2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Simdik okudum ayy cok sevindim 😍Allah anali babali buyutsun insallah
Durumun nasil bebisini kucagina alabildinmi canım?
Teşekkür ederim Amin inşallah 🤲🏻😊
Sancılarım var baya zorlanıyorum yürümekte zamanla hafifler inşallah , aldım kucağıma Allah herkese nasip etsin bebeğini kucaklamayı 🥰💕 çok güzel duygularmış 🥰

Gözün aydın canım benim de 34+6 da suyum gelmişti bizim minnoşlar aceleci cıktı 😅 yine haftan iyi cok şükür kilolarının da maşallahı var kısa zamanda kucağında olacaklardır annesi, onlar yuvanızı senlendirene kadar sen kendine dikkat et toparlamaya çalış 🙏 tam sancıların ağrıların dindiğinde gelmiş olurlar sen de daha rahat ilgilenirsin bebişlerle 🥰
kızlar ben ikizlerimi doğurdum. 🥰🥰🐣🐣
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla 🥰🙏🏻

Gözünüz aydın, Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰 haftaları kiloları tam ideal maşallah şanslı bi ikiz annesisin 🧿
Doğuma giriyorum kızlar , dualarınızı bekliyorum 🥰

Gözün aydın kuzum çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah nasıl gidiyor

Gözün aydın canım benim de 34+6 da suyum gelmişti bizim minnoşlar aceleci cıktı 😅 yine haftan iyi cok şükür kilolarının da maşallahı var kısa zamanda kucağında olacaklardır annesi, onlar yuvanızı senlendirene kadar sen kendine dikkat et toparlamaya çalış 🙏 tam sancıların ağrıların dindiğinde gelmiş olurlar sen de daha rahat ilgilenirsin bebişlerle 🥰

Gözünüz aydın, Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰 haftaları kiloları tam ideal maşallah şanslı bi ikiz annesisin 🧿
Aynen canım ben kendime geleyim, süt sağayım onlarda orada toparlasın miniklerim aceleci davrandı. Senin girmiş miydi kğveze

X