Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inş olur senin bu ay innovitayı duydun mu canım bana da çubuk gibi bir şey bende ondan alacağım heralde yer de baya memnun olan var

Hayır canım hayırrr benim bi tanıdığımın 10 gün çamur gibi olmuş akıntısı pedi doldurmicak şekilde
3 gündür leke leke arkadaşım yarın söker mi bilmem bugğn çamurlaşmıştı. O arkadaşın hamile kalmışmıydı. Kendimi de ümitlemdirmek istemiyorum çünkü adet dönemi nedense bir kaç aydır nefes darlığı yapıyor bende bir de yumurtlama zamanında. Ara ara var nefes darlığı birde o sol yanımdaki pıtlama var yine o yüzden testte almadım ama çok hastayım boğazım filan berbat. Bir mucize olur inşallah ama umutlanmakta istemiyorum 3 gündür böyle

Kızlar bugün yumurtlamanın 15.günü catlamanin da 13.günü. Bugün sabah test yaptım negatif (silik çizgi dahi yok yani bomboş bi negatif) Eğer olsa şimdiye kadar çıkardı değil mi ?

Belki de yerleşme kanamasıdır

Canım bugün beta HCG testi yaptırdım sonuç 23,70 hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım, çok korkuyorum bu da hüsran olacak diye
Yaa canım benim topiğimizin 3. Hamili sensin yani inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bizim adımıza da çünkü her aldığımız hamile haberi bizim içinde bir umut

Canım eşinde sperm sorunu yoksa üst üste deneyebilirsin silinene dek zaten 2 güne silikleşiyor çizgi

Canımın içi bu ay ümitsizliğe yelkenimizi açtık yine inşallah Rabbim uzun zaman bu acıyla bizi sunamaz kalbim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…