Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm sen naptın var mı bir gelişme?

Hayır canım umudunu yitirme ismin gibiÇünkü bende de 0 belirti vardı ki hâlâ da öyle sadece iki gündür göğüs ağrım oluyor senin daha zamanında var pozitif düşün olumlu ol dua et bol bol
Zaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum

Zaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum
Ayy senin gün gelmiş desene en azindan olsanda olmasanda bi sonuç çıkacak ortaya için rahatlayacak benim daha çok var

Kırmızıları görene kadar umut kaybetmiyoruz sakınnnn

Ayy senin gün gelmiş desene en azindan olsanda olmasanda bi sonuç çıkacak ortaya için rahatlayacak benim daha çok var
sorma valla canım ben %90 regl olacağım da bir umut işte bekliyorum şans işi bu ya ilk ay da olabilir 4.ayda 6.ayda. Ama işte insan çok sabırsız oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Canım benim idrar testine fazla aldırış etme göğüs hassasiyeti varmış daha ne bekliyosun
Hassasiyet bende de var regliye 7 gün var hafta sonundan beri var ağrı yada psikolojik ağrı oluşturuyoruz bilmiyorum dün test yaptım negatifti bir de sol kaşığında kıpırtısı olan var mı ya acayip canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…