Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söküldüm gibi canım ya. Bende bu ay ovülasyona başlayayım bari ama iyice stres yaparım diye çekiniyorum. Sen yumurtlama gördün mü ovülasyonda bir de ne marka kullanıyorsun? Çünkü 1 gün dolu 1 gün boş ilişki olmuyor bizde çok yoğun çalışıyoruz.
Sıkma kendini her ay yeni bi umut canım hepimiz için yumurtlamayı gördüm canım görsel olarak atayım şimdi laboquick aldım ona sinirlenip yumurtlama görmedim diye freely aldım 😂 aslında testin suçu yoktu meğer daha zamanı varmış ama freely den daha çok memnun kaldım gibi görsel de görcen kasetler laboquick kalemler freely ama freely daha rahat geldi bana şimdi indirimler başlıyor internetten alabilirsin uygun fiyata

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-04-15-14-42-031_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-04-15-14-42-031_com.android.chrome.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20231030_170905.jpg
    IMG_20231030_170905.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 31
Canım bugün beta HCG testi yaptırdım sonuç 23,70 hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım, çok korkuyorum bu da hüsran olacak diye
HAyrli olsun allah anali babali buytsun canim senin adina sevindim

Canim benim lekelenmem basladi bugun birde gidip kan testi vermistim sonuc cikmadi ama negatif oda belli leke gelmis bugun 13.gun geliyor kirmizilar belliydi zaten onca agri sanci bu ay ben bukdar aci niye cektim onu bilmiyrum neyse belliydi zaten canim buay devm etmiycem odaklanmam gereken baska seylere odaklancam olursa olur olmazsada olmasin ne yapayim hayatmi bu sekilde geciremem rabbim merhamet etsin bize ne diyim 😥🤲🏻

Canim benim lekelenmem basladi bugun birde gidip kan testi vermistim sonuc cikmadi ama negatif oda belli leke gelmis bugun 13.gun geliyor kirmizilar belliydi zaten onca agri sanci bu ay ben bukdar aci niye cektim onu bilmiyrum neyse belliydi zaten canim buay devm etmiycem odaklanmam gereken baska seylere odaklancam olursa olur olmazsada olmasin ne yapayim hayatmi bu sekilde geciremem rabbim merhamet etsin bize ne diyim 😥🤲🏻
Kıyamam sana bu ay üşüttün mü acaba ondan olabilir mi kendini üzmemeye çalış her ay yeni bir başlangıç bizler için Allah büyük bizede nasip olur elbet 🙏

Kıyamam sana bu ay üşüttün mü acaba ondan olabilir mi kendini üzmemeye çalış her ay yeni bir başlangıç bizler için Allah büyük bizede nasip olur elbet 🙏
Vallahi canim hazirdim zaten ilk gordugum negatif kadar uzgun degilim sonucum belli belkide üsuttum okdar sanci niye cektim hep bosuna demkki belirti aramamak gerek leke geldi gitti yarinda gelir ertesi gun sökülürum muhetemelen sagligimiz yerinde olsun 🦋
Sagol can destleklerin icin dikkt et kendine

Vallahi canim hazirdim zaten ilk gordugum negatif kadar uzgun degilim sonucum belli belkide üsuttum okdar sanci niye cektim hep bosuna demkki belirti aramamak gerek leke geldi gitti yarinda gelir ertesi gun sökülürum muhetemelen sagligimiz yerinde olsun 🦋
Sagol can destleklerin icin dikkt et kendine
Sende dikkat et canım benim kendine herşey gönlünce olur inşallah 🙏

Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ? Hormon değerlerim normal

Her adet olduğumda böyle net ümitsiz oluyorum ama bi kaç gün sonra toparlıyorım mecbur napalm el mahkum :KK43:

O kadar haklısınki ben milyon tane kan vermeme ragmen bugün bide erken gebelik aldım hani geç oluşmuştur vs diyerek oysaki zaten olsa çıkardı kanlarda ne yapalım aralık diye degişiriz grubu 😂

Amin canımmmmmm inşallah bu ay olmasada hayırlı haberlerini alırız bir dahaki ay sıkma canını bende aynı durumdaydım ama 3 güne toparladm

Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ? Hormon değerlerim normal
Pcos hakkında bilgisi olan varsa yazabilir benim pek yok ama ovülasyonda 5 gün koyu görmek mümkün, ben de tam 8 gündür koyu görüyorum hala pek silikleşmedi. Bazen iki kez yumurtlama olabiliyormuş. Yani değerlendirin bugünleri inşallah hamile kalırsınız

X