Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde ovülasyon testimi yorumlarmısınız? 15 ekimde adetim basladı 19 ekimde bitti 20nde rahim filmi çekildi rahim filminde hiçbir sorun çıkmadı tüplerim açıkmış 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor testin görüntüsünü paylaşıyorum yorum yaparsanız çok sevinirim

Bu bitince senin kullandıklarına geçeyim canım olmadı gerçi bbu böyle yaparsa ağzımı devam etmem direk seninkine geçerim prespektüsünü okudum yan etkilerde yok yazmıyor bu durum ama her bünye farklı tabi teşekkürler ederim grupumuzun sevgili doktoru çok kalp

İkisi pik yapmışsın canım bugünde daha kırmızı 8 saat sonra tekrar test yap bakalım yumurtan çatlamış mı bugünü yarını çok çok iyi değerlendirmen lazım

Sen niye umutlu degilsin günleri mi degerlendiremedin canım yoksa beni mgibi degerlendirdin de imkansız gibi mi geliyo
canım şöyleki uygulama benim 20 ekim yum gösteriyordu 15-22 full denedik. bende yumurtlama belirtileri oldu 18-21 arası yumurtlama testi yaptım yumurtlama göremedim sonrada saldım. 22 si pazar tekrar bir deneme oldu sonraki hafta olmadı zaten 29 da oldu tekrar. Erken yumurtlasam şuan çoktan regl olurdum. demek ki geç yumurtladım tek 22 si pazar için ümitliyim o yüzden 29 da bilemiyorum çok çok geç yumurtladıysam bi ihtimal.

30 ekim-2 kasım erken gebelik negatif. 22 si tuttuysa bi ihtimal bugün 12.gün. Pazartesi olmazsam yine yaparım bakalım test.

İkisi pik yapmışsın canım bugünde daha kırmızı 8 saat sonra tekrar test yap bakalım yumurtan çatlamış mı bugünü yarını çok çok iyi değerlendirmen lazım
Çok çok teşekkür ederim degerlendirecem insallah olumlu sonuç alırım 8 saat sonra öncesinde 2 saat bişi yiyip içmeyecem ama dimi

Ben artık hiç bişey demiyorum hayattan soğudum resmen
Ne kadardır deniyorsunuz? lütfen ümitsizliğe kapılma bu iş biraz sabır işi annelik de sabır işi ya. Evren böyle böyle hazırlıyor heralde kadınları anneliğe. Ben dünyanın en sabırsız insanıyım normalde.Her şey anında olmalı. Ama kendimizi biraz değiştirmeliyiz heralde bu süreçte. En güzel zamanda seninle olacak :)

Evet canım doğru akşam tekrar at yani 8 saati tamamla öyle yap testini bakalım dünü değerlendirebildin mi
Evet dünü değerlendirdim ama tesadüf oldu değerlendirdikten 2 saat sonra testi yaptım çift çizgi gördüm akşam tekrardan yapıp atacam çok teşekkür ederim

Canım 2-3 ü pik gibi görünüyor. bugünü mutlaka değerlendir sen yarın da bak çatlamış mı diye. yarını da atlamazdım ben olsam

Dun ve bugun pozitif ve havuç yemeni öneriyorum catlamasina yardimci olsun en fazla 3tane cnku dunden bugune cizgiler ayni bugunu degerlndr ne olur ne olmaz yarin silik cizgi gorunurse catlamis demektir hayrli haberleriniz olsun
HAhah yerimm
Canim solgar folik asiti var bnmde migdemi bulndrdi ama bu cok iyi geldi daha iyim hemde 19 vitamin daha ne olsun esimede folik asit kullniyrum cnku erkklerinde folata ihtyci var spermler icin onemli sadece ben almiyim oda kullansin vitamin tek basina olcak is degil kadinlara yukluyrlar vitaminleri ee erkek ne yapcak illaki dikkat edio vitamin takviyesi sart saglam yumurta saglam 1sperm lazim bize insallh rabbim mucizelerimize kavustursun

Ben hic folik asit kullanmadım bilmiyorum ki acaba bizlerinde mi kullanması gerek
Ben bir yıldır deniyorum bir yıldır da folik asit kullanıyorum. Korumadıkça devam et bir şey olmaz demişti doktor ama ben bu içmedim kanım filan normal çıkıyor zaten bence fazlası da sıkıntı olur ya hamile kalırsam kullanırım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…