Sag saglim kucagina almayi nasıp etsin insallah :)Çok şükür , idare ediyorum yarın son kontrolüm , duruma göre bakarız demişti doktorum eğer sancımın çok çıksarsa yarın , yoksa çarşamba günü alacak bebişleri . Ben doğuma gider gibi gideceğim yarın , hakkımızda hayırlısı
Amin cümlemize inşallahSag saglim kucagina almayi nasıp etsin insallah :)
Ay çok güzel canımÇok şükür , idare ediyorum yarın son kontrolüm , duruma göre bakarız demişti doktorum eğer sancımın çok çıksarsa yarın , yoksa çarşamba günü alacak bebişleri . Ben doğuma gider gibi gideceğim yarın , hakkımızda hayırlısı
Hayırlı haberlerle gelin canım tam kandil günüDoğuma giriyorum kızlar , dualarınızı bekliyorum
Ah çok şükür kaç haftalıktı sizinKızlar doğumum oldu çok şükür bebeklerimde ben de iyiyiz , Allahım doğum bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Hadi bakalim su gibi saglikli dunyaya gelsin insallah cok sevindimDoğuma giriyorum kızlar , dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım 36 haftalıkAh çok şükür kaç haftalıktı sizin
Sağol canım çok teşekkürlerHadi bakalim su gibi saglikli dunyaya gelsin insallah cok sevindimayy bende cok heycanlandim sindik ama
canım hadi gözünüz aydınDoğuma giriyorum kızlar , dualarınızı bekliyorum
Sağol canımmm aydınlık içinde olcanım hadi gözünüz aydınhoşgelmiş mis kokulular
İlk günü hatırlamak dahi istemiyorum sonra toparlıyorsun ama hafif var tabi yine . Bebişler yanında mı?Sağol canımmm aydınlık içinde olağrılarım çok seninkiler dindi mi
Yanımdalar canım çok şükürİlk günü hatırlamak dahi istemiyorum sonra toparlıyorsun ama hafif var tabi yine . Bebişler yanında mı?
Maşallah maşallah inşallah ağrılarında en kısa zaman da geçerYanımdalar canım çok şükür
İnşallah çok teşekkür ederimMaşallah maşallah inşallah ağrılarında en kısa zaman da geçer
Çok şükür canımYanımdalar canım çok şükür
Canım bebislerin kaç kg ile yanında kaldılarİnşallah çok teşekkür ederim
2,5 kilolar canım ikisideCanım bebislerin kaç kg ile yanında kaldılar
Çok şükür canım tez. zamanda senin bebişlerde gelir yanına inşallahÇok şükür canımyepyeni bir hayat başlıyor