Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa😢😢😭k
O gün de ameliyatta
Benim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olur
Canım bende bugün kan verdim 10 gün olmuştu benim de negatif çıktı vallaaaa

Kızla bana doktor bu hapı vermişti ben bunu daha üç gündür kullanıyorum içmeyi unuttum hep 😅 ama maşallah ağzımın içi leş gibi oldu tadım tuzum yok yani Eki Görüntüle 3328819 bundan kaynaklıdır gibime geliyor kullanan var mı bunu
Canim ben bunu hic kullanmadim ama olabilir ben pregnacare kullniyrum 19 tane vitamin var icinde sadece folik asit te var hatta sanda atayim ondan da kullanabilirsin ..

Ben bu ay olumlu gormezsem eger birdaha ay esle birlikte olan vitamini kullnicam hem esime hem kndime bak atayim cnm kullandigimi

Bak su 19lu vitamini kullniyrum takviye olarak aile hekimim önerdi bunu

Esli olanda cok iyi hem esim icin hemde kendim icini kullnicam buay olumsuz olursa onuda attim bak esli olan birsuru vitamin var him her olan erkkdeki sperm kalitesini arttrmasi icin kadininda yumurtalarina iyi gelcek vitaminler var

Eklentiler

• Screenshot_20231103_124305_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231103_124305_Trendyol.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20231103_124300_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231103_124300_Trendyol.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20231103_124430_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231103_124430_Trendyol.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20231103_124433_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231103_124433_Trendyol.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa😢😢😭
Yaa üzülme bizlerde ne oldugunu bilmeden bekliyoruz canım bence geçen ayı güzel.degerlendirdigin için önümüzdeki ay yumurta daha kolay dollenir heralde düzenli olmuş ya iliski

Ahahahahha kahkaha attım buna kız ben mi çağırdım onları ruh hastaları çıktılar geldiler 😂😂 benim regle son 7 kaldı hayır hastalanayım bir an önce yumurtlayan insan gibi değerlendircem bu sefer gelene de evde yokuz biz dicem 🙈😂😂😂😂
Acma kapıyı bu seferde gelirseler valla😂okadar mi umutsuzsun bu aydan kız yokmu belirti felan

Acma kapıyı bu seferde gelirseler valla😂okadar mi umutsuzsun bu aydan kız yokmu belirti felan
Vallahi istemiyorum kimseyi eş dost ziyaretlerini yapcıcam yumurtlamadan önce sonra kimse gelmesin gitmesin 🙈😂😂Ay yok bacım valla umutsuzum kız zaten değerlendiremedik ki biliyonuz 😂 tek günle kalırsam kendimi tebrik ederim 🙈😂😂😂

Vallahi istemiyorum kimseyi eş dost ziyaretlerini yapcıcam yumurtlamadan önce sonra kimse gelmesin gitmesin 🙈😂😂Ay yok bacım valla umutsuzum kız zaten değerlendiremedik ki biliyonuz 😂 tek günle kalırsam kendimi tebrik ederim 🙈😂😂😂
Kız biz okadar değerlendirdik sen tek günle hamile kalırsan gercekten bende çok gülerim 😂😂

X