Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçti mi canım senin adetin geç yumurtlama da olabilri

Kuzum benim 6 kasimdi batim

kızlar bu süreçte vitamin ve folik asit kullanıyor musunuz? ben iki aydır folbiol ocean mummy ve magnezyum desteği alıyorum.eşim ecz çalışıyor o getirdi.aranızda hamile kalmadan önce bu takviyeleri kullanan var mı?

Ben fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim
Kizlar gormemistir cvplarlar herkes burda birbirine destek

Soğan kurunu ben yaptim adetin bittigi gün sabah aksam 1 bas sogani 4e bolup 5 dakika kaynatip ılık bir sekilde 15 gune tamamladim ovü testi yapiyorsan 15güne kadar yumurtlama gormediysen devam et 15 ama 13 gün yumurtlama gorduysen sogan kurunu birak canim ben gecen ay yumi goremedim bu ay 17.gun yumi gordum bugün 14 gunum dün 13.gunumde lekelenmem geldi kan testi sonucum cikmadi ama erken gebelik testi yaptim 11 gün negatifti ama bugun sökülurum diye dusunuyorum

Canım bana da doktor folik asit verdi ama değerlerim biraz düşük bir sonra ki gidişimde ekstra vitamin vericek tekrardan. Folik asit zaten çok önemli hem vücudu hamileliği hazırlıyor hemde bebeğin gelişimini destekliyor

Malesef canım benim ki söktü

Kızlar günaydın artık bilinç altıma o kadar işlemiş ki bu muhabbet rüyamda 4 -5 tane hamilelik testi yapıyorum pozitif kendime diyorum yok yok değil bi yanlışlık var. Çok fazla etkileniyoruz bu durumdan
Haklısın canım çok takıyıyoruz ama elimizde de değilki

Canım senin öncelikle kendini göstermesi lazım zaten neyin kafasında da göstermiyor annesi mi bişey diyor acaba erkekler annesinin lafına çok bakıyor çünkü

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim

Canımcım serüvenini neler yaptın kaçıncı çocuğun nasıl bir yol izledin bu ay neler yaptın bize anlatır mısın her hamişimizden istiyorum da bunu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…