine için gidiyor ikisinin sevgiside bambaşka 😊🥰 Ama şimdiden günlük uyku saatim 4-5 saat falan kv,ve annem olmasına rağmen . İnşallah zamanla kolaylaşır
Merhaba kuzum nasılsın bebeisler nasıl alisabildinmi nasil gidiyor

Merhaba kuzum nasılsın bebeisler nasıl alisabildinmi nasil gidiyor
Merhaba canım çok şükür günden güme daha da iyiye gidiyor durumum , bebekler iyiler gaz sorunumuz var erkek olanda , onun dışında çok şükür 🥰 alıştık evimize ses , neşe oldular bayram şekerlerim 🥰 Sağlıkla huzurla herkese tattırsın Allahım bu güzel duyguları 🤲🏻💕

Bayramınız kutlu olsun canımm ikiz anneleri 💕💕
Allahım evlatlarımıza sağlık, evlerimize huzur bereket versin 💐🌸
Amin canimm ikizlerini bu bayram kucağına alanlarin bayram şekerleri ile nice bayramları olsun kucağına henüz almayanlarinda inşallah diğer bayrama şekerleri sağlıkla kucağında olsun 😍😍

Merhaba canım çok şükür günden güme daha da iyiye gidiyor durumum , bebekler iyiler gaz sorunumuz var erkek olanda , onun dışında çok şükür 🥰 alıştık evimize ses , neşe oldular bayram şekerlerim 🥰 Sağlıkla huzurla herkese tattırsın Allahım bu güzel duyguları 🤲🏻💕
Amin amin kuzum inşallah🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️🧿 maşallah

X