- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.321
Canımmmm sen naptın var mı bir gelişme?Canım bende uygulama kullanıyordum 2 Ay boyunca ondan ilerledik sonuç alamadım bu ayda ovulasyon testi alip onu denedim takvime göre 2 gün fark vardı bu ayda takvime göre gitseydim yumurtlama günlerini kaciracaktim mesela adetimin 9.cu günü başladım 11.gun pik gördüm ve o haftayı ful degerlendirdim simdi sonucunu bekliyorum inşallah müjdeli haber verebilirim bu ay tutmazsa sende kesinlikle ovulasyondan git zaman kaybetme inşallah tutmuştur ama
ay canım umutlandırmak da istemiyorum ama var bence sende bir şeyler ya. Yerleşme kanamasına falan benziyor bu benceValla canım şimdi geldim lavaboya kopkoyu kahverengi nerdeyse siyah gibi bi kaç damla gelmiş yine bakalım cumartesi gidicem hastaneye
Bende evde çalışıyorum ama gün boyu değil canım bazen aklıma.dusunce düşüyor isteÇalışmıyosun dimi ben bu ay başladım haftada 2 gün gitmeme rağmen çok iyi geldi çok iyi bişeymiş valla tavsiye ederim canım zaman çok hızlı geçiyor
Kız gerçekten kadın doğumda erkek doktor daha iyi oluyor kadınlar bi nemrut bi ilgisiz oluyorlarSelam bebeim acıbadem olmasi superr o zmn sahin beye git bakalm:) bende cok kisidn duydum onu:)
Kız muayene parasini da sorarmsn gidinceee
Vaa bekliyorum kuzum benim daha 5.gunum yumurta catlayali belirti felanda oyle anormal seyler yok var mı yok mu kestiremiyorumCanımmmm sen naptın var mı bir gelişme?
Zaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorumHayır canım umudunu yitirme ismin gibiÇünkü bende de 0 belirti vardı ki hâlâ da öyle sadece iki gündür göğüs ağrım oluyor senin daha zamanında var pozitif düşün olumlu ol dua et bol bol
evet canım, yani regl gününden hemen öncesi bile hiç göğüs ağrısı yaşamazdım ben. O bir tık umutlandırıyor. Bir de bu ay sürekli ara ara kasık ağrısı yaşadım. Ya biz böyle belirti arıyoruz tabi de hepsi normal şeyler olabiliyor yumurtlama belirtileri, regl belirtileri vsbu negatif testler aşırı moralimi bozdu. Şuanda böyle regl olacak da gibiyim ayyyyyyy
Ayy senin gün gelmiş desene en azindan olsanda olmasanda bi sonuç çıkacak ortaya için rahatlayacak benim daha çok varZaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum
Kırmızıları görene kadar umut kaybetmiyoruz sakınnnnevet canım, yani regl gününden hemen öncesi bile hiç göğüs ağrısı yaşamazdım ben. O bir tık umutlandırıyor. Bir de bu ay sürekli ara ara kasık ağrısı yaşadım. Ya biz böyle belirti arıyoruz tabi de hepsi normal şeyler olabiliyor yumurtlama belirtileri, regl belirtileri vsbu negatif testler aşırı moralimi bozdu. Şuanda böyle regl olacak da gibiyim ayyyyyyy
Bende onu düşünüyorum ama bende umutlanmak istemiyorum ya yoksa diyeay canım umutlandırmak da istemiyorum ama var bence sende bir şeyler ya. Yerleşme kanamasına falan benziyor bu bence
Kız daha yumurta çatlayalı 5 gün olmuş ne belirtisi allah seni yapmasınZaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum
Üzülme canım bende öyleydimZaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum
sorma valla canım ben %90 regl olacağım da bir umut işte bekliyorumAyy senin gün gelmiş desene en azindan olsanda olmasanda bi sonuç çıkacak ortaya için rahatlayacak benim daha çok var
Sıkma canını sakın stres yapmaman lazımTek çizgi kızlar akıntı kırmızıya dönüşecek gibi
Off bilmiyorum o kadar saçma bi durumdayım ki doktoru buldum diye sevindim oda bugünle yarın polikinikte yokmuş ben napıcam gerçekten artık kaldıramıyorumSıkma canını sakın stres yapmaman lazım
Hassasiyet bende de var regliye 7 gün var hafta sonundan beri var ağrı yada psikolojik ağrı oluşturuyoruz bilmiyorumCanım benim idrar testine fazla aldırış etme göğüs hassasiyeti varmış daha ne bekliyosun
Canım daha 7 gün varmış çok erken bi süre oHassasiyet bende de var regliye 7 gün var hafta sonundan beri var ağrı yada psikolojik ağrı oluşturuyoruz bilmiyorumdün test yaptım negatifti bir de sol kaşığında kıpırtısı olan var mı ya acayip canımı sıkıyor
Ne bileyim regl zamanımda yaklaşıyor ya korkmaya basladimKız daha yumurta çatlayalı 5 gün olmuş ne belirtisi allah seni yapmasınay biz kadınlar alemiz valla