- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
1 doz olduğu için ağrı olmadı bendeAğrı yapıyomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 doz olduğu için ağrı olmadı bendeAğrı yapıyomu
Bende ilk defa duydum. 2 gebelik geçirdim başıma gelmedi. ben farkettim doktora söyledim. Ayağa kalkınca çok baskı hissi hissediyordum. Bı kaç gün önce duşa girince sağ dudakta elime parmak kalınlığında şişkinlik geldi. Doktora söyledim ve varis dedi. Gebelikte olabiliyormuş. Bide ben çok fazla ayakta duruyorum. Oturmak bilmiyorum . Evde iş güç bitiremiyorum. Bununda tetikledigini düşünüyorum. Doktor 1 saat ayakta durduysan yarım saat ayaklarını yukarı kaldirip dikeceksin dedi. Bide buz uygulamasi yap dedi.Geçmiş olsun ilk defa duydum . Doktor mu gördü yoksa hissetmiş miydiniz
3 ana öğün var,bazen 1 bazen 2 ara öğün şeklinde besleniyorumKızlar bir şey soracağım sizin beslenme düzeniniz 3 ana 3 ara şeklinde mi?
Diyetisyenim illa ki uyacaksın diyip bu tarz liste verdi ama yok mümkün değil
Ben 2 ana 2 ara yapabiliyorum en fazla
Sabah kahvaltıyı geç yapıyorum ara öğün sonra akşam sonra yatmadan da meyve süt kefir vs
Yani öğle yemeği yiyemiyorum zaten mide ağrısı hazımsızlık var sürekli
İnşallah zarar vermiyorumdur bebeğe
Anladım canım zaten sanırım yaptırıcam ya mecburum ne kadar korksamdaAmneye yazılır bebek anneden alır.çünkü doğumda mesela mikrop kapyı Allah korusun onun önüne geçmek için benim teyzemin ilk çocuğu tetanozdan ölmüştü ona vurmamışlardı göbek bağından tetanoz kapmıştı 3 günlük bebekti.. yani demem o ki gebelik aşıları da bebeğin doğduktan sonraki ilk aşıları da çok önemli
Anladım canım diğer arkadaşlarım 3 gğn ağrıttı diyodu o sebeple sordum1 doz olduğu için ağrı olmadı bende
sağlık ocağında direk yaptılarmı aşıyı ücretlimi alfınızBen 1 doz oldum canım 4 hafta sonra bitane daha olacağım
Teşekkür ediyorum Şimdiye kadar 3 ayrı doktora gittim 3ünde de sıkıntı olmadı ama şikayetvar sitesinde çok fena yorumlar var mesela :) ama burda daha sıkıntı yaşayan yok ayrıntılıda da olmaz inşallahCnm ben almanyada yaşıyorum buradaki cihazlar Türkiye’deki devletteki den eski görüntüleme kalitesi bile düşük Almanlar teknolojiye bu anlamda para harcamıyorlar öyle mantıkları var sağlık sektörlerinde her yerleri eski yani hatta doktorumun cihazınızda biliyorum.sen rahat ol göremezse kendi körlüğü doktorun.eğer dpktor iyide eski cihazıylada görüyor yeniylede.Antalya daki doktorumun cihazı süper hatta yeni çıkanınıza aldı oda aynısını dedi bu cihazla bile göremezse göremeyen doktorlar var sen rahat ol
Ben iğneden çok korkarım ama doktor yapalım derse hiç düşünmem hadi derim çünkü hayati bir önem tetanoz bencede iyi edersinAnladım canım zaten sanırım yaptırıcam ya mecburum ne kadar korksamda
Bak sadece endişe etme ben 157 boyundayım ve 90 üzerindeyim daha kötü olabilir mi hem koşa hem şişkoyum sadece şişko değilmişim görmeseler bende görmezler rahatTeşekkür ediyorum Şimdiye kadar 3 ayrı doktora gittim 3ünde de sıkıntı olmadı ama şikayetvar sitesinde çok fena yorumlar var mesela :) ama burda daha sıkıntı yaşayan yok ayrıntılıda da olmaz inşallah
Başka bi dr a git sanki, benide bu ayın 24 unde çağırdı hem ayrıntılı ultrason diye, bende başka hastaneye randevu alıp gittim, orda ultrason cihazları çok güzeldi, gayet net bi şekilde kız dedi, değişmez inşallah çünkü ben kız kıyafetlerine başladımBizim doktor görünmez dedi kestirdi attı valla. Heyecanla bir sonraki randevuyu bekliyoruz.17.hafta olacak bu sefer görür inş
Ata, batu ve tuna isimlerini beğendim ben mustafa isminin yanına, tabi son karar size ait. Bende Gökçe ve Işıl arasında kaldım, oğlumda Beyza diye tutturdu, inat ederse Gökçe Beyza gibi iki isim koyabilirim, sağlıklı olsunlar inşallahkızlar yakında yeni bir konu olarak açacağım ama önce size sormak istedim
bebişin adını mustafa koyacağız kayınbabamın ismi. eşim çok istiyor onu kırmak istemiyorum..
yanına başka bir isim düşünüyoruz mustafayı pek kullanmayacağız yani daha çok 2.ismini kullanacağız.
öneriniz olursa çok mutlu olurum
bizim şimdiye kadar bulduğumuz isimler bunlar
Bende oldum tetenoz aşısı 3 ocakta, 3 4 gün ağrı yaptı, hala kolumu aldırınca hafif bi ağrı hissediyorum ama oldu bittiBen iğneden çok korkarım ama doktor yapalım derse hiç düşünmem hadi derim çünkü hayati bir önem tetanoz bencede iyi edersin
Şişko değiliz biz pofuduk tatlı hamileleriz Happy mom programının forum kısmı beni mahvetti çok okumak da iyi değil her şeyiBak sadece endişe etme ben 157 boyundayım ve 90 üzerindeyim daha kötü olabilir mi hem koşa hem şişkoyum sadece şişko değilmişim görmeseler bende görmezler rahat
Evet direk yapıyolar ücretsiz oluyorsağlık ocağında direk yaptılarmı aşıyı ücretlimi alfınız
Bazılarının 2 doz birden vuruyorlarmış canım o ağrı yapmış olabilirAnladım canım diğer arkadaşlarım 3 gğn ağrıttı diyodu o sebeple sordum
çok teşekkür ederim ben de gökçe ve ışıl isimlerine bayıldımAta, batu ve tuna isimlerini beğendim ben mustafa isminin yanına, tabi son karar size ait. Bende Gökçe ve Işıl arasında kaldım, oğlumda Beyza diye tutturdu, inat ederse Gökçe Beyza gibi iki isim koyabilirim, sağlıklı olsunlar inşallah
merhaba ben de hiç hissetmiyorumArkadaşlar merhaba. Ben 20. Haftadayım doktor doğum için 1 Haziran dedi. Bu haftada hala bebeği hiç hissetmiyorum acaba normal mi ya bir sorun olabilir mi ki.. en son 3 hafta önce gitmiştim kontrole ne yapmalıyım
Evet ben herşeyi okumam çünkü biraz karışıyor ama her hamilelik farklıdır ayrıca evet pofidiğiz hiç aldırış etme ve bence bebekler çok şanslı yumuşacık bir yatağı var böyle düşün ben hep öyle diyorum oğluma senin için bu göbek rahatça tepin diye diyorumŞişko değiliz biz pofuduk tatlı hamileleriz Happy mom programının forum kısmı beni mahvetti çok okumak da iyi değil her şeyi
Bence doktora sormalısın. 19+3 yerleşme için çok büyük. Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması denilen durum ilk 7 hafta içinde oluyor. Bence doktora sormalısın acil olarak.Kızlar merhaba 19+3 haftalığız. Şimdi çok az kanamam olmuş bel agrımda var acaba yerleşme kanaması mıdır? sizde olmuşmuydu?