Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende uygulama kullanıyordum 2 Ay boyunca ondan ilerledik sonuç alamadım bu ayda ovulasyon testi alip onu denedim takvime göre 2 gün fark vardı bu ayda takvime göre gitseydim yumurtlama günlerini kaciracaktim mesela adetimin 9.cu günü başladım 11.gun pik gördüm ve o haftayı ful degerlendirdim simdi sonucunu bekliyorum inşallah müjdeli haber verebilirim bu ay tutmazsa sende kesinlikle ovulasyondan git zaman kaybetme inşallah tutmuştur ama
Canımmmm sen naptın var mı bir gelişme?

Hayır canım umudunu yitirme ismin gibi🌸Çünkü bende de 0 belirti vardı ki hâlâ da öyle sadece iki gündür göğüs ağrım oluyor senin daha zamanında var pozitif düşün olumlu ol dua et bol bol 🐣🫶🏻
Zaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum😓

evet canım, yani regl gününden hemen öncesi bile hiç göğüs ağrısı yaşamazdım ben. O bir tık umutlandırıyor. Bir de bu ay sürekli ara ara kasık ağrısı yaşadım. Ya biz böyle belirti arıyoruz tabi de hepsi normal şeyler olabiliyor yumurtlama belirtileri, regl belirtileri vs 😂 bu negatif testler aşırı moralimi bozdu. Şuanda böyle regl olacak da gibiyim ayyyyyyy
Zaman geçtikçe korkularım başlıyor ya hala belirti yok bu ayda olmadi diye üzülmeye basliyorum😓
Ayy senin gün gelmiş desene en azindan olsanda olmasanda bi sonuç çıkacak ortaya için rahatlayacak benim daha çok var😂

evet canım, yani regl gününden hemen öncesi bile hiç göğüs ağrısı yaşamazdım ben. O bir tık umutlandırıyor. Bir de bu ay sürekli ara ara kasık ağrısı yaşadım. Ya biz böyle belirti arıyoruz tabi de hepsi normal şeyler olabiliyor yumurtlama belirtileri, regl belirtileri vs 😂 bu negatif testler aşırı moralimi bozdu. Şuanda böyle regl olacak da gibiyim ayyyyyyy
Kırmızıları görene kadar umut kaybetmiyoruz sakınnnn🥰🥰

Ayy senin gün gelmiş desene en azindan olsanda olmasanda bi sonuç çıkacak ortaya için rahatlayacak benim daha çok var😂
sorma valla canım ben %90 regl olacağım da bir umut işte bekliyorum :KK70: şans işi bu ya ilk ay da olabilir 4.ayda 6.ayda. Ama işte insan çok sabırsız oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Canım benim idrar testine fazla aldırış etme göğüs hassasiyeti varmış daha ne bekliyosun😍😍😍
Hassasiyet bende de var regliye 7 gün var hafta sonundan beri var ağrı yada psikolojik ağrı oluşturuyoruz bilmiyorum☺️ dün test yaptım negatifti bir de sol kaşığında kıpırtısı olan var mı ya acayip canımı sıkıyor

X