- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.341
İnşallah bende senin gibi belirti olmadan hamile olduğumu ogreniirimÜzülme canım bende öyleydim
Sen niye umutlu degilsin günleri mi degerlendiremedin canım yoksa beni mgibi degerlendirdin de imkansız gibi mi geliyosorma valla canım ben %90 regl olacağım da bir umut işte bekliyorumşans işi bu ya ilk ay da olabilir 4.ayda 6.ayda. Ama işte insan çok sabırsız oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Bu ay bulduğun o iyi doktorla süreci devam ettireceğin için benim içimde ayri bi umut var canım bence olucak artikTek çizgi kızlar akıntı kırmızıya dönüşecek gibi
Canım yazdım ya doktora adetin 2. 3. Günü gitmem lazım ama doktor bu iki gün ameliyat daBu ay bulduğun o iyi doktorla süreci devam ettireceğin için benim içimde ayri bi umut var canım bence olucak artik
Benimde ara ara sol kasigimda sanki baloncuklar varda tek tek patlıyor gıdıklıyor gibi oluyoHassasiyet bende de var regliye 7 gün var hafta sonundan beri var ağrı yada psikolojik ağrı oluşturuyoruz bilmiyorumdün test yaptım negatifti bir de sol kaşığında kıpırtısı olan var mı ya acayip canımı sıkıyor
Sekreterle felan görüştün mü belki ameliyat sonrası durumun acil olduğu için alabilir seniCanım yazdım ya doktora adetin 2. 3. Günü gitmem lazım ama doktor bu iki gün ameliyat da
İnşallah canımİnşallah bende senin gibi belirti olmadan hamile olduğumu ogreniirim
Yok canım direk hastaneyi aradım polikilinikte olmicak hiç dedi bende sorgulamadımSekreterle felan görüştün mü belki ameliyat sonrası durumun acil olduğu için alabilir seni
Anladım kanamanın başladığı 3.cu günü gitsen sorun olmaz herhalde canımYok canım direk hastaneyi aradım polikilinikte olmicak hiç dedi bende sorgulamadım
Canım sen naptin önümüzdeki aya misafir ayarlamadin demiKız gerçekten kadın doğumda erkek doktor daha iyi oluyor kadınlar bi nemrut bi ilgisiz oluyorlar
Kızlarrrr günaydın ben bugün kan verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa
O gün de ameliyattaAnladım kanamanın başladığı 3.cu günü gitsen sorun olmaz herhalde canım
İsyan etme kuzum isyan etme ben senden çok umutluyum bu ay olmasa önümüzde ki ay kalcakmışsın gibi sakin ol yeter ki her ay yeni bi umutOff bilmiyorum o kadar saçma bi durumdayım ki doktoru buldum diye sevindim oda bugünle yarın polikinikte yokmuş ben napıcam gerçekten artık kaldıramıyorum
Ahahahahha kahkaha attım buna kız ben mi çağırdım onları ruh hastaları çıktılar geldilerCanım sen naptin önümüzdeki aya misafir ayarlamadin demi
Benim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olurİsyan etme kuzum isyan etme ben senden çok umutluyum bu ay olmasa önümüzde ki ay kalcakmışsın gibi sakin ol yeter ki her ay yeni bi umut
Tüp bebek için daha erken canım benim hele bi şu doktora git umudunu kaybetmeBenim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olur