Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ? Hormon değerlerim normal
Nasıl yani biraz daha açıklayıcı yazar mısın canım çok anlayamadım bende pcosum

Bugün üçüncü gün iki gün lekeydi bugğn çamur gibi gelmiş canım neden acaba yaaa valla canım sıkıldı
Canım benim de ilk defa öyle bişey oldu internette en çok sebep olan şeyi ya eski adet kanı kalmıştır o yada kist oluşup eriyodur diye gördüm bana kist mantıklı geldi kistim vardı çünkü üstüne ilk gördüğüm adette normal pıhtılı kan olarak gelmişti ama ağrı kesici içtim diye kesilmişti de ondan da olabilir

3 gündür leke leke arkadaşım yarın söker mi bilmem bugğn çamurlaşmıştı. O arkadaşın hamile kalmışmıydı. Kendimi de ümitlemdirmek istemiyorum çünkü adet dönemi nedense bir kaç aydır nefes darlığı yapıyor bende bir de yumurtlama zamanında. Ara ara var nefes darlığı birde o sol yanımdaki pıtlama var yine o yüzden testte almadım ama çok hastayım boğazım filan berbat. Bir mucize olur inşallah ama umutlanmakta istemiyorum 3 gündür böyle
Canım sen nolur nolmaz umut etme dedim ya o tanıdığım hamile kalmıştı diye bende ümit ettim benimde bu ay öyleydi ya ama sonradan söküldü adet oldum :KK43:

Canım benim de ilk defa öyle bişey oldu internette en çok sebep olan şeyi ya eski adet kanı kalmıştır o yada kist oluşup eriyodur diye gördüm bana kist mantıklı geldi kistim vardı çünkü üstüne ilk gördüğüm adette normal pıhtılı kan olarak gelmişti ama ağrı kesici içtim diye kesilmişti de ondan da olabilir
Söktümü sonra senin . Benim hep zift gibi gelir ve akşamına yada sabaha sökülür bu ay böyle oldu ve okadar çok hastayım ki bugün işe nasıl gideceğim bilmiyorum boğaz ağrısı baş ağrısı dön dön uyumadım hiç. İlaçta içmedim zaten böyle tamamen keser diye bakalım ya çok tuaf oldu

Kızlar günaydın artık bilinç altıma o kadar işlemiş ki bu muhabbet rüyamda 4 -5 tane hamilelik testi yapıyorum pozitif kendime diyorum yok yok değil bi yanlışlık var. Çok fazla etkileniyoruz bu durumdan 🙄🙄

Canım sen nolur nolmaz umut etme dedim ya o tanıdığım hamile kalmıştı diye bende ümit ettim benimde bu ay öyleydi ya ama sonradan söküldü adet oldum :KK43:
Sabah belli belirsiz bir kırmızılık vardı. Erken yumurtladım bu ay ondan mı böyle oldu acaba hem erken hem sökmemek. Bende elendim kızlar tamamen arada girip bakarım size bebek düşündüğümden beri adetim ve vücudumda tuaf şeyler oluyor hayra yoruyorum ama bir sonraki ay yine hüsran oluyor. Eşimde kendini göstermiyor malesef ben bu sevdadan vazgeçiyorum😢

Günaydın hanımlar bende ne gelen var ne giden dun kaset yaptım negatif sabah uyandıklarında afedersiniz az akinti gelmiş ilk çamaşırını değmiş bilemedim erken testim de var ama pahalı onu kullanmak istemiyorum 😅 yarın yada dier gun gelmezse kullancam

Yaa canım benim topiğimizin 3. Hamili sensin yani inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bizim adımıza da çünkü her aldığımız hamile haberi bizim içinde bir umut🥰🙏🏻💐
Canımsınn çok teşekkür ediyorum canım canı gönülden dua ediyorum size, bu arada benim gibi günün herhangi bir saatinde ateş ölçüp duran varsa hiç olcmesin 😂 benim 36,4 36.3 hala ateşim, ovulasyon testi bu sefer tutmadı yani benim yumurtlama zamanı çift cizgiydi ondan sonra siliklesmisti ben hala ovulasyon testi de yapmaya devam ettim bugün aceleyle evden çıktım yapamadım ama dün 23 betayla yine silikti baya ovulasyon testi ona da bakmayın hiç neden silik diye moralinizi bozmayın:)

X