- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.841
Nasıl yani biraz daha açıklayıcı yazar mısın canım çok anlayamadım bende pcosumArkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ? Hormon değerlerim normal
İçimizde ki umut ateşi işte bize bunları yaptırıyorO kadar haklısınki ben milyon tane kan vermeme ragmen bugün bide erken gebelik aldım hani geç oluşmuştur vs diyerek oysaki zaten olsa çıkardı kanlarda ne yapalım aralık diye degişiriz grubu
Canım adet oldun mu senAmin canımmmmmm inşallah bu ay olmasada hayırlı haberlerini alırız bir dahaki ay sıkma canını bende aynı durumdaydım ama 3 güne toparladm
Canım benim de ilk defa öyle bişey oldu internette en çok sebep olan şeyi ya eski adet kanı kalmıştır o yada kist oluşup eriyodur diye gördüm bana kist mantıklı geldi kistim vardı çünkü üstüne ilk gördüğüm adette normal pıhtılı kan olarak gelmişti ama ağrı kesici içtim diye kesilmişti de ondan da olabilirBugün üçüncü gün iki gün lekeydi bugğn çamur gibi gelmiş canım neden acaba yaaa valla canım sıkıldı
Ama hamilelik için olanda vardı mesela bahsettiğim eşimin kuzeniBugün üçüncü gün iki gün lekeydi bugğn çamur gibi gelmiş canım neden acaba yaaa valla canım sıkıldı
Canım sen nolur nolmaz umut etme dedim ya o tanıdığım hamile kalmıştı diye bende ümit ettim benimde bu ay öyleydi ya ama sonradan söküldü adet oldum3 gündür leke leke arkadaşım yarın söker mi bilmem bugğn çamurlaşmıştı. O arkadaşın hamile kalmışmıydı. Kendimi de ümitlemdirmek istemiyorum çünkü adet dönemi nedense bir kaç aydır nefes darlığı yapıyor bende bir de yumurtlama zamanında. Ara ara var nefes darlığı birde o sol yanımdaki pıtlama var yine o yüzden testte almadım ama çok hastayım boğazım filan berbat. Bir mucize olur inşallah ama umutlanmakta istemiyorum 3 gündür böyle
Canım kişiden kişiye değişebiliyor oKızlar bugün yumurtlamanın 15.günü catlamanin da 13.günü. Bugün sabah test yaptım negatif (silik çizgi dahi yok yani bomboş bi negatif) Eğer olsa şimdiye kadar çıkardı değil mi ?
Amin canım amin inşallah kucağımıza alabileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlarımız nasip olurTeşekkür ederim, aynen öyle diyelim ona da sukur üzerinden iki yıl geçti hayırlısı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Söktümü sonra senin . Benim hep zift gibi gelir ve akşamına yada sabaha sökülür bu ay böyle oldu ve okadar çok hastayım ki bugün işe nasıl gideceğim bilmiyorum boğaz ağrısı baş ağrısı dön dön uyumadım hiç. İlaçta içmedim zaten böyle tamamen keser diye bakalım ya çok tuaf olduCanım benim de ilk defa öyle bişey oldu internette en çok sebep olan şeyi ya eski adet kanı kalmıştır o yada kist oluşup eriyodur diye gördüm bana kist mantıklı geldi kistim vardı çünkü üstüne ilk gördüğüm adette normal pıhtılı kan olarak gelmişti ama ağrı kesici içtim diye kesilmişti de ondan da olabilir
Yok kuzum zaten umut etmek istemiyorum testte yapmadım zaten. Yanmam var belki enfeksiyondur diyorum ben kistim yoktu yeni gittim daha doktoraCanım sen nolur nolmaz umut etme dedim ya o tanıdığım hamile kalmıştı diye bende ümit ettim benimde bu ay öyleydi ya ama sonradan söküldü adet oldum
Ahahah bende de enercii kalmadı vallaBak kızıyorum ama ne dedim evrene pozitif enerciiiiiii gerçi enerci de kalmadı artık hapiste
Normalde öyle mi adet oluyordun ki sen canım sadede akıntı şeklinde olması normal mi kiPerşembeden beri adet kanı çamur akıntı devam canım bu ayda doktora gitmicem ben ama ovulasyonla devam ederim
Geç döllenme olmuş olabilir canım umudunu kaybetme yinedeKızlar bugün yumurtlamanın 15.günü catlamanin da 13.günü. Bugün sabah test yaptım negatif (silik çizgi dahi yok yani bomboş bi negatif) Eğer olsa şimdiye kadar çıkardı değil mi ?
Sabah belli belirsiz bir kırmızılık vardı. Erken yumurtladım bu ay ondan mı böyle oldu acaba hem erken hem sökmemek. Bende elendim kızlar tamamen arada girip bakarım size bebek düşündüğümden beri adetim ve vücudumda tuaf şeyler oluyor hayra yoruyorum ama bir sonraki ay yine hüsran oluyor. Eşimde kendini göstermiyor malesef ben bu sevdadan vazgeçiyorumCanım sen nolur nolmaz umut etme dedim ya o tanıdığım hamile kalmıştı diye bende ümit ettim benimde bu ay öyleydi ya ama sonradan söküldü adet oldum
Canımsınn çok teşekkür ediyorum canım canı gönülden dua ediyorum size, bu arada benim gibi günün herhangi bir saatinde ateş ölçüp duran varsa hiç olcmesinYaa canım benim topiğimizin 3. Hamili sensin yani inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bizim adımıza da çünkü her aldığımız hamile haberi bizim içinde bir umut
Evet bir ara banada hamilesin göğüslerine bak diyorlardıKızlar günaydın artık bilinç altıma o kadar işlemiş ki bu muhabbet rüyamda 4 -5 tane hamilelik testi yapıyorum pozitif kendime diyorum yok yok değil bi yanlışlık var. Çok fazla etkileniyoruz bu durumdan