-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.361
Kızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaak
O gün de ameliyatta
Canım bende bugün kan verdim 10 gün olmuştu benim de negatif çıktı vallaaaaBenim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olur
Gidebilsem gitçem de gidemiyorum işteTüp bebek için daha erken canım benim hele bi şu doktora git umudunu kaybetme
Ben kırmızıları görene kadar hep umut var diyorum şahsenCanım bende bugün kan verdim 10 gün olmuştu benim de negatif çıktı vallaaaa
Cumamız mübarek olsun bol bol dualar edelim birbirimizeBu arada mübarek cuma günü kızlar hepimize Rabbim evlat versin diye dua ettim dualarımdasınız hepiniz inşallah kabul olur
Ay sinir oluyorum böyle de he doktor bulamıyoruz gitmeye doktoru bulsak randevu bulamıyoruzGidebilsem gitçem de gidemiyorum işte
Allah kabul eder inşallah dualarımızıCumamız mübarek olsun bol bol dualar edelim birbirimize
Ben artık hiç bişey demiyorum hayattan soğudum resmenAy sinir oluyorum böyle de he doktor bulamıyoruz gitmeye doktoru bulsak randevu bulamıyoruz
Canim ben bunu hic kullanmadim ama olabilir ben pregnacare kullniyrum 19 tane vitamin var icinde sadece folik asit te var hatta sanda atayim ondan da kullanabilirsin ..Kızla bana doktor bu hapı vermişti ben bunu daha üç gündür kullanıyorum içmeyi unuttum hepama maşallah ağzımın içi leş gibi oldu tadım tuzum yok yani Eki Görüntüle 3328819 bundan kaynaklıdır gibime geliyor kullanan var mı bunu
Şansına hergun dolu mu bu adam yaO gün de ameliyatta
Yaa üzülme bizlerde ne oldugunu bilmeden bekliyoruz canım bence geçen ayı güzel.degerlendirdigin için önümüzdeki ay yumurta daha kolay dollenir heralde düzenli olmuş ya iliskiKızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa
Acma kapıyı bu seferde gelirseler vallaAhahahahha kahkaha attım buna kız ben mi çağırdım onları ruh hastaları çıktılar geldilerbenim regle son 7 kaldı hayır hastalanayım bir an önce yumurtlayan insan gibi değerlendircem bu sefer gelene de evde yokuz biz dicem
Canım doğal yolla olmamasının sebebi neydi pcos muydun senBenim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olur
Seni o kadar iyi anlıyorum ki diren canım benimde normalde adetin 2. 3. Günü hormona gitmem lazım cumaya denk gelecek gözüküyor ben nerde gidip verecem tahlili kara kara düşünüyorum şuanBen artık hiç bişey demiyorum hayattan soğudum resmen
Ben hic folik asit kullanmadım bilmiyorum ki acaba bizlerinde mi kullanması gerekKızla bana doktor bu hapı vermişti ben bunu daha üç gündür kullanıyorum içmeyi unuttum hepama maşallah ağzımın içi leş gibi oldu tadım tuzum yok yani Eki Görüntüle 3328819 bundan kaynaklıdır gibime geliyor kullanan var mı bunu
Vallahi istemiyorum kimseyi eş dost ziyaretlerini yapcıcam yumurtlamadan önce sonra kimse gelmesin gitmesinAcma kapıyı bu seferde gelirseler vallaokadar mi umutsuzsun bu aydan kız yokmu belirti felan
Valla hamilelik düşünene veriyor doktorlar tahlillerden sonra ben bi tık vitaminsizimBen hic folik asit kullanmadım bilmiyorum ki acaba bizlerinde mi kullanması gerek
Kız biz okadar değerlendirdik sen tek günle hamile kalırsan gercekten bende çok gülerimVallahi istemiyorum kimseyi eş dost ziyaretlerini yapcıcam yumurtlamadan önce sonra kimse gelmesin gitmesinAy yok bacım valla umutsuzum kız zaten değerlendiremedik ki biliyonuz tek günle kalırsam kendimi tebrik ederim
Hic doktora gidemem randevu bile yok gidip direk bundan mi alip kullansamValla hamilelik düşünene veriyor doktorlar tahlillerden sonra ben bi tık vitaminsizimama genel olarak hepsi veriyor tahlil yapmadan veren de çok var
Bende bendee dua ettim çok allah hepimizi yipratmadan hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBu arada mübarek cuma günü kızlar hepimize Rabbim evlat versin diye dua ettim dualarımdasınız hepiniz inşallah kabul olur
Amin canım benimmmmgUnaydn tatlm evet ne guzel demissin sonu gelecekse bebis gelsin diye sen yasadn tabi kaybetmenin acısını bilirsin ah ah Rabbimin imtihanı iste hep bunlar Sabr versn dayanma gucu versin bizlere insallah
Mubarek cuma gunu dualarm hepimize canlar