-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.801
Sıkma kendini her ay yeni bi umut canım hepimiz için yumurtlamayı gördüm canım görsel olarak atayım şimdi laboquick aldım ona sinirlenip yumurtlama görmedim diye freely aldımSöküldüm gibi canım ya. Bende bu ay ovülasyona başlayayım bari ama iyice stres yaparım diye çekiniyorum. Sen yumurtlama gördün mü ovülasyonda bir de ne marka kullanıyorsun? Çünkü 1 gün dolu 1 gün boş ilişki olmuyor bizde çok yoğun çalışıyoruz.
HAyrli olsun allah anali babali buytsun canim senin adina sevindimCanım bugün beta HCG testi yaptırdım sonuç 23,70 hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım, çok korkuyorum bu da hüsran olacak diye
Canim benim lekelenmem basladi bugun birde gidip kan testi vermistim sonuc cikmadi ama negatif oda belli leke gelmis bugun 13.gun geliyor kirmizilar belliydi zaten onca agri sanci bu ay ben bukdar aci niye cektim onu bilmiyrum neyse belliydi zaten canim buay devm etmiycem odaklanmam gereken baska seylere odaklancam olursa olur olmazsada olmasin ne yapayim hayatmi bu sekilde geciremem rabbim merhamet etsin bize ne diyim
Kıyamam sana bu ay üşüttün mü acaba ondan olabilir mi kendini üzmemeye çalış her ay yeni bir başlangıç bizler için Allah büyük bizede nasip olur elbetCanim benim lekelenmem basladi bugun birde gidip kan testi vermistim sonuc cikmadi ama negatif oda belli leke gelmis bugun 13.gun geliyor kirmizilar belliydi zaten onca agri sanci bu ay ben bukdar aci niye cektim onu bilmiyrum neyse belliydi zaten canim buay devm etmiycem odaklanmam gereken baska seylere odaklancam olursa olur olmazsada olmasin ne yapayim hayatmi bu sekilde geciremem rabbim merhamet etsin bize ne diyim
Piki görene kadar gün aşırı devam ettim.dün de değerlendirdim bugün ve silikleşene kadar devam o zaman.çok teşekrler tatlımYok canım her gün değerlendir bugünü zaten mutlaka değerlendir asıl pikin bugündür yumurta çatlayınca silikleşcek o günü de değerlendir
Vallahi canim hazirdim zaten ilk gordugum negatif kadar uzgun degilim sonucum belli belkide üsuttum okdar sanci niye cektim hep bosuna demkki belirti aramamak gerek leke geldi gitti yarinda gelir ertesi gun sökülürum muhetemelen sagligimiz yerinde olsunKıyamam sana bu ay üşüttün mü acaba ondan olabilir mi kendini üzmemeye çalış her ay yeni bir başlangıç bizler için Allah büyük bizede nasip olur elbet
Evet canım silikleşince çatlamış demektir onu da değerlendir mutlaka inşallah bebiş gelirPiki görene kadar gün aşırı devam ettim.dün de değerlendirdim bugün ve silikleşene kadar devam o zaman.çok teşekrler tatlım
Sende dikkat et canım benim kendine herşey gönlünce olur inşallahVallahi canim hazirdim zaten ilk gordugum negatif kadar uzgun degilim sonucum belli belkide üsuttum okdar sanci niye cektim hep bosuna demkki belirti aramamak gerek leke geldi gitti yarinda gelir ertesi gun sökülürum muhetemelen sagligimiz yerinde olsun
Sagol can destleklerin icin dikkt et kendine
Her adet olduğumda böyle net ümitsiz oluyorum ama bi kaç gün sonra toparlıyorım mecbur napalm el mahkum
Bendede aynı hatayı verdiKızlar ben bugün bu saate kadar siteye giremedim hata verdi sizde de verdi miEki Görüntüle 3330521
HAyrli olsun allah anali babali buytsun canim senin adina sevindim
Canim benim lekelenmem basladi bugun birde gidip kan testi vermistim sonuc cikmadi ama negatif oda belli leke gelmis bugun 13.gun geliyor kirmizilar belliydi zaten onca agri sanci bu ay ben bukdar aci niye cektim onu bilmiyrum neyse belliydi zaten canim buay devm etmiycem odaklanmam gereken baska seylere odaklancam olursa olur olmazsada olmasin ne yapayim hayatmi bu sekilde geciremem rabbim merhamet etsin bize ne diyim
Çok sağol canım inşallah hepinizin pozitif haberlerini alırım en yakın zamanda Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahHAyrli olsun allah anali babali buytsun canim senin adina sevindim
Sat 18 Ekim, bat 17 KasımSat ve bat tarihin ne canım listeye eklim
Pcos hakkında bilgisi olan varsa yazabilir benim pek yok ama ovülasyonda 5 gün koyu görmek mümkün, ben de tam 8 gündür koyu görüyorum hala pek silikleşmedi. Bazen iki kez yumurtlama olabiliyormuş. Yani değerlendirin bugünleri inşallah hamile kalırsınızArkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ? Hormon değerlerim normal
Bugün üçüncü gün iki gün lekeydi bugğn çamur gibi gelmiş canım neden acaba yaaa valla canım sıkıldıHayır canım hayırrr benim bi tanıdığımın 10 gün çamur gibi olmuş akıntısı pedi doldurmicak şekilde
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinAh canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
Sat 18 Ekim, bat 15 KasımSeninde sat ve bat tarihin ne canım senide ekleyeyim listeye
Amin inşallah canım benimAh canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah