- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
İSİM | SAT | BAT | |
M mormnekse | | ||
| 3 Kasım | 30 Kasım | |
N nilda2121 | 25 Ekim | 22 Kasım | |
| | ||
| 17 Kasım | 15 Aralık | |
Z zingarina10 | 6 Ekim | 3 Kasım | |
@Blue_girll | 7 Ekim | 6 Kasım | |
M Manolya- | 10 Ekim | 14 Kasım | |
G gunesligun2727 | 10 Ekim | 10 Kasım | |
| 2 Kasım | 30 Kasım | |
M Mucizee35 | 14 Ekim | 10 Kasım | |
| 27 Ekim | 27 Kasım | |
U umudunuyitrme | | ||
V VERA88 | 15 Ekim | 11 Kasım | |
A adamsu | 27 Eylül | 8 Ekim | |
| 19 Ekim | 15 Kasım | |
G Gksu21 | | ||
| 8 Ekim | 8 Kasım | |
| 12 Ekim | 10 Kasım | |
U ugurbrvn | 20 Ekim | 15 Kasım | |
H hicmiyimbilmemkineyim | 13 Ekim | 11 Kasım | |
| 18 Ekim | 17 Kasım | |
C cebellato | 18 Ekim | 15 Kasım | |
| 18 Ekim | 15 Kasım | |
| 31 Ekim | 30 Kasım | |
| 12 Kasım | 10 Aralık | |
S sonsuzaskk | 28 Ekim | 26 Kasım |
ben varım hangi marka test kullanıyorsunuz bende üç aydır ovulasyon takibi yapıyorum artımedle... bu ay laboquik marka aldım diğer aylarda net çizgiler gördüm ama bu ay denediklerimde t çizgisi çok silikti.siz hangi marka kullanıyorsunuz artımede benziyor amaBugün dokuzuncu günüm ve test böyle
Freely diye bi marka aldım canım eczaneden aldım ama Instagramda bir gebenin günlüğü diye bi hesap var satıyo oda iyimiş diyolar da geç gelir diye internetten sipariş vermedim buda bugün ki hali benimben varım hangi marka test kullanıyorsunuz bende üç aydır ovulasyon takibi yapıyorum artımedle... bu ay laboquik marka aldım diğer aylarda net çizgiler gördüm ama bu ay denediklerimde t çizgisi çok silikti.siz hangi marka kullanıyorsunuz artımede benziyor ama
Bugün kaçıncı gününben varım hangi marka test kullanıyorsunuz bende üç aydır ovulasyon takibi yapıyorum artımedle... bu ay laboquik marka aldım diğer aylarda net çizgiler gördüm ama bu ay denediklerimde t çizgisi çok silikti.siz hangi marka kullanıyorsunuz artımede benziyor ama
15.günüm iki gündür silik çizgi bugün t çizgisi tamamen silik c çizgisi net o yüzden sordum artımedle yaptığımda bu şekilde sonuç almadım ilk defa laboquikle deniyorumBugün kaçıncı günün
bende eczaneden artımed marka aldım kaç aydır onunla denedim benimkine benziyor o yüzden sordumFreely diye bi marka aldım canım eczaneden aldım ama Instagramda bir gebenin günlüğü diye bi hesap var satıyo oda iyimiş diyolar da geç gelir diye internetten sipariş vermedim buda bugün ki hali benim
Acaba yumurtan mı buyumedi çünkü 18mmden itibaren pik oluyo diyolar pko veya pcos var mı belki geç yumurtluyosundur15.günüm iki gündür silik çizgi bugün t çizgisi tamamen silik c çizgisi net o yüzden sordum artımedle yaptığımda bu şekilde sonuç almadım ilk defa laboquikle deniyorum
O markada vardı ama pahalıydı biraz tek bi tane vardı içinde 30tl benimki 5li 62tlbende eczaneden artımed marka aldım kaç aydır onunla denedim benimkine benziyor o yüzden sordum
muayene oldum en son herhangi bir sorun yok dedi.düzenli adet oluyorum ilk defa bu ay piki göremedim.pek bilgimde yok açıkçası 3 aydır yumurta takibi yapıyorum ve hepsini artımedle yaptım bu ay değiştireyim dedim ama bu ayda net çizgi göremedim bilemiyorum sebebi nedirAcaba yumurtan mı buyumedi çünkü 18mmden itibaren pik oluyo diyolar pko veya pcos var mı belki geç yumurtluyosundur
Canım dediğim gibi belki geç yumurtlaman olur 14. Gün olucak diye bişey yok bazıları daha geç yumurtlar bazen ovulasyon testi de bunun için işte belkide aldığın test bozuktur başka bi markadan daha deneseydin bugünmuayene oldum en son herhangi bir sorun yok dedi.düzenli adet oluyorum ilk defa bu ay piki göremedim.pek bilgimde yok açıkçası 3 aydır yumurta takibi yapıyorum ve hepsini artımedle yaptım bu ay değiştireyim dedim ama bu ayda net çizgi göremedim bilemiyorum sebebi nedir
Son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazar mısın canım seni eklim listeyemuayene oldum en son herhangi bir sorun yok dedi.düzenli adet oluyorum ilk defa bu ay piki göremedim.pek bilgimde yok açıkçası 3 aydır yumurta takibi yapıyorum ve hepsini artımedle yaptım bu ay değiştireyim dedim ama bu ayda net çizgi göremedim bilemiyorum sebebi nedir
bugün yaptım tamamen tek çizgi :)Canım dediğim gibi belki geç yumurtlaman olur 14. Gün olucak diye bişey yok bazıları daha geç yumurtlar bazen ovulasyon testi de bunun için işte belkide aldığın test bozuktur başka bi markadan daha deneseydin bugün
sat 28 eylül bat 26 ekim tatlımSon adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazar mısın canım seni eklim listeye
Farklı markada mı tek çizgi balımbugün yaptım tamamen tek çizgi :)
Tamam canım ekliyorumsat 28 eylül bat 26 ekim tatlım
Bugün ve dünFarklı markada mı tek çizgi balım
Bu ay bi değişikti çizgiler hiç emin olamadım net olsun diye farklı bir marka aldım bakalım hayırlısı diyelim değerlendirmeye devam :)Farklı markada mı tek çizgi balım
Evet canım silik olmuşBugün ve dün