Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek ben yaptrdm ah âh yarama tuz bastn
Sandım ki hemen hamiş olacağm ama olmadı:)) son 4 ayım
Ama ben cok memnun kaldm özel hastaneye git 15 tl ver cık
canım benim reglim bugün bitti. Ocak ayında gebe kalmamam lazım sanırım. bat 4 şubat şubat ayında kalabilirsiniz dendi bana son adet tarihi 4 şubat olacak ama o zaman dedim. Sözleşme tarihi 10 ocak. 1 ay olmamış oluyor sorun olur mu dedim yok 1 regl dönemi atlatmış oluyorsunuz sorun olmaz dediler yani sat 30 ocak bile olurmuş. hemen ardından istemiyorlar sadece 15-30 gün baz alıyorlarmış dedikleri gibiyse. en kötü hamile kalırsam da iptal ederim dedim. İptal de oluyor sanırım? ay o zaman bende yaptırayım ya

ya bana da mantıklı geldi ocak ayında hamile kalmamanız gerekiyor dedi. en kötü kalırsam da iade alırım dedi. Ben kaç aydır ama yok kalırım şimdi hamile yanar boşver boşver diye erteledim sonra dedim he kaldın

Valla aynı sonu yaşadım,bi de her ay strese sokuyor süresi bitti bitecek hamile kalmam lazım vs . En iyisi hamile kaldıktan sonra çaresine bakmak diye düşündüm ben

İptal oluyor mu bilmiyorum canım ama ben memnun kaldım
En azından doktruma para vermedim tahlillere vermedim
Acıle gittim yine meselâ hep ücretsiz yani bence herkesin yaptırması lazım

Valla aynı sonu yaşadım,bi de her ay strese sokuyor süresi bitti bitecek hamile kalmam lazım vs . En iyisi hamile kaldıktan sonra çaresine bakmak diye düşündüm ben
ay kuzum hamilelik sonrası da baktım baya masraflı yanarsa da en azından tamamlayıcı yaptırmış olurum dedim malum her sene fiyatlar uçtuğundan. olmadı bi ay korunurum artık gerçi korunmasam da değişen bir şey yok sdfggh

Gülüyoruz artık napalım
Hala regl olmayan ben

progesteron değerime baktırmak için adetin ilk gününden mi saymalıyım arkadaşlar 20 Aralık adet günüm yumurtlama 1 Ocak ne zaman baktırmam lazım bilgisi olan lütfen yazsın

progesteron değerime baktırmak için adetin ilk gününden mi saymalıyım arkadaşlar 20 Aralık adet günüm yumurtlama 1 Ocak ne zaman baktırmam lazım bilgisi olan lütfen yazsın
Selam canım bilgisi olan arkadslar varsa cvp yazacaktır ben bilmiyorum malesef

Arkadaşlar merhaba ben 23 günde bir adet oluyorum muhtemelen hangi tarihlere yumurtlama denk geliyor testlerle beceremedim takibi ,uygulamalar bugünden itibaren yüksek gebelik ihtimali diye gösteriyor

Bir arkadaş böyle yazmıştı canım. Benim de bilgim yok malesef

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-05-21-38-41-541_com.android.chrome.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar merhaba ben 23 günde bir adet oluyorum muhtemelen hangi tarihlere yumurtlama denk geliyor testlerle beceremedim takibi ,uygulamalar bugünden itibaren yüksek gebelik ihtimali diye gösteriyor
Canım bence reglin biter bitmez başla herkesin farklılık gösteriyor ovü testi olsaydı bir şeyler söylenebilirdi en azından yumurtlama oldu mu çatlama gösterdi mi . Şimdi ne desek yalan olur. Belki reglin biter bitmez yumurtlaman olucak belki regline yakın. Yumurta akı kıvamında uzayan akıntı ve anlık giren kasık ağrıları olduğunda her gün yapabilirsin. Diğer günler gün aşırı devam edebilirsin. Nasipte varsa tek ilişki ile bile hamilelik oluyor

Canım napıyorsun nasılsın ben arada topicleri karıştırıyorum valla hangi arkadaş hangi topicteydi diye
Bende bazen karıstıryorum güzelim olsun
Kız ben aşılama olmuştum ya reglime 4 gün kaldı test te yaptım negatif olmadı yani
Sende ne var ne yok

Bende bazen karıstıryorum güzelim olsun
Kız ben aşılama olmuştum ya reglime 4 gün kaldı test te yaptım negatif olmadı yani
Sende ne var ne yok
Benim de reglim bitti işte yine ovü testine başladım,ruh halim çok karışık bir an böyle umut dolu şen şakrak beş dakka sonra çökmüş oluyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor. Kontrole gittin mi canım neden olmamış dr bir şey dedi mi

Valla seni cok iyi anlıyorum canm bemimde ruh halim pek iyi değil
Ama ben ovls falan takip etmeyeceğim gün aşıro ılışkı şeklinde devam edeceğim bir süre

Belki daha erkendin kesin mi olmadığı canım daha reglime var yazmışsın
Kız erken gebelik testi aldım zaten 6 gün öncesine göre çıkan
Birde regli ağrılarımda var bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…