Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarrrr acil yardım. 32. gündeyim hala regl olmadım. Az önce sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi anlık. Bi baktım afedersiniz pembe çok yoğun kremsi bir akıntı. Çok yoğun ama ilk defa kendimde böyle bir şey gördüm ve açık pembe bir akıntı. Bu neyin nesi ya? test yapmalı mıyım sizce artık? ya da yine regl mi oluyorum acaba

Sen kendini sıkma canım herkesin yerleşme kanaması aynı olacak diye bişey yok zaten az kaldı biraz daha sabret bakalım

Bi test yap canım sen elinde varsa değerlendir hemen

O zaman beklicez canım
Canım ya az önce benim aniden sağ kasıma bıçak saplanması gibi bir ağrı saplandı anlık. Bir baktım pembe çok yoğun bir akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Peçeteye gelen de çok açık pembe bir akıntı var. Bu ne olabilir ya? sökülüyor muyum acaba? hiç böyle kremsi pembe bir akıntı görmemiştim kendimde :/

Hadi inşallah senin güzel haberlerini de alırız canım

Şimdi bu yerleşme kanaması olabilir çünkü yerleşme kanaması pembe kahverengi ve az miktarda olan bir kanama oluyor . Sen test yapmış mıydın canım batına ne kadar var

Şimdi bu yerleşme kanaması olabilir çünkü yerleşme kanaması pembe kahverengi ve az miktarda olan bir kanama oluyor . Sen test yapmış mıydın canım batına ne kadar var
Canım benim durumlar karışık. Bat 3 kasım gösteriyor. 28-31 arası şaşmaz regl olurum. uygulama 15-22 full değerlendirin diyordu bizde değerlendirdik. Fakat bende yumurtlama belirtisi olunca ovülasyon yaptım merakımdan 19-21 hep negatif gösterdi. 30 ekim gebelik testi negatif. 1 ekim negatif.

Normalde bende uygulama üzerinden bakıyordum yumurtlamaya ama uygulamayla ovulasyon tutmadı hatta doktora Çarşamba gitmiştim bir iki güne yumurtlarsın demişti ben pazar günü yumurtladım o yüzden ovulasyon daha mantıklıymıl ilk kez bu ay başladım bende ovulasyon testlerine. Gününde geçmiş asljnda senin belki geç yumurtladın o yüzden testte çıkmamış da olabilir canım yarın bak gene çıkmazsa bir gün sonra kana git kana daha çabuk düşüyor çünkü bthcg

Söküldüm gibi canım ya. Bende bu ay ovülasyona başlayayım bari ama iyice stres yaparım diye çekiniyorum. Sen yumurtlama gördün mü ovülasyonda bir de ne marka kullanıyorsun? Çünkü 1 gün dolu 1 gün boş ilişki olmuyor bizde çok yoğun çalışıyoruz.

hanımlar bende teste başlamıştım. dün ve bugün teslerimde çift çizgi dünü değerlendirdim.bugün ve yarınıda mı değerlendirmeliyim? silik çizgiyi görene kadar her gün devam etsek nasıl olur günaşırı mı daha sağlıklı

Yok canım her gün değerlendir bugünü zaten mutlaka değerlendir asıl pikin bugündür yumurta çatlayınca silikleşcek o günü de değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…