Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O gün de ameliyatta
Benim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olur
Canım bende bugün kan verdim 10 gün olmuştu benim de negatif çıktı vallaaaa

Canim ben bunu hic kullanmadim ama olabilir ben pregnacare kullniyrum 19 tane vitamin var icinde sadece folik asit te var hatta sanda atayim ondan da kullanabilirsin ..

Ben bu ay olumlu gormezsem eger birdaha ay esle birlikte olan vitamini kullnicam hem esime hem kndime bak atayim cnm kullandigimi

Bak su 19lu vitamini kullniyrum takviye olarak aile hekimim önerdi bunu

Esli olanda cok iyi hem esim icin hemde kendim icini kullnicam buay olumsuz olursa onuda attim bak esli olan birsuru vitamin var him her olan erkkdeki sperm kalitesini arttrmasi icin kadininda yumurtalarina iyi gelcek vitaminler var

Eklentiler

• Screenshot_20231103_124305_Trendyol.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20231103_124300_Trendyol.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20231103_124430_Trendyol.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20231103_124433_Trendyol.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 24
Yaa üzülme bizlerde ne oldugunu bilmeden bekliyoruz canım bence geçen ayı güzel.degerlendirdigin için önümüzdeki ay yumurta daha kolay dollenir heralde düzenli olmuş ya iliski

Acma kapıyı bu seferde gelirseler vallaokadar mi umutsuzsun bu aydan kız yokmu belirti felan

Acma kapıyı bu seferde gelirseler vallaokadar mi umutsuzsun bu aydan kız yokmu belirti felan
Vallahi istemiyorum kimseyi eş dost ziyaretlerini yapcıcam yumurtlamadan önce sonra kimse gelmesin gitmesin Ay yok bacım valla umutsuzum kız zaten değerlendiremedik ki biliyonuz tek günle kalırsam kendimi tebrik ederim

Vallahi istemiyorum kimseyi eş dost ziyaretlerini yapcıcam yumurtlamadan önce sonra kimse gelmesin gitmesin Ay yok bacım valla umutsuzum kız zaten değerlendiremedik ki biliyonuz tek günle kalırsam kendimi tebrik ederim
Kız biz okadar değerlendirdik sen tek günle hamile kalırsan gercekten bende çok gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…