Bnde tiksindigimden surekli banyoya gonderiyodum adam yikanmaktan asindiHanımlar merhaba. İlişki yasağı vs yok değil mi ilk aylarda . Ben ilk gebeligimde bu zamanlar mide bulantısından eşimden tiksiniyordumdün doktora gittim sıkıntı yok dedi. Ama ilişki sonrasi az bı kanama oldu. Gün boyu takip ettim devamı gelmedi . Boyle birşey yaşayan var mı . Yasak olsa doktor der diye düşündüm ama bilemedim böyle olunca da
Keseyi gördük carsamba kalp atışı için gidicez nasipseKese yada kalp atışı var mı gördün mü
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelir benim de 13 Eylül. Ne zaman doktora gideceksiniz ben sabırsızlanıyorumBenide eklerseniz sevinirim 5 haftalik. Sat 11.09.2022 beklenen dogum tarihi 19.06.2023
Keseyi kaç haftalıkken gördünüz söylerseniz ona göre listeye ekleyeyimKeseyi gördük carsamba kalp atışı için gidicez nasipse
6+2 de gördük geçen haftaKeseyi kaç haftalıkken gördünüz söylerseniz ona göre listeye ekleyeyim
Bana doktorum mide bulanması veya bulanmaması gebeliğin iyi ya da kötü gittiğini göstermez dedi.Kızlar benim gibi midesi bir gun bulanip mesela 4 5 kere yediklerini cikaran, bir günde hiç belirti gostermeyen var mı? Bugün benim hiçbir belirtim olmadı acile gidicem suan. Sabah 10 dan beri bir kere mide bulantısı yok
Vala bende sıfır bulantı sıfır diskinme hiç birşey yokKızlar benim gibi midesi bir gun bulanip mesela 4 5 kere yediklerini cikaran, bir günde hiç belirti gostermeyen var mı? Bugün benim hiçbir belirtim olmadı acile gidicem suan. Sabah 10 dan beri bir kere mide bulantısı yok
Benimde dün sabah kötüydü kahvaltıyı çıkardım ozamandan beri benimde bulantım yok sanmıyorum olumsuz bişey olcağını hiç bulantısı olmayıp sağlıklı gebelik yaşayanda çokKızlar benim gibi midesi bir gun bulanip mesela 4 5 kere yediklerini cikaran, bir günde hiç belirti gostermeyen var mı? Bugün benim hiçbir belirtim olmadı acile gidicem suan. Sabah 10 dan beri bir kere mide bulantısı yok
Kaç haftalıksın? Kese göründü kten sonra beta hCG takibi yapılmıyorBu arada doktor baktı kan sonuçlarıma. Hersey yolunda görünüyor dedi ama kanda baktığı şeyler de laktaz, demir falan beta hcg falan yok yani. Sizce güvenebilir miyim?
8 haftalığa yaklaştık. 7.haftadayım suandaKaç haftalıksın? Kese göründü kten sonra beta hCG takibi yapılmıyor
Canim.bunlar cok normall bigun bi iyi olursun bi kötüherhangi bi kanama olmadığı sürece inanin bebek sagliklidırKızlar benim gibi midesi bir gun bulanip mesela 4 5 kere yediklerini cikaran, bir günde hiç belirti gostermeyen var mı? Bugün benim hiçbir belirtim olmadı acile gidicem suan. Sabah 10 dan beri bir kere mide bulantısı yok
Benim de regl gecikmesini takriben uc veya dort gun midem bulandi agzimin tadi yoktu, su an cok nadir midem bulanıyor hic cikarmadim. Belirtilerle hamileligin saglikli ilerlemesi arasinda bağlantı yok bence kendinizi bos yere strese sokmayin, duramazsaniz yarin kadin dogum doktoruna gidersiniz, ultrason kontrolu daha sağlıklı olur.Bu arada doktor baktı kan sonuçlarıma. Hersey yolunda görünüyor dedi ama kanda baktığı şeyler de laktaz, demir falan beta hcg falan yok yani. Sizce güvenebilir miyim?