-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.861
Geçti mi canım senin adetin geç yumurtlama da olabilriGünaydın hanımlar bende ne gelen var ne giden dun kaset yaptım negatif sabah uyandıklarında afedersiniz az akinti gelmiş ilk çamaşırını değmiş bilemedim erken testim de var ama pahalı onu kullanmak istemiyorumyarın yada dier gun gelmezse kullancam
Kuzum benim 6 kasimdi batimSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT @mormnekse sehribann16 3 Kasım 30 Kasım N nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 @Blue8816 20 Ekim 17 Kasım @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 2 Kasım 30 Kasım M Mucizee35 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım @umudunuyitrme 18 Ekim 13 Kasım @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım hacer kahraman 12 Ekim 10 Kasım U ugurbrvn 20 Ekim 15 Kasım @hicmiyimbilmemkineyim 13 Ekim 11 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @cebellato 18 Ekim 15 Kasım
Ay bu rüyalar kabus gibiEvet bir ara banada hamilesin göğüslerine bak diyorlardı
Dur o zaman geç yumurtlama olabilir senin için herşey mümkün canım inşallah vardırKuzum benim 6 kasimdi batim
Amin canım inşallahDur o zaman geç yumurtlama olabilir senin için herşey mümkün canım inşallah vardır
Kizlar gormemistir cvplarlar herkes burda birbirine destekBen fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim
Canım bana da doktor folik asit verdi ama değerlerim biraz düşük bir sonra ki gidişimde ekstra vitamin vericek tekrardan. Folik asit zaten çok önemli hem vücudu hamileliği hazırlıyor hemde bebeğin gelişimini destekliyorkızlar bu süreçte vitamin ve folik asit kullanıyor musunuz? ben iki aydır folbiol ocean mummy ve magnezyum desteği alıyorum.eşim ecz çalışıyor o getirdi.aranızda hamile kalmadan önce bu takviyeleri kullanan var mı?
Herkese cevap veriyoruz görmedim ben ne yazdığını kimse burda tanışık değil zaten canımBen fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim
Reglmle ilgili ya da yumurtlamaya ilgili bir problem yaşamadığım için ben kullanmadım ama bir arkadaşım soğan kürü sayesinde reglini düzene koyduBurada soğan kürü deneyen oldu mu acaba
Malesef canım benim ki söktüSöktümü sonra senin . Benim hep zift gibi gelir ve akşamına yada sabaha sökülür bu ay böyle oldu ve okadar çok hastayım ki bugün işe nasıl gideceğim bilmiyorum boğaz ağrısı baş ağrısı dön dön uyumadım hiç. İlaçta içmedim zaten böyle tamamen keser diye bakalım ya çok tuaf oldu
Olabilir canım çünkü kist olsa doktor görürdüYok kuzum zaten umut etmek istemiyorum testte yapmadım zaten. Yanmam var belki enfeksiyondur diyorum ben kistim yoktu yeni gittim daha doktora
Bilmiyorum ki canım bende olmazdı hiç böyle o kadar çok kanamam olurdu ki yatak batardu bu sefer günde 1 ped anca değişiyorumNormalde öyle mi adet oluyordun ki sen canım sadede akıntı şeklinde olması normal mi ki
arada göremediğimiz mesajlar olabiliyor kusura bakma..ben forumda gördüm yapanlar ama hiç denemedim malesef bir yorum yapamayacağımBen fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim
Haklısın canım çok takıyıyoruz ama elimizde de değilkiKızlar günaydın artık bilinç altıma o kadar işlemiş ki bu muhabbet rüyamda 4 -5 tane hamilelik testi yapıyorum pozitif kendime diyorum yok yok değil bi yanlışlık var. Çok fazla etkileniyoruz bu durumdan
Canım senin öncelikle kendini göstermesi lazım zaten neyin kafasında da göstermiyor annesi mi bişey diyor acaba erkekler annesinin lafına çok bakıyor çünküSabah belli belirsiz bir kırmızılık vardı. Erken yumurtladım bu ay ondan mı böyle oldu acaba hem erken hem sökmemek. Bende elendim kızlar tamamen arada girip bakarım size bebek düşündüğümden beri adetim ve vücudumda tuaf şeyler oluyor hayra yoruyorum ama bir sonraki ay yine hüsran oluyor. Eşimde kendini göstermiyor malesef ben bu sevdadan vazgeçiyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benimGünaydın hanımlar bende ne gelen var ne giden dun kaset yaptım negatif sabah uyandıklarında afedersiniz az akinti gelmiş ilk çamaşırını değmiş bilemedim erken testim de var ama pahalı onu kullanmak istemiyorumyarın yada dier gun gelmezse kullancam
Canımcım serüvenini neler yaptın kaçıncı çocuğun nasıl bir yol izledin bu ay neler yaptın bize anlatır mısın her hamişimizden istiyorum da bunu çok merak ediyorumCanımsınn çok teşekkür ediyorum canım canı gönülden dua ediyorum size, bu arada benim gibi günün herhangi bir saatinde ateş ölçüp duran varsa hiç olcmesinbenim 36,4 36.3 hala ateşim, ovulasyon testi bu sefer tutmadı yani benim yumurtlama zamanı çift cizgiydi ondan sonra siliklesmisti ben hala ovulasyon testi de yapmaya devam ettim bugün aceleyle evden çıktım yapamadım ama dün 23 betayla yine silikti baya ovulasyon testi ona da bakmayın hiç neden silik diye moralinizi bozmayın:)
Aaa tamam canımKuzum benim 6 kasimdi batim