2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Ya kaynatilmis ılımiş su ver. bende hazır bebek suyu alıyorum. Paket bitince öyle yapacağım.artik normal dünyaya hazırlamak lazim

Hayırlı olsun dişi.Belki 2.dişi çıkacak,ondan iştahsız ola bilirmi?

Canım icin rahatlatacaksa benimki de cee oyununu sevmiyor. Yemek görünce ya da sinirlenince benimki de kendini kasar el hareketi yapar.benimki hiç ismine bakmıyor.

Hayırlı olsun dişi.Belki 2.dişi çıkacak,ondan iştahsız ola bilirmi?
İnşallah sadece dişten kaynaklanıyordur haftaya kontrolümüz var kan değerlerinede bakılacak ama kaşığı görünce başlıyor ağlamaya yemek yediremiyorum

Ben de çamaşır makinesi testi yaptım evet bazen videolar çok korkutucu oluyo
Hareketli şeylere bakıyo yani normal değil mi ki
Mesela robot süpürge çalışınca benimki gözünü ayırmıyor hiç, koltuk altına girince eğilip bakar falan
Göz temasını iyice arttırdı uzun uzun bakışıyoruz ama hala kucağımdayken bana değil etrafa bakıyorrr

Ben paketli gıdaları çok kullanıyorum inşallah temizdir içerikleri gerçekten
Mesela çorba karışımları var içinde katkı koruyucu şeker tuz vs yok diyor
Bayağı bi kullandım her çeşidini. Bazıları bebe bisküvisini bile kendi yapıyor ben üşengecim sanırım hazır aldım geçtim ama onu da şu katkısızlardan aldım
İnstagramda gezmek bana yaramıyor instamomlar kapatılsın

aynen. Buz acemi anneleri korkutmak çok kolay

Kizlar bugün 9 ay kontrolümüz vardi doktorun sorulari bunlardi:
- iki oyuncsgi birbirine tokusturabiliyor mu?
-oturabiliyormu?
Bir yere tutunup kalkabiliyor mu?
-baybay/ alkis yapabiliyor mu?
Almanya icin gecerli bunlar..

-oturabiliyormu?
çok katı bir bakış açısı bu maalesef bizleri de bu düşünce etkiliyor. oturmak ve oyuncak tutmak tamam bu aylarda kazanılmış olması gerekenfiziksel özellik ve davranışlar. ama diğerlerini her çocuk bu ayda yapamayabilir. her çocuğu kendi özelinde değerlendirmek lazım

Ayaga kalkamiyor kozim takmadim
Da zaten önemli olan saglikli oösun yerer

Ayaga kalkamiyor kozim takmadim
Da zaten önemli olan saglikli oösun yerer
bu tarz davranışları her çocuğu özel olarak düşünüp değerlendirmek lazım. mesela belli bir aya kadar bazı şeyleri yapması gerekiyor buna tamamım ama doktorun söylediği abartılı olmuş insana kendini yetersiz hissettirir…
osman gönülalın videolarına bakabilirsin youtubeda ya da instagramda var. çok doktor takip ettim en net ve doğru bilgileri verenlerden biri. ay ay gelişimlerini anlatıyor bebeklerin. ve mesela videoda diyor ki bu ay şunu şunu yapamazsa endişelenip doktora götürebilirsiniz

-oturabiliyormu?
Benim oğlum baybay ve alkış yapmiyor. Cok üzerine düşerek de göstermedik açıkçası.

-oturabiliyormu?
Bu sorulara cevBin neydi. Bizde böyle soruyorlar mi. Huc hatirlamiyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…