vallahi artık uyuyamıyoruz iki bebek onları güvene alalım diye kurduğumuz düzenek vs yerimiz kalmadıValla helal olsun nasıl uyuyorsunuzİkisinin de beşiği ayrı bizde , sepet beşikleri var takılıyorlar
Ben iki tane park beşik aldım çocuk odasına. Kendimde baza koydum. Yatak odası ve çocuk odasi bitişik. Ben çocuk odasında yatıyorum.İkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz yaoda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık
Bnce aranızda uyumaları güvenlik açısından çok tehliklei. Bebekler için en güvenli yer ayri beşikleriİkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz yaoda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık
Bir ara almayı düşündüm canım aslında ama şimdilik biraz düzen oturdu gibi , uyku problemi çok zor gerçektenİkiz anneleri aranızda uyku eğitimi alan var mı acaba
Yok almadım bende bı bocaliyoruz uyumadan öncesi desteksiz tamamen uyuma yok yaniİkiz anneleri aranızda uyku eğitimi alan var mı acaba
Ben emziği vererek uyutuyorum hiç denedınız mi? Hemen uyuyorlarYok almadım bende bı bocaliyoruz uyumadan öncesi desteksiz tamamen uyuma yok yani
Bizde öyleydik kızım ilklerde çok aglardi gazlı bı bebekti reflusu de vardı. O düzelmişti biraz dişlerinden dolayı yine kendi uyusa da ağlıyor oğlumda koyardım uyurdu ama oda maalesef dış mevzusudan zor dalmaya başladı öyle hemen koyup uyumuyorlar uykuya yine geçiyorlar ama uğraşıyoruz biraz. Benmki 7 buçuk aylikBen emziği vererek uyutuyorum hiç denedınız mi? Hemen uyuyorlar
düzeleceğini düşünmüyorumBiz de ilk 5 ay sallayarak da olsa deliksize yakın gece uykusu uyuyorduk. Ses duyduğum an emziklerini verirdim dalarlardi. Ama 2-3 aydır uykular çok bölündü dişlerden dolayı ama özellikle bu ay ayağa kalkmayı da öğrendiklerinden gece çok dinç bir şekilde uyanıp emeklemek tutunarak kalkmak istiyorlar. Napicaz bilmiyoruz çok yorucu olmaya başladı ne zaman düzelecek?
Gittikçe zorlaşıyordüzeleceğini düşünmüyorum
Evet bende geç hissetmiştim 20 19ncunhaftada filan istikrar olmayabilir o haftalarda bence deKızlar bende 17 haftalık ikiz hamileyim . Hareketlerini hiss ediyordum ama son 2 gündür hiss etmiyorum qaliba . Bu normal mi ?
Teşekkürler canımÇok erken hissetmişsiniz hareketlerini maşallahben 20. Haftada falan hissettim net olarak . Bir sorun oldugunu düşünmüyorum ama bu durum devam ederse doktorunuzla görüşün
Anne baba dede çıkıyor ağızlarından ama bizimkiler erken daha tabi 9 aylık yani aslında bir yaşından sora 2 3 kelime isteniyor dur daha söylerler inşallahMerhaba ikiz anneleri. İki tane sorum olacak birincisi 10 aylik bebeklerim babildama dışında anlamli kelimemiz yok daha..bebekleriniz nw zaman konustular acaba
İkincisi de bisiklet alanınız oldu mu, tek bebekte cok rahat ediyorlar ama ikiz bebekte kullanim nasil biraz cekiniyorum
İkiz bebekler için bisikletlerden var onlardan almayı düşünüyorum ben deMerhaba ikiz anneleri. İki tane sorum olacak birincisi 10 aylik bebeklerim babildama dışında anlamli kelimemiz yok daha..bebekleriniz nw zaman konustular acaba
İkincisi de bisiklet alanınız oldu mu, tek bebekte cok rahat ediyorlar ama ikiz bebekte kullanim nasil biraz cekiniyorum