- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.781
Evet senle aynıydı espri olarak dedim canım şükür bende bir sorun yok eşimde bende de yok deyip maalesef testlere gitmiyor oda ayrı bir dert 6 gün önceden böyle şeyler geldi başıma işte. İlk kez bu kadar erken lekelenme başladı ve yerleşme denen kanamada en fazla iki gün sürermiş ondan umutlu değilim de bu kadar düzenli olana adetim niye bu hale geldi acaba
Ahahahha o kadar haklısın ki canım ama isyan etmiyoruz herşey Allah tanÖyle canım bazen semicenkin şarkısını şarkısını bağırarak söyleyesim geliyor tanrım reva mı buğğğğ diye şaka şaka isyan etmek hiçbir zaman yokumudumuz Allah'tan
Temam içmmem olurAhh kuzucum ya neyse napalm olmuşla ölmüşe çare yok ama bidaha adet olmadan içme tamam mı
Bi test yap canım sen elinde varsa değerlendir hemenKızlaarrrr acil yardım. 32. gündeyim hala regl olmadım. Az önce sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi anlık. Bi baktım afedersiniz pembe çok yoğun kremsi bir akıntı. Çok yoğun ama ilk defa kendimde böyle bir şey gördüm ve açık pembe bir akıntı. Bu neyin nesi ya? test yapmalı mıyım sizce artık? ya da yine regl mi oluyorum acaba
Canım ya az önce benim aniden sağ kasıma bıçak saplanması gibi bir ağrı saplandı anlık. Bir baktım pembe çok yoğun bir akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Peçeteye gelen de çok açık pembe bir akıntı var. Bu ne olabilir ya? sökülüyor muyum acaba? hiç böyle kremsi pembe bir akıntı görmemiştim kendimde :/O zaman beklicez canım
Hadi inşallah senin güzel haberlerini de alırız canımÇok sağolun, aslında kuruduğu için belli değil ama 30u kopppkoyuydu. Yani dedim ki hangisi T hangisi C , o gün değerlendirdik. Kuruyunca silik çıkmış bir tık. Ama hepsini taze taze yapıldığında gördüğüm halini karşılaştırırsam 30u en belirgin, git gide azalıyor bugün bariz seyreklwşti. 8 gün sonrasına kadar sanıyorum bi belirti vs olmaz, hadi diyelim Allah nasip ettio sebeple test yapmadım çıkmaz zaten diye. Bekliyorum bakalım.
Sökülecek miyim diye bugün bekleyeyim bari. Negatifi görünce moralim bozuluyor ya. Yerleşme olabilir mi acaba bu?Bi test yap canım sen elinde varsa değerlendir hemen
Şimdi bu yerleşme kanaması olabilir çünkü yerleşme kanaması pembe kahverengi ve az miktarda olan bir kanama oluyor . Sen test yapmış mıydın canım batına ne kadar varCanım ya az önce benim aniden sağ kasıma bıçak saplanması gibi bir ağrı saplandı anlık. Bir baktım pembe çok yoğun bir akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Peçeteye gelen de çok açık pembe bir akıntı var. Bu ne olabilir ya? sökülüyor muyum acaba? hiç böyle kremsi pembe bir akıntı görmemiştim kendimde :/
Arkadaşa da yazdım yerleşme de olabilir canjm reglden daha farklı oluyor çünkü o. O zaman yarın sabahtan test yaparsın inşallah bebiş vardırSökülecek miyim diye bugün bekleyeyim bari. Negatifi görünce moralim bozuluyor ya. Yerleşme olabilir mi acaba bu?
Canım benim durumlar karışık. Bat 3 kasım gösteriyor. 28-31 arası şaşmaz regl olurum. uygulama 15-22 full değerlendirin diyordu bizde değerlendirdik. Fakat bende yumurtlama belirtisi olunca ovülasyon yaptım merakımdan 19-21 hep negatif gösterdi. 30 ekim gebelik testi negatif. 1 ekim negatif.Şimdi bu yerleşme kanaması olabilir çünkü yerleşme kanaması pembe kahverengi ve az miktarda olan bir kanama oluyor . Sen test yapmış mıydın canım batına ne kadar var
inş kuşum. bugün sökülmezsem yapacağım yarınArkadaşa da yazdım yerleşme de olabilir canjm reglden daha farklı oluyor çünkü o. O zaman yarın sabahtan test yaparsın inşallah bebiş vardır
Normalde bende uygulama üzerinden bakıyordum yumurtlamaya ama uygulamayla ovulasyon tutmadı hatta doktora Çarşamba gitmiştim bir iki güne yumurtlarsın demişti ben pazar günü yumurtladım o yüzden ovulasyon daha mantıklıymıl ilk kez bu ay başladım bende ovulasyon testlerine. Gününde geçmiş asljnda senin belki geç yumurtladın o yüzden testte çıkmamış da olabilir canım yarın bak gene çıkmazsa bir gün sonra kana git kana daha çabuk düşüyor çünkü bthcgCanım benim durumlar karışık. Bat 3 kasım gösteriyor. 28-31 arası şaşmaz regl olurum. uygulama 15-22 full değerlendirin diyordu bizde değerlendirdik. Fakat bende yumurtlama belirtisi olunca ovülasyon yaptım merakımdan 19-21 hep negatif gösterdi. 30 ekim gebelik testi negatif. 1 ekim negatif.
Canım bugün beta HCG testi yaptırdım sonuç 23,70 hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım, çok korkuyorum bu da hüsran olacak diyeBelirtin var mı
Söküldüm gibi canım ya. Bende bu ay ovülasyona başlayayım bari ama iyice stres yaparım diye çekiniyorum. Sen yumurtlama gördün mü ovülasyonda bir de ne marka kullanıyorsun? Çünkü 1 gün dolu 1 gün boş ilişki olmuyor bizde çok yoğun çalışıyoruz.Normalde bende uygulama üzerinden bakıyordum yumurtlamaya ama uygulamayla ovulasyon tutmadı hatta doktora Çarşamba gitmiştim bir iki güne yumurtlarsın demişti ben pazar günü yumurtladım o yüzden ovulasyon daha mantıklıymıl ilk kez bu ay başladım bende ovulasyon testlerine. Gününde geçmiş asljnda senin belki geç yumurtladın o yüzden testte çıkmamış da olabilir canım yarın bak gene çıkmazsa bir gün sonra kana git kana daha çabuk düşüyor çünkü bthcg
Ah canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallahCanım bugün beta HCG testi yaptırdım sonuç 23,70 hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım, çok korkuyorum bu da hüsran olacak diye
Yok canım her gün değerlendir bugünü zaten mutlaka değerlendir asıl pikin bugündür yumurta çatlayınca silikleşcek o günü de değerlendirhanımlar bende teste başlamıştım. dün ve bugün teslerimde çift çizgi dünü değerlendirdim.bugün ve yarınıda mı değerlendirmeliyim? silik çizgiyi görene kadar her gün devam etsek nasıl olur günaşırı mı daha sağlıklı