- 26 Mart 2023
- 50
- 71
- 27
Durumun nasil bebisini kucagina alabildinmi canım?Sağol canım çok teşekkürler darısı sana inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durumun nasil bebisini kucagina alabildinmi canım?Sağol canım çok teşekkürler darısı sana inşallah
Simdik okudum ayy cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallahKızlar doğumum oldu çok şükür bebeklerimde ben de iyiyiz , Allahım doğum bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Simdik okudum ayy cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah
Teşekkür ederim Amin inşallahDurumun nasil bebisini kucagina alabildinmi canım?
kızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
Doğuma giriyorum kızlar , dualarınızı bekliyorum
Maşallah analı babalı büyütsün gozunaydin guzelll günleriniz olsunnnnKızlar doğumum oldu çok şükür bebeklerimde ben de iyiyiz , Allahım doğum bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Cnm senin erken doğum riskin ne zaman görüldü öncesinde varmiydi öyle birşey şuan durumun nasilGözün aydın kuzum çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah nasıl gidiyor
Yoktu kuzum rahim kısalıgı var bende pesser halka taktılar eve geldim dün herşey olabilir heran dediler çok korkuyorumCnm senin erken doğum riskin ne zaman görüldü öncesinde varmiydi öyle birşey şuan durumun nasil
Aynen canım ben kendime geleyim, süt sağayım onlarda orada toparlasın miniklerim aceleci davrandı. Senin girmiş miydi kğvezeGözün aydın canım benim de 34+6 da suyum gelmişti bizim minnoşlar aceleci cıktı yine haftan iyi cok şükür kilolarının da maşallahı var kısa zamanda kucağında olacaklardır annesi, onlar yuvanızı senlendirene kadar sen kendine dikkat et toparlamaya çalış tam sancıların ağrıların dindiğinde gelmiş olurlar sen de daha rahat ilgilenirsin bebişlerle
Gözünüz aydın, Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin haftaları kiloları tam ideal maşallah şanslı bi ikiz annesisin
Canım nasılsın ne durumdasınGözün aydın kuzum çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah nasıl gidiyor
Birtanem bana halka takttilar artık evdeyim heran herşey olabilir dediler çok korkiyorum 2+4 haftalıkCanım nasılsın ne durumdasın
23+4Birtanem bana halka takttilar artık evdeyim heran herşey olabilir dediler çok korkiyorum 2+4 haftalık
Onlar öyle derler ama sen olumsuz düşünmüyorsun Allahın izniyle güzel haftaları göreceksin inşallahBirtanem bana halka takttilar artık evdeyim heran herşey olabilir dediler çok korkiyorum 2+4 haftalık
İnşallah canım benim sen naislsin bebeisler nasılOnlar öyle derler ama sen olumsuz düşünmüyorsun Allahın izniyle güzel haftaları göreceksin inşallah
Canim gözün aydin olsun. Saglikla büyüt yavrularini. Darisi miadinda bize olsun aminnSağol canımmm aydınlık içinde ol ağrılarım çok seninkiler dindi mi
Ah nekadar güzel ya çok seviniyorum gerçekten, Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah hayırlısıyla2,5 kilolar canım ikiside
Maşallah çok şükür çok sevindim hepimize nasip etsin inşallah vaktinde dogumKızlar doğumum oldu çok şükür bebeklerimde ben de iyiyiz , Allahım doğum bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Aydınlık içinde ol canımm Allah razı olsun Önce rabbimin sonra doktorumun sayesinde çok şükürGözünüz aydın, Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin haftaları kiloları tam ideal maşallah şanslı bi ikiz annesisin
Amin hep dualarımda olacaksınız Allahım kolay zamanında doğumlar nasip etsin , her anneye bil hassa ikiz annelerineMaşallah çok şükür çok sevindim hepimize nasip etsin inşallah vaktinde dogum
Canim gözün aydin olsun. Saglikla büyüt yavrularini. Darisi miadinda bize olsun aminn
Amin canım kızlar Allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Zamanında kolay doğumlar nasip olsun inşallah sizleredeAh nekadar güzel ya çok seviniyorum gerçekten, Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah hayırlısıyla