2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Arkadaşlar kızım ilk defa kabiz oldu, ilaçsız çözüm varmı, ne yapabilirim, kuru kayısı yedirdim az önce başka ne yapsam
Çorbasına zeytinyağı koyun
Bir de gün kurusu diyecektim onu vermişsiniz zaten
Su içiyor mu bir de? Benim bebeğim çok çok az içiyor suya alışamadı. Her ek gıda sonrası vermek lazım

Kızlar bebeklere ne yemek veriyosunuz ben çok zorlanıyorum ya her gün ayrı bir şeyler bulmaya. Biraz yemek çeşidi yazar mısınız?
Bebekler için olan çorba karışımları almıştım pancar-bezelye- kereviz çorbası vs onları yapıyorum kemik suyuyla
Sebzeli makarna-kuskus-arpa şehriye aldım onları veriyorum yoğurtla karıştırıp
Hiçbir şey aklıma gelmezse de muz ceviz tahin karışımı veriyorum
Onun dışında da evdeki yemeklerden tuz koymadan ayırıp vermeye başladım
Bu hafta saz köfte denicem makarnayı yedi onu da yer sanırım

Valla internete bakarsak benimki kesin otizmli
Mesela Çamaşır makinesi izlemek diyor. Ee hareketli yani denedim kızım izledi
İsmine her seferinde bakmıyor
Sallanma hareketi de var
Ama sosyal gülümsemesi var hatta çok fazla Gülümser, kahkaha atar. Kelimeleri de var mama-baba-gel vs
Doktora gittiğimde korkumu söylemiştim parmak şıtlattı kızım hemen baktı. Bu aylarda tabii ki bilemeyiz ama korkma demişti

Bizim yediklerimiz organik değil,ama anne sütü veriyoruz.İlla da her şeyin organikini aramak burada manasını yitirmiş oluyor.Temin ede bildiğim kadar organik şeyler veriyorum,kafaya takmamaya çalışıyorum,yoksa insan kendini suçlu hissediyor

Son düzenleme:
Fasulyeyi iyice haşladım,hatta fazla pişmişti,kabuğundan çıkıyordu,ben de kabuğunun içindekini verdim.Bu arada geçmiş olsun,Selimle sen şimdi nasılsınız?Eşimin kardeşinin düğünü vardı,geçen hafta buraya pek uğrayamadım.Benim oğlum da 2 gündür öksürüyor,çorbasına sarımsak kattım,kendim sarımsağı küçük parçalara bölüp yutuyorum.Evimize geldiğimizden beri oğlum rahatsız.Alt damağında da beyaz küçük sivilce var,damağı da şişmiş gibi,uyku zamanı çok fena ağlıyor,diş geli sürdükten sonra sakinleşip uyuyor,bu defa hakikaten diş geliyor sanırım

Vallaha o orizm meseleai cidden aorunlu almanyada şey diyorlar işte bebeklerin cogu otizm belirtileri gösteriyor die cee oyununda bizimki gülümser ama kahkaha stmaz ismine bakar ama heyecanlanınca el hareketleri var o korkutuyor dönen şeylere şimdilik ilgisi yok
Bir yerde ismini örn 10defa cagiriyorsun 6sında bakıyorsa normal ama kriter de 12ay

çok sağ ol canım teşekkür ederim. valla ben kötüyüm iğneler hiç işe yaramadı tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum selime de antibiyotik vermek zorunda kaldık. doktora götürdük. doktor çok kötü değil ama balgamı var atması için ilaç vermeliyiz dedi üç gündür kullanıyoruz burun akıntısı azaldı ama gece balgam rahatsız etmeye devam ediyor…
çok geçmiş olsun yaa neden oldu acaba? diş geliyor diye değil mi? hiç çıkmış mıydı diş
sarmısak çok iyi geliyor ben de sarmısak ve soğan bol tüketiyorum. ama selim pek yemek yemiyor

Arkadaşlar kızım ilk defa kabiz oldu, ilaçsız çözüm varmı, ne yapabilirim, kuru kayısı yedirdim az önce başka ne yapsam
ben bu mesajını görmemişim ya inşallah şimdiye geçmiştir
ben 2.gün kaka yapmazsa kuru kayısı haşlayıp eziyorum azıcık suyundan ve zeytinyağı katıp yediriyorum en etkili yöntem bu oldu şimdiye kadar

Teşekkür ederim atlattık çok şükür, kuru kayısı kemirdi birde tavuk suyuna kırmızı mercimek çorbası yaptım iyi geldi
Kızlar benim oğlan kuru ekmek yiyor . Organik bisküvi aldik begenmedi. Ama kuru ekmeğe bayılıyor ekmeğe alıştırmak istemediğim organik bisküvi, irmik aldigim bebem ne hallere geldi
Ben organik felan bisey almadım, ekmeği benim kızımda aşırı seviyor
Canım sana bir şey soyleyim mi, en mızmız en hastalik hastasi cocuk seninki olur inan, oglumda bende öyleydim, en saglikliyi yesin, toz degmesin, aman aman yaptim, şuan o kadar seciciki dayanacak gücüm kalmadı, bazen sinir krizleri geciriyorum, çok zor bi durum sakın öyle alıştırma, bu cocuk bi sekilde alacak bunlari
Aldığımızı beğenmiyor ki. İki palet bisküvi aldım kusacak gibi oluyor. Tarhanayi da begenmiyor. Biz yiyoruz normal yemek istiyor çocuk. Kuru fasulyenin suyunu çok sevdi
O kadar para vermeye ne gerek var,evde kendin de yaparsın bisküviyi, kurabiye gibi tereyağ kullanacaksın, şeker koymayacaksın bu kadar, pekmezin sulandirip icine ez olsun bitsin. Ben tarhanaya guvenmiyorum ya, yapilisini gozunle gormedikten sonra tarhana parayla alinirmi, bizim komsu vardi, tarhana yapardi, ici hep kurt olurdu , organik diyorsunuz da, sebzeler yikandimi, çürük carikmi kullanıldı, yapan ne kadar temizdi hiç aklınıza geliyormu, ben yiyemiyorum valla tarhanayı, biz yoğurt tarhanası yapıyoruz kendi elimizle mis gibi
Çorbasına zeytinyağı koyun
Bir de gün kurusu diyecektim onu vermişsiniz zaten
Su içiyor mu bir de? Benim bebeğim çok çok az içiyor suya alışamadı. Her ek gıda sonrası vermek lazım
Suyu çok seviyor benim kızım, kırmızı mercimek yaptım, iyi geldi çözüldü hemen bagirsaklari
Geçti çok şükür, 1 gün sürdü, tavuk suyuna kırmızı mercimek iyi geldi

Allah acil şifalar versin,benim oğlum son günler emerken terliyor,sonra da soğuk oluyor sanırım.Öksürüğü arttı,arada burnu da akıyor,sabah burnunu temizledim.Hiç dişi yok,şimdi çıkacak sanırım.
Oölumun iyileşmesi için ne yapa bilirim kimjn ne önerisi var?

Aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama elimde değil çok huzursuz oluyorum, ona içme suyunu bile cam şişe alıyorum, bizimkinden vermiyorum nereye kadar böyle olacak bilmiyorum. Tek bildiğim hayatı kendime zorlaştırıyorum

Benimki cee oyunundan hoşlanmıyo öyle pek ilgisini çekmiyo yani
Göz teması ilk etken göz teması varsa çok büyük oranda sorun olmuyormuş

Kızlar aranızda iştahsızlık sorunu yaşayan varmı benim kızım iki gündür ağzına yoğurt ve memeden başka bişe almıyor 1 dişimizi patlattık 2 hafta oldu dişten mi acaba karanfil zeytinyağı kullanıyoruz tetagil kullanıyoruz ama yemek problemine çözüm olmadı

oyyy çok geçmiş olsun ben ilaçsız geçirmek isterdim ama maalesef olmadı.
ıhlamur kaynatıyorum
sık sık su vermeye çalışıyorum
sarmısak ve soğan yedirmeye çalışıyorum

Aldığımızı beğenmiyor ki. İki palet bisküvi aldım kusacak gibi oluyor. Tarhanayi da begenmiyor. Biz yiyoruz normal yemek istiyor çocuk. Kuru fasulyenin suyunu çok sevdi
Büskiviyi nasıl yapıyorsun önceleri biz de kusacak gibi oluyorduk ben büskivi bir meyve azıcık da pekmez katıyorum yiyor

Kizlar merahaba bende haziran annesiyim sizin msjlari takipteyim:)
Bisey soracam bu 9 ay aşisi saglik ocagi cagiriyor demi?

Ben de çamaşır makinesi testi yaptım evet bazen videolar çok korkutucu oluyo

Canım yazdan biz baya toz tarhana yaptık. Doktor öyle diyince aldık. Babası kılıklı begenmedi tarhanayi. Biz artık tuzsuz salçasız ayırıyoruz. Boyle devam artık

Büskiviyi nasıl yapıyorsun önceleri biz de kusacak gibi oluyorduk ben büskivi bir meyve azıcık da pekmez katıyorum yiyo
Bir ölçek mamaya iki tane eziyorum. Hiç meyve ile karıştırmak aklıma gelmedi. Irmigi meyve ve pekmezle karıştırıyorum onu yiyor. Bugün anneme kıyma kavur ver dedim. Kıymayı çok sevdi etçil bizim oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…