Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım iyiki sende varsın ne demek herzaman merak ettiğin bişey olursa sorabilirsinİyi ki varsın valla ışık oldun burada bana sürekli tecrübelerinle yönlendiriyorsun
Doğumca toparlar hemeninsAllah ama işte gelişimi ilerlemiyor sebebini bilmemek çok can sıkıcı
Doktordan geldik senin dediğini haptım söyledim 113 çıktığını ve sabaha kadar uyuyamadım sonra bu sabah 6:30 da şekerim 119 açlık çıktı.doktor Salı gününe kadar bakacak halen düzelmezse insilüne başlayacak ertele yazdı Salı sabah başla derse başlayacağı strestende olabilir ama kendiliğinden de olabilir dedi bacağımdan vuracakmışım.iğne fobim var ve terapi görüyorum düşün halimi perme perişanımAy canım iyiki sende varsın ne demek herzaman merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin
Kendini üzme canım.Hayırlısını diliyorum,şifa diliyorum senin için.İnşallah şekerin normale döner.Doktordan geldik senin dediğini haptım söyledim 113 çıktığını ve sabaha kadar uyuyamadım sonra bu sabah 6:30 da şekerim 119 açlık çıktı.doktor Salı gününe kadar bakacak halen düzelmezse insilüne başlayacak ertele yazdı Salı sabah başla derse başlayacağı strestende olabilir ama kendiliğinden de olabilir dedi bacağımdan vuracakmışım.iğne fobim var ve terapi görüyorum düşün halimi perme perişanım
Stres gercekten şekeri cok etkiliyor, cok stres yapma inşallah düzelir cok cok gecmis olsun.Doktordan geldik senin dediğini haptım söyledim 113 çıktığını ve sabaha kadar uyuyamadım sonra bu sabah 6:30 da şekerim 119 açlık çıktı.doktor Salı gününe kadar bakacak halen düzelmezse insilüne başlayacak ertele yazdı Salı sabah başla derse başlayacağı strestende olabilir ama kendiliğinden de olabilir dedi bacağımdan vuracakmışım.iğne fobim var ve terapi görüyorum düşün halimi perme perişanım
İnşallah canım sabaha kadar uyuyamadım belki stres te yükseltiyor bilmiyorım ama bakalım Buda geçer sonuçta kalıcı değil şükür kiKendini üzme canım.Hayırlısını diliyorum,şifa diliyorum senin için.İnşallah şekerin normale döner.
İnşallah teşekkür ederim düzelir inşallah salıya düzelmezse insülin başlarız ama düzelsin diye ümidim var hala bakalım ben elimden geleni yapıyorumStres gercekten şekeri cok etkiliyor, cok stres yapma inşallah düzelir cok cok gecmis olsun.
Herkesin bayramı mübarek olsun insallah cok daha guzel bayramlar görelim
Stres şekeri yükseltir canım ama ister istemez bu dönemde strese giriyoruz. İğne çok acıtmıyor ben her gün oksapar kan sulandırıcı yapıyorum. İnsülinde iğne ucu küçük yapacağım zaman yapmadan önce buzluktan bir şey çıkartıp 3 dk yapacağım yerde bekletiyorum yaparken bastırırken hissedilmiyorDoktordan geldik senin dediğini haptım söyledim 113 çıktığını ve sabaha kadar uyuyamadım sonra bu sabah 6:30 da şekerim 119 açlık çıktı.doktor Salı gününe kadar bakacak halen düzelmezse insilüne başlayacak ertele yazdı Salı sabah başla derse başlayacağı strestende olabilir ama kendiliğinden de olabilir dedi bacağımdan vuracakmışım.iğne fobim var ve terapi görüyorum düşün halimi perme perişanım
Aa bende öyle yapayım buzluktan buz torbası koyarım bir kısa hemen bacağımı sıkar yaparım olmazsa başarırım ya çok saol biliyormusun benim iğne fobim çok kötü yapıyor beni belki hissetmem bu şekilde kendimi iyi hissederimStres şekeri yükseltir canım ama ister istemez bu dönemde strese giriyoruz. İğne çok acıtmıyor ben her gün oksapar kan sulandırıcı yapıyorum. İnsülinde iğne ucu küçük yapacağım zaman yapmadan önce buzluktan bir şey çıkartıp 3 dk yapacağım yerde bekletiyorum yaparken bastırırken hissedilmiyor
Yaa üzüldüm canım gebelik şekerinde önemli olan açlık sınırı. Sen yinede dikkat et salı gününe kadar bakalım ne olacak. Ne terapisi görüyorsun.İğne fobin var ama korkma insülin iğnesi çok ince bacağındaki kaslara denk getirmesen hissetmezsin. Bende bacaktan yapıyorum bazen kaslara denk geliyor ağırıyor ama yapacak bişey yok alışıyor insan, herşey minikler için.Hiç stres yapma belki gerekte kalmaz insülineDoktordan geldik senin dediğini haptım söyledim 113 çıktığını ve sabaha kadar uyuyamadım sonra bu sabah 6:30 da şekerim 119 açlık çıktı.doktor Salı gününe kadar bakacak halen düzelmezse insilüne başlayacak ertele yazdı Salı sabah başla derse başlayacağı strestende olabilir ama kendiliğinden de olabilir dedi bacağımdan vuracakmışım.iğne fobim var ve terapi görüyorum düşün halimi perme perişanım
İnşalalh gerek bile kalmaz bilmiyorım korkuyorum benim için iğne demek ölüm gibi bir şey onun için terapi görüyorum birde onu yapılmak çokndaha zor ama herşey oğlum içinYaa üzüldüm canım gebelik şekerinde önemli olan açlık sınırı. Sen yinede dikkat et salı gününe kadar bakalım ne olacak. Ne terapisi görüyorsun.İğne fobin var ama korkma insülin iğnesi çok ince bacağındaki kaslara denk getirmesen hissetmezsin. Bende bacaktan yapıyorum bazen kaslara denk geliyor ağırıyor ama yapacak bişey yok alışıyor insan, herşey minikler için.Hiç stres yapma belki gerekte kalmaz insüline
Canım çok sıkma canını, gelişmiyorsa yine de doğurup küveze alırlar gelişir. Ünlülere bak mesela Çağla Şikel iki oğlunu da erken doğurdu. Bebeği 2.5 kiloydu. Bir de sanıyorum Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'in 26. haftada doğmuştu bebeği, yani 6.5 aylıktı. Bebeği küvezde yaşattılar büyüdü. Doktorlar daha iyi bilir. Allah vermesin kalbi durmasın da, yaşadığı sürece büyür.Merhaba. Uzun zamandır giremiyordum. öncelikle umarım hepinizin bebisi sağlıklıdır 28.hafta da şeker yüklemesi yaptırdım ondan sonra şeker çıktı insülin başlandı. Şeker testinden sonra bebeğimde gerileme oldu. Şuan 34 haftalık ama 30 haftaya uyumlu. Kilosu 1800gr civarında haftalık 100gr filan alıyor. Ama gerilik hala devam ediyor git gide artıyor gibi. Doktorum 37 de 2kg olursa alırız dedi. Böyle bir durum yaşayanlar var mı aranızda?