- 30 Mayıs 2015
- 4.705
- 10.696
- 33
yaaaa bu ne tam mıncırmalık olmuşBizim bayramligimuz da buydu
çok sağol canım size de geçmiş olsun kazasız belasız koşturalım şu bebeleri inşallahelbette onlar her halleriyle güzeller.Takım elbiselerde daha güzel görünüyorlar onu demek istemiştim
Ah canım yavrum,geçmiş olsun,benim oğlum da gün içinde küçük kazalar yaşıyor,2 gün önce alnı yatağın kenarına değdi.Dün de parmağı çekmeceye sıkışmıştı
Bende ararken hep karşıma erkek çocuk kıyafetleri cıktı, zor buldum kizima, oglum küçükken hep kiz kiyafetleri cikardi, ahh derdim ne güzel kız elbiseleri var erkeklere yok, şimdi tam tersine olduçok sağol canım size de geçmiş olsun kazasız belasız koşturalım şu bebeleri inşallah
ayy ben de alt üst takım diye anladım çok pardonhiçç güzel bi takım bulamadım ben de. kız bebişlerin bak ne güzel elbiseleri var
Çok geçmiş olsun canım. Benimki de bir kaza yaşadı. Kalorifer petegine tutunup kalkmaya çalışıyordu ayağı kayinca yüzünü vurdu ve vurduğu gibi morardı.ama artık bekliyordum. Ben ortada çok bir şey koymadım. Sende ortalığı boşalt istersenyok canım olur mu öyle şey bebişler her haliyle güzeller
benimki bugün yine çok kötü bi kaza yaşadı. sehpa gbi duran bir kitaplık vardı üstüne düşürdü hiç bu kadar ağlamamıştı resmen çırpındı çocuğum. bacağı morardıçok üzgünüm hiç iyi bi anne olamıyorum gibi hissediyorum
epeydir üç beş kişiyiz zatenBayram sonrası kimse kalmadı mı bizim grupta
Bazı bebekler 1 yaştan sonra sinyaller veriyor,kakası geldiğinde saklanıp yapıyorlar mesela.O sinyalleri gördüğümüz an değerlendirmeliyiz.Bazı bebekler 3-4 yaşa kadar bezle dolaşıyorlar,bunu istemem.Bu yaz lazımlığa alıştıra biliriz bence de.Bence her şeyin zamanı var, fiziksel ve ruhsal olarak hazır olduğunda Tuvalete yapması gerektiği öğretilir, ben 14 aylıkken artık bez takmıyormuşun, yani kardeşim doğduğunda, annem öyle diyor, bebekler çok akıllı ve hızlı öğreniyorlar zaten o olgunluğa geldiğinde kolay öğrenecektir, mesela sabahları babası almadan önce baba tuvalete gidiyor çiş yapacak diyorum, bezini gösterip sende çişini buraya mı yaptın değiştirelim diyorum en başta bi şey anlamıyordu 5,10 gün sonra babası kalkıp gittiğinde kendisi de bezini tutup farklı bi ifade takınıyor:) bu da bi tuvalet iletişimi bence:) 1,2 aya lazımlığa oturtmaya başlarım havalar da ısınıyor çıkarması giydirmesi kolay olur hem.
Hem takım,hem alt üst takım,yani mesela bayramlık elbiseler giydirmişler kızlar,ne güzel görünüyor bebekler maşallah.Onu demek istemiştim.çok sağol canım size de geçmiş olsun kazasız belasız koşturalım şu bebeleri inşallah
ayy ben de alt üst takım diye anladım çok pardonhiçç güzel bi takım bulamadım ben de. kız bebişlerin bak ne güzel elbiseleri var
bunların annelikle ilgisi yok,kendine haksızlık etme,çocuklarımız için en iyi anne biziz,düşe kalka büyüyecekler,bir az daha dikkatli olmamız lazım,yüzümüze başka tarafa çevirmeğe gelmiyoryok canım olur mu öyle şey bebişler her haliyle güzeller
benimki bugün yine çok kötü bi kaza yaşadı. sehpa gbi duran bir kitaplık vardı üstüne düşürdü hiç bu kadar ağlamamıştı resmen çırpındı çocuğum. bacağı morardıçok üzgünüm hiç iyi bi anne olamıyorum gibi hissediyorum
Merhaba,ne zamandır yemiyor?Sizin yeme saatleriniz nasıl belki anne sütü(formul süt) ilə katı gıda arasında zaman az oluyor,acıkmıyor belki o yüzden yemiyor.Benim oğlum kahvaltıda iyi yiyor, 2 gündür diğer öğünleri az yiyor,damakları çok kaşınıyor,elbisemi kemiriyor,dün gündüz de uyumadı,akşama doğru uyudu,4cü dişi 4-5 gün önce patlamıştı,o çıkıyor,başka da şişlik yok,4cü dişdenmi,yeni bir diş daha çıkacak ondanmı anlamadım.Maşallah kuzulara kızlarbayram sonrası olmuş oldu anca bakabildim buralara.
Ben de genelde 2 veya 3 ana öğün veriyorum bir kere falan da ara öğün oluyor genelde. Gerçi benimki ana öğünlerde de pek bir şey yemiyorsizinkiler de öyle mi?
Bu kadar erken miBazı bebekler 1 yaştan sonra sinyaller veriyor,kakası geldiğinde saklanıp yapıyorlar mesela.O sinyalleri gördüğümüz an değerlendirmeliyiz.Bazı bebekler 3-4 yaşa kadar bezle dolaşıyorlar,bunu istemem.Bu yaz lazımlığa alıştıra biliriz bence de.
Bizim paşa daha yürümezBugün bizim ilk adımlarımız geldidarısı başınıza inşallah ağlamak istiyorum
Çıkar. Takma bu kadar. Çocuğa da geçiyorsun stresiBenim kuzim bugün 10aylkk oldu hala dissiz