- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.301
Evett iste buuuu ne eylerse rabbim guzel eyler rabbim merhmet etsinNe güzel yazmışsın ayollll yerim senievet şuandan itibaren olumsuz konuşmak yasak bu topikte herkes hamileymiş gibi konuşsun evrene o mesajı yollayalım
Hele şu açtığin nickname hakkinı ver canim umudunu yitirmeKızlar ben umudu kesecek gibiyim hicbir belirti yok akıntı felan yok kupkuruyum sadece karnımda aşırı şişkinlik ara ara da kasik ağrıları oluyo ama bunlar bence genelde de olan şeyler
Selam bebeim acıbadem olmasi superr o zmn sahin beye git bakalm:) bende cok kisidn duydum onu:)Bizim sigorta da acıbadem eşim baktı az önce geçiyomuş evet yüksek canım bana öneren kişi öyle demişti ama ne kadar bilmiyorum emre uysal ve Kayseri'de beğendiğim çok çok iyi tüp bebek doktoru var onlarda şahin hocayı takip ediyorlar emre bey zaten işlemleri doğumu acıbadem de yapıyor ordan tanıyodur kadın hastalıklarında bence erkek doktor iyi kadın doktorlar hiçbir zaman bana iyi gelmedi aç tanesine gittim
gUnaydn tatlm evet ne guzel demissin sonu gelecekse bebis gelsin diye sen yasadn tabi kaybetmenin acısını bilirsin ah ah Rabbimin imtihanı iste hep bunlar Sabr versn dayanma gucu versin bizlere insallahSağol canım benim devam edip sağlıkla kucağımıza alacaksak Allah'ım nasip etsin, sonu gelmeyecekse hiç nasip etmesin diyorum artık çünkü elinden kayıp gitmesi çok zor, 2 ay boyunca nerdeyse her gün ağladım, herkese kırıldım, söyledikleri teselli cümleleri çok kırdı üzdü vs zor bir süreçti hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallahtek söyleyeceğim şey mide bulantısından mesela kimse şikayet etmesin o öyle güzel birşey ki, bebeğinin seninle olduğunun bir belirtisi, aniden kesilen belirtiye sevinmesin kimse, hemen bir doktora gitsin, benim aşırı mide bulantım vardı Allah var hiç şikayet etmemistim, doktorun 9+5 dediği günlere denk geliyor o mide bulantılarimin bıçak gibi aniden kesilmesi. Hiçbir şeyden şikayet etmeyen hamişler olalım biz :)
Canımmmm ben pazartesi günü test yaptım negatif. Dün test yaptım negatif. Bugün regl olmam lazım normal şartlara döngümün 29. günü. Ama şöyle bir şey var ki ben bu ay geç yumurtlamış olabilirim. Tahmini ovülasyon tarihimde yumurtlamadım. tahmini yumurtlama tarihinden 2 gün sonra da bi deneme oldu. Onunda 10. günü bugün. Benim döngüm hiç 32. günü bulmaz olmazsam bi ihtimal pazartesi tekrar test yapıcam. ama hiç göğüs ağrım olmaz 1 haftadır inanılmaz göğüs hassasiyeti falan yaşıyorum. umutlanmak da istemiyorum bilmiyorum ya
Hayır canım umudunu yitirme ismin gibiKızlar ben umudu kesecek gibiyim hicbir belirti yok akıntı felan yok kupkuruyum sadece karnımda aşırı şişkinlik ara ara da kasik ağrıları oluyo ama bunlar bence genelde de olan şeyler
sElam seker uzulme insallah gelecek bize de o mucize bebislerrRegle 1 gün kaldı test yine terrrrtemiz negatif. Ben bu aydan umudu kestim kızlar. Reglin 3. günü hormon falan vereceğim. 1 dolu 1 boş değerlendirin diyorlar da nasıl olacak o ya aşırı yoğun çalışıyoruz eşim de ben de. Sürekli o istek de olmuyorsun ki. Siz nasıl çözdünüz bu durumu?
Canımmmm ben pazartesi günü test yaptım negatif. Dün test yaptım negatif. Bugün regl olmam lazım normal şartlara döngümün 29. günü. Ama şöyle bir şey var ki ben bu ay geç yumurtlamış olabilirim. Tahmini ovülasyon tarihimde yumurtlamadım. tahmini yumurtlama tarihinden 2 gün sonra da bi deneme oldu. Onunda 10. günü bugün. Benim döngüm hiç 32. günü bulmaz olmazsam bi ihtimal pazartesi tekrar test yapıcam. ama hiç göğüs ağrım olmaz 1 haftadır inanılmaz göğüs hassasiyeti falan yaşıyorum. umutlanmak da istemiyorum bilmiyorum ya
ay bence de bekleyin ya sonra insanın morali bozuluyor. hatta gecikmeye kadar bekleyebilsek de işte :) beni tek işkillendiren gögüs hassasiyeti ama bilmiyorum ki bu vücudun işine belli de olmuyorBugün benimde 10.gunumovülasyon testine gore ama korkudan test mest yapamadim 12.gunu bekliyrum pazar gununu rabbim mucizelerimize kavustursun
Aahaha evet yeni evlililiksElam seker uzulme insallah gelecek bize de o mucize bebislerr
Kiz ben yeni evlym diye heralde her aksam oluyo
Bende 2 gunde bir olsa daha iyi olur dusuncesindeym aslnda
Tamam bebeğim sorarım ben Osman hocanın hesabına baktım sevemedim çok ukala bişey gibiSelam bebeim acıbadem olmasi superr o zmn sahin beye git bakalm:) bende cok kisidn duydum onu:)
Kız muayene parasini da sorarmsn gidinceee
Keske bgn kan verseyseydn bebeim yaValla canım şimdi geldim lavaboya kopkoyu kahverengi nerdeyse siyah gibi bi kaç damla gelmiş yine bakalım cumartesi gidicem hastaneye
Canım benim idrar testine fazla aldırış etme göğüs hassasiyeti varmış daha ne bekliyosunCanımmmm ben pazartesi günü test yaptım negatif. Dün test yaptım negatif. Bugün regl olmam lazım normal şartlara döngümün 29. günü. Ama şöyle bir şey var ki ben bu ay geç yumurtlamış olabilirim. Tahmini ovülasyon tarihimde yumurtlamadım. tahmini yumurtlama tarihinden 2 gün sonra da bi deneme oldu. Onunda 10. günü bugün. Benim döngüm hiç 32. günü bulmaz olmazsam bi ihtimal pazartesi tekrar test yapıcam. ama hiç göğüs ağrım olmaz 1 haftadır inanılmaz göğüs hassasiyeti falan yaşıyorum. umutlanmak da istemiyorum bilmiyorum ya
Aşkım randevu alırsam yarın şahin hocaya gidicemKeske bgn kan verseyseydn bebeim ya
Bekliyoruz bakalim kendimi umutlandirmk istemiyrjm zaten korkumdanda bakamiyrumki hahahahah elimde suan 10tane hcg testi var 5 tanesi erken gebelik testi digeri normal kasetay bence de bekleyin ya sonra insanın morali bozuluyor. hatta gecikmeye kadar bekleyebilsek de işte :) beni tek işkillendiren gögüs hassasiyeti ama bilmiyorum ki bu vücudun işine belli de olmuyor
Ayy evet yaa erkekler yorgun olunca da etkiyo gercekten..Aahaha evet yeni evlililikya eşim aşırı yoğun çalışıyor adam bitmiş oluyor gelince bu işe acilinden bir çözüm bulmam lazım aslında bence de 2 günde 1 daha mantıklı kuşum bu yorgun sperm muhabbeti için.
Aşkım randevu alırsam yarın şahin hocaya gidicem
Tamam bebeğim sorarım ben Osman hocanın hesabına baktım sevemedim çok ukala bişey gibi
eVet osman hoca oyle gibi gercrktenAşkım randevu alırsam yarın şahin hocaya gidicem
Şimdi idrar testi yapıcam canım akşamında da kan vericem özele para vermim hiç devlette yaparım akıntım da geceden beri bitti sayılır bi kaç damla anca geliyor lavaboda pedimde dün geceden berikiyle aynı hiç kırmızı olmadı kahverengi canım ben gideyim eğer şahin hocadan memnun kalırsam sende ona git direk yani eğer gerçekten ukalaysa Osman hoca ne kadar bilgili olursa olsun diken üstü olup verim alamayanilirsin bak şahin hoca nasılda tontişeVet osman hoca oyle gibi gercrkten
soru cevaplarnda bnde onu farkettim
Tamam sekercim gideceksn amaa en azindan kan vereydin 3,4 saate cıkardı icinde rahat olurdu sonuca gore konusurdun doktorla
Test sonucunu bekliyoruz canımŞimdi idrar testi yapıcam canım akşamında da kan vericem özele para vermim hiç devlette yaparım akıntım da geceden beri bitti sayılır bi kaç damla anca geliyor lavaboda pedimde dün geceden berikiyle aynı hiç kırmızı olmadı kahverengi canım ben gideyim eğer şahin hocadan memnun kalırsam sende ona git direk yani eğer gerçekten ukalaysa Osman hoca ne kadar bilgili olursa olsun diken üstü olup verim alamayanilirsin bak şahin hoca nasılda tontiş
evet canım, yani regl gününden hemen öncesi bile hiç göğüs ağrısı yaşamazdım ben. O bir tık umutlandırıyor. Bir de bu ay sürekli ara ara kasık ağrısı yaşadım. Ya biz böyle belirti arıyoruz tabi de hepsi normal şeyler olabiliyor yumurtlama belirtileri, regl belirtileri vsCanım benim idrar testine fazla aldırış etme göğüs hassasiyeti varmış daha ne bekliyosun
Bugün regl bekliyorum canım. Bitsin de ovülasyona başlayacağım canım bu ay. En azından günleri kaçırmamış olurumAyy evet yaa erkekler yorgun olunca da etkiyo gercekten..
Ama iste bi ayar cekmen lazm duruma canm
Tabi bende