Yaaa ne güzel acaba ben anlamıyorum mu diyede düşünüyorum böyle oluncaBenim ilkini 11 haftalıkken hissettim. Erkekti , doğana kadar karete yaptı karnımda, iki kızımda çok beç hissettim öyle ki endişelenip kaç kez iyimi diye doktora gittim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ne güzel acaba ben anlamıyorum mu diyede düşünüyorum böyle oluncaBenim ilkini 11 haftalıkken hissettim. Erkekti , doğana kadar karete yaptı karnımda, iki kızımda çok beç hissettim öyle ki endişelenip kaç kez iyimi diye doktora gittim.
Vala ben her gördüğümde kıpır kıpır ama yok göbeğim yağlı ondan galiba17+1 ben de hissetmiyorum. Ultrasonda doktorlar hareketli diyor . Bense yan gelmiş yatan bir bebek görüyorum.
Kan testi bile istemiyorlar. Sağlık ocağına gideceğim. Kan testi vereyim merak ettimEvet kliniğe gidiyorum ama devlette olsa belki gerek olmadığı için vermemiştir.
Hissedersin kesinlikle.Yaaa ne güzel acaba ben anlamıyorum mu diyede düşünüyorum böyle olunca
Benim 12 haftalikken öğrendim.erkekti. Her gittiğimde yine de soruyorumBen de 12.haftada gittim dr bu haftada cinsiyet görünmez dedi.sonra öğrenmek istiyorsanız kandan bakılsın dedi. 16.haftada kan sonucu alıcaz heyecanla bekliyoruz
Yaa yerim seni. İlklerde 20.haftayı bulabiliyor maalesef.Vala ben her gördüğümde kıpır kıpır ama yok göbeğim yağlı ondan galiba
Halaa erkek miBenim 12 haftalikken öğrendim.erkekti. Her gittiğimde yine de soruyorum
Sağlık ocağına veya doktorunuza reçete ettirin. Hastalık olarak Gebelik girerse multivitamini de D vitaminini de SGK karşılıyor. Ben SGK'ya ödettirdim, çok az bir fark ödedim.Ay bu vitamin fiyatlarını napıcaz. Ben d vitamini ve vinelac multivitamin kullanıyorum. D vitaminini yaza kadar devam edeceksin dedi doktor. Bide şimdi omega 3 verdi 50 tablet 250 tl vinelac 200 tlydi en son d vitamini 100 küsür vala gerçekten allah yardım etsin hepimize sinir oluyorum.
Ben Rami hastanesinde doğum yapacağım. Eyüp te. Çok fiyat ya. Şubatta öğreneceğim fiyatları.Kızlar Medicana'da 2023 ücretlerini öğrendim, doçente muayene 975 tl, normal doğum 22bin tl, sezaryen 25bin tl olmuş. Detaylı ultrason 400 tl.
OMEGA 3 ne verdi doktorunuz ben kontrolüne daha var eczacıya sordum alayım dye gebelikte blok yağı önermiyoruz dediAy bu vitamin fiyatlarını napıcaz. Ben d vitamini ve vinelac multivitamin kullanıyorum. D vitaminini yaza kadar devam edeceksin dedi doktor. Bide şimdi omega 3 verdi 50 tablet 250 tl vinelac 200 tlydi en son d vitamini 100 küsür vala gerçekten allah yardım etsin hepimize sinir oluyorum.
İnşallah canım rabbim sağlıklı versin inşallah kızlarım var birde oğlum olursa çok güzel olur13 haftalığı bilemem ama 17 haftada %90 dediyse dönmez endişelenme sağlıkla gelsin
Nasıl yani kanla cinsiyet nasıl belli oluyorBen de 12.haftada gittim dr bu haftada cinsiyet görünmez dedi.sonra öğrenmek istiyorsanız kandan bakılsın dedi. 16.haftada kan sonucu alıcaz heyecanla bekliyoruz
Evet oda mantıklı ama bence bir multivitamin kullanmanda fayda var sor bakalım gittiğinde 6 haftalık gittiğimde tüm kan testlerini istemişti d vitamini eksikliğini orda görmüştük kan testi vermende fayda var gerçekten vücudun direnci artıyor. Benim mesela hamilelikten önce saçlarım çok dökülürdü. Geçen gün farkettim nerdeyse yok denecek kadar az ben vitamin faydaları olduğunu düşünüyorum özellikle içtiğim vinelac ta içinde bitoin bile var çoklu vitamin desteği. Rahatsızlık vermiyosa kesmene gerek yok dedi 6. Haftamdan beri içiyorum. Sende biraz bakalım sonra doktoruna sorarsın.Kan testi bile istemiyorlar. Sağlık ocağına gideceğim. Kan testi vereyim merak ettim
ay bekliyorum vala sabırsızlıkla 17e kadar zaman hızlı geçmiş gibiydi ne ara oldu diyodum bi durdu şimdiYaa yerim seni. İlklerde 20.haftayı bulabiliyor maalesef.
Yaaaa bilmiyodum evet gidip sorayım bi aile hekimime sonuçta gebelik için içiyorum yani doktor yazıyor receteyle ama hep ücret çıkartılar.Sağlık ocağına veya doktorunuza reçete ettirin. Hastalık olarak Gebelik girerse multivitamini de D vitaminini de SGK karşılıyor. Ben SGK'ya ödettirdim, çok az bir fark ödedim.