2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Benim oğlum baybay ve alkış yapmiyor. Cok üzerine düşerek de göstermedik açıkçası.
Benimki de yapmıyordu gösterdim şimdi yapıyor
Göstermeden yapsın diye beklemiştim de nasıl yapsın
Benim oğlum alkış yapıyor,ben 1-2 defa göstermiştim,öyle yüzüme bakınca daha göstermemiştim,1 gün kendiliğinden yaptı.Zaten alkış olduğunu bilip bilinçli yapmıyor,ellerini bir-birine değdiriyor.Şimdiler de biz alkış yap dediğimizde yapıyor,keyfine göre o da.Yapmadığı zamanlar da oluyor.
Baybayı öğretmeye çalışıyorum,ama pek oralı değil

Söyle düşün, şuan hayat bana zor evet, evladım için katlanırım anneyim ben, bu zorluğu hallederim tamam ama ilerde çocuğum bu konfora alışım olduğu için çok zorlanacak, ona kötülük yapıyor olabilirmiyim, gelecekte, doğala ulaşmak çok daha zor olacak, doğala alışık çocuğum ne yapacak. Akışına bırak, ha demiyorum ki sağlıksız şeyler sucuk salam abur cubur yedir, değil, ama bi tavuk bi yumurtayi da cok abartmamak gerek, biz tavuğu hazır alıyoruz da yumurta doğal, kendi tavuklarimiz var bahçede, tazecik o konuda şanslıyım ama kesmiyoruz sonuçta tavuk hazır alıyoruz, aslında etlik tavuklar var daha önce almıştık alıp buyutsek kessek diyorum esime he diyor unutuyor
Canım yazdan biz baya toz tarhana yaptık. Doktor öyle diyince aldık. Babası kılıklı begenmedi tarhanayi. Biz artık tuzsuz salçasız ayırıyoruz. Boyle devam artık
Özel bisey alınca yemiyorlar, ben tuz atmadan pisiriyorum onunkini ayırıp tencereye tuz atiyorum, biz kesme corbasi diyoruz mesela, yesil mercimek kirmizi fasulye hasliyoruz, bırazda kendi yaptigimiz eristemiz var ondan atip sarimsakli yogurt uzerine nane yakiyoruz, kizim onu cok seviyor, buzlukta her daim olur kirmizi fasulye haslanmis olarak hemen katip yediriyorum, bi fikir sizede
Ya kaynatilmis ılımiş su ver. bende hazır bebek suyu alıyorum. Paket bitince öyle yapacağım.artik normal dünyaya hazırlamak lazim
Ben ariticidan veriyorum, biz zaten çeşmeden içemiyoruz ailecek alışmışız, misafirlikte bazen ictigimizde hasta oluyoruz, çocuklarda öyle alıştı, en güzeli o
UOTE="p u d r a, post: 76930420, member: 1036194"]
Ben paketli gıdaları çok kullanıyorum inşallah temizdir içerikleri gerçekten
Mesela çorba karışımları var içinde katkı koruyucu şeker tuz vs yok diyor
Bayağı bi kullandım her çeşidini. Bazıları bebe bisküvisini bile kendi yapıyor ben üşengecim sanırım hazır aldım geçtim ama onu da şu katkısızlardan aldım
İnstagramda gezmek bana yaramıyor instamomlar kapatılsın
[/QUOTE]
Ayy bebe buskivisinde ne var, şekersiz kurabiye işte, youtubede baktım biraz bazilari pekmezde koyup pişiriyor aman oyle yapmayin, pekmez yuksek isida kanserojen üretiyor formu degisiyor, sekersiz yap, soguduktan sonra uzerine pekmez gezdir
Benim oğlum baybay ve alkış yapmiyor. Cok üzerine düşerek de göstermedik açıkçası.
Benim kizimda 3 gun yapiyor 5 gun unutuyor, ilk defa öğrenmiş gibi tekrar yapıyor, bu sıralar ce e ye taktik, eline ne geçse yüzünü kapatıp eee diye acıyor

Arkadaşlar infular sürekli komisyon aldıkları sitelere yönlendirip piyasadan yüksek fiyatı ucuzmus gibi ürün aldırıyorlar, ben amazon ve n11 e özelliklede amazona bakmadan ürün almam, veee şuan da goon 5 numara 100 lü paket bebek bezi 240 tl, kullanan kaçırmasın bu fiyata bez yok. Sadece bez değil amazon bir çok üründe bahar kampanyası yapmış, kızıma bayramlık elbise aldım koton marka 243 tl den 206 tl ye düştü

Eklentiler

• Screenshot_20240316-023602_Amazon Shopping.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20240316-024216_Amazon Shopping.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 24
Ben de aldım indirimden ama sizlere yazmak hiç aklıma gelmedi .
Elbisesi de çok güzel, mutlu bayramlarda giymek nasip olsun inşallah

Bebekken verilmesine karşıyım. Sarımsak çocuğun içini yakar. Su istediğini de anlamıyoruz. Su istediğini anlattıktan sonra olabilir
Evet sarımsağı vermek olmuyor,kendimiz yiye biliriz.Ben sarımsak yutmaya çalışıyorum.Oğlumdan bana da nezle geçti.

Bebekken verilmesine karşıyım. Sarımsak çocuğun içini yakar. Su istediğini de anlamıyoruz. Su istediğini anlattıktan sonra olabilir
Kızıma tavuk kaynatırken ben soğan ve sarimsakta koyuyorum, cacık yaptığımda yarım diş rendeliyorum, suyu sık sık iciriyorum zaten, gerçekten de maşallah bünyesi sağlam, daha doğduğundan beri 3 defa nezle oldu 2 gün burnu aktı, 3.gün biseyi kalmadı, daha hic ateşlenmesi sadece ilk dış çıkarken hafif bi kafada yanma oldu oda ateş sayılmıyor zaten

Canım ben hic vermedim 1kere hasta oldu. O da hastane de cok terledi disari cikinca usuttu. Kriter mi bu senin bebegin nasıl istersen tabiki .

Geçmiş olsun. Umarım hızlıca iyilesirsiniz
Teşekkür ederim.Oğlum iyileşiyor derken bu akşam ateşlendi.Ben de halsizdim bu gün.İnşallah çabuk atlatırız.
Sarımsağı ben de çorbasına koyuyorum,tadı da,güzel oluyor.Benim oğlum su içmiyor,1-2 kaşık anca.Anne sütü suya olan ihtiyacını karşılıyor sanırım

çok geçmiş olsun ya biz de bugün iyiyiz biraz. tereyağı eritip pekmez ekleyip verdim birkaç defa balgama iyi geliyormuş
ateş için ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürenler var inşallah hemen iyileşirsiniz hastalık zormuş ya

Kızlar uyku durumları nasıl ya bizim sonunda bi tane diş patlamış ama varya iki haftadır pertiz 11 de yatıp bu saate kadar saat başı uyandık işe gidicem eşim sahur yapıyor vallahi boğazlıcam birilerini artık sinir krizlerinden bu nedir ya

Saat başına bile hasretim desem? Yarım saatte bir uyanıyor bu saate kadar daha hiç uyumadım uzun zamandır günlük 2 3 saat bölük pörçük uykuyla hayatta kalmaya çalışıyorum ve oruç da tutuyorum. Söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…