- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
Bence yararlı nefes egzersizi, doğum ve bebekle ilgili bilgiler vs de veriliyor. Çalıştığım için hemen gidemeyeceğim sadece.Tamamdır teşekkürler bende arayacağım yarın bilgi alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yararlı nefes egzersizi, doğum ve bebekle ilgili bilgiler vs de veriliyor. Çalıştığım için hemen gidemeyeceğim sadece.Tamamdır teşekkürler bende arayacağım yarın bilgi alacağım
Ooo senin ki level atlamış valla bizim dışarıdan belli olmuyor henüzMerhaba bi vurma yapıyo ama tekmemi kolumu bilmiyorum o kadarını videosunu çektim hatta atılsa burdan atardım hareketi belli oluyo dışardan
Kaç yıldır var bu uygulama acaba Türkiye’de ne güzel almanyada var diye millet öve öve bitiremiyor.Türkiye sağlık konusunda çok önde olmamasına şaşırıyordum demekki ben bilmiyormuşum.bir kez daha sevindim..Neredeyse her hastanede oluyor. Ben şehir hastanesine gittim gebe okuluna orada ders veren ebeyle konuştum bu ay dolu ön kayıt vs. Yaptıracağım dedi ismimi bilgilerimi telefonumu vs verdim. Ücretsiz devlet hastanelerinin çoğunda var. Özel hastanelerinde oluyor ücretsiz. Telefonla da ulaşılabiliyor.
Ücretli olanlar çok uzun süredir vardır diye düşünüyorum. Neredeyse her ilde uygulaması 4 yıldır vardır diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte. Ben çalışıyorum doğum iznine ayrılınca gideceğim.Kaç yıldır var bu uygulama acaba Türkiye’de ne güzel almanyada var diye millet öve öve bitiremiyor.Türkiye sağlık konusunda çok önde olmamasına şaşırıyordum demekki ben bilmiyormuşum.bir kez daha sevindim..
Hadi hayırlı olsun canım benim güzel bilgiler güzel eğitimler olsunÜcretli olanlar çok uzun süredir vardır diye düşünüyorum. Neredeyse her ilde uygulaması 4 yıldır vardır diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte. Ben çalışıyorum doğum iznine ayrılınca gideceğim.
Ayakları kasıkta o yüzden orda hissediyorsunuz. Çok normal bir durum o zaman bizde mi erken doğuracağız. Ben memnun değilim mesela çünkü mesaneye baskı yapıyor tuvalete koşmak zorunda kalıyorum :))) Lütfen kim ne derse desin kulaklarınızı tıkayın :))Kızlar 20+3gunluk gebeyim bir sorum olacak size ben bebeğin hareketlerini baya baya hissediyorum ama tam aşağıda kasıkta zaten başında beri öyle asagidaydi ama kızımda böyle olmadı sürekli aşağıya doğru tekmeliyor dediler ki erken doğum yapabilirsin dikkat et bunu diyen çevrem ve baya korkuttular beni olabilir mi ya böyle bişi 1 Şubat'ta kontrolum var sorucam bu durumu ama yinede sizlere sormak istedim sancı yok ama baya baya tekmelerini aşağıda tamda afedersiniz ama deyimin başında hissediyorum korkuttular beni ya
baya hareketli demek ki sizinkiMerhaba bi vurma yapıyo ama tekmemi kolumu bilmiyorum o kadarını videosunu çektim hatta atılsa burdan atardım hareketi belli oluyo dışardan
Evet yaa aşırı cadı bizimki baya baya belli oluyo eşim hissediyo kardeşim hissediyorOoo senin ki level atlamış valla bizim dışarıdan belli olmuyor henüz
Büyük alın, 4-5 yaşa kadar yatıyor. Benim kız 5 yaşında, hala sığıyor. 90*190 galiba bizimki.Kızlar ben Montessori yatak almayı düşünüyorum. Anne yanı beşik aldım gece yanımızda gündüz odasında uyutmayı düşünüyorum. Yatak ölçüleri 90*190 mı yoksa 80*130 mu yaptırayım sizce ?
Evet uyutmuyor geceleribaya hareketli demek ki sizinki
Folik asit ve demir ilacının beraber alinmamasi mi gerekiyor? Niye kestiniz folik asidi ben hala ikisine de devam ediyorumHayır tahlil yapılmadan verdi. Benim demir seviyem iyiydi ama hamilelikte ciddi anlamda kan ihtiyacı artıyor başta tereddüt etsem de araştırmalarım sonucunda kullanmam gerektiğine ikna oldum, 12. haftada folik asiti keserek başladım. Diğerlerinin kullanılmasında bi sakınca yok zaten.
Beraber alınmaması mı gerekiyor bilmiyorum doktor kesti. Ben hamilelikten 1 ay önce kullanmaya başlamıştjm 3 ay olunca da kesti. Multivitaminşn içinde var bu arada az miktarda folik asitFolik asit ve demir ilacının beraber alinmamasi mi gerekiyor? Niye kestiniz folik asidi ben hala ikisine de devam ediyorum
folik asiti 12. haftadan sonra kesiyorlar yeterli geliyor çoğumuz bıraktık multivitaminlerin içerisinde bulunuyor az miktarda farklı bir durumunuz mu var kesmedi doktorunuzFolik asit ve demir ilacının beraber alinmamasi mi gerekiyor? Niye kestiniz folik asidi ben hala ikisine de devam ediyorum
Ay ben beşikten bahsetmişim. Beşiğimiz de büyüktü. Montessori ev şeklinde yere sıfır yatak aldık sonradan, o işte 90*190. Ben kızımla birlikte uyuyorum çoğunlukla. Bazen o uyuyunca kendi yatağıma geçiyorum. Bazen bizim karyolada uyuyor benim kız, ben rahat edemeyince onun montessori yatağında yatıyorum. Kendim 82 kiloyum, çocuk 27 kilo. Yani 110 kilo çok rahat kaldırıyor. Bence çocuk 18 yaşına kadar yatabilir. Ben kendim yatıyorum açıkcası rahat rahat. Bebekle birlikte yatmak için büyük alın zaten.Kızlar ben Montessori yatak almayı düşünüyorum. Anne yanı beşik aldım gece yanımızda gündüz odasında uyutmayı düşünüyorum. Yatak ölçüleri 90*190 mı yoksa 80*130 mu yaptırayım sizce ?
Folik asit 12.haftaya kadar kullanılıyor canım, dr una sor muhtemelen keser unutmuştur.Folik asit ve demir ilacının beraber alinmamasi mi gerekiyor? Niye kestiniz folik asidi ben hala ikisine de devam ediyorum