Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla seni cok iyi anlıyorum canm bemimde ruh halim pek iyi değil
Ama ben ovls falan takip etmeyeceğim gün aşıro ılışkı şeklinde devam edeceğim bir süre

Kız erken gebelik testi aldım zaten 6 gün öncesine göre çıkan
Birde regli ağrılarımda var bitanem
Hayırlısı olsun canım aşılama olmadığı aydan sonraki ay kendiliğinden gebelik oluşan kişiler gördüm burda . Sen canını sıkma Allah büyük bizi ne gibi sürprizlerin beklediğini bilmiyoruz vardır bizim için de rabbimin planları🙏

Hayırlısı olsun canım aşılama olmadığı aydan sonraki ay kendiliğinden gebelik oluşan kişiler gördüm burda . Sen canını sıkma Allah büyük bizi ne gibi sürprizlerin beklediğini bilmiyoruz vardır bizim için de rabbimin planları🙏
Ahh yavrucum âmin inşalşah hepimize nâsip olsun yaa
Rabbim cok uğrastırmasın
Evet ne mucizeler okuyoruz gerçekten de
Belki bizi de bulur

Ahh yavrucum âmin inşalşah hepimize nâsip olsun yaa
Rabbim cok uğrastırmasın
Evet ne mucizeler okuyoruz gerçekten de
Belki bizi de bulur
İnşallah canım aslında herkes kendi zamanını yaşıyor. Bizi üzen endişeye düşüren de kendi zamanımızı bilememezlik. Hayırlısı valla hakkımızda

Canım bence reglin biter bitmez başla herkesin farklılık gösteriyor ovü testi olsaydı bir şeyler söylenebilirdi en azından yumurtlama oldu mu çatlama gösterdi mi . Şimdi ne desek yalan olur. Belki reglin biter bitmez yumurtlaman olucak belki regline yakın. Yumurta akı kıvamında uzayan akıntı ve anlık giren kasık ağrıları olduğunda her gün yapabilirsin. Diğer günler gün aşırı devam edebilirsin. Nasipte varsa tek ilişki ile bile hamilelik oluyor
Benim adetim de çok düzensiz 3 4 gün geliyor sonra lekeye çeviriyor yumurtlama çatlama kanaması da oluyor 10 günü buluyor ama hangisi adet hangisi yumurtlama artık ayırt edemiyorum akıntı rengi değişiyor ovülasyon takibi daha önce denedim ama sıvı kesimi falan beceremedim artık kısmet...

Benim adetim de çok düzensiz 3 4 gün geliyor sonra lekeye çeviriyor yumurtlama çatlama kanaması da oluyor 10 günü buluyor ama hangisi adet hangisi yumurtlama artık ayırt edemiyorum akıntı rengi değişiyor ovülasyon takibi daha önce denedim ama sıvı kesimi falan beceremedim artık kısmet...
Reglken dr a gittin mi kanamalar normalmiymiş önce onlara baktırsaydın çanım. Valla bu işler nasip kısmet valla. Kimisi ne yumurtlama ne çatlama ne sık ilişki. Tek ilişki ile kalıyor. Bakma ben ovü takibi yapıyorum o günleri değerlendiriyorum da ne oluyor yani. Kafamı böyle oyalıyorum ben de

Reglken dr a gittin mi kanamalar normalmiymiş önce onlara baktırsaydın çanım. Valla bu işler nasip kısmet valla. Kimisi ne yumurtlama ne çatlama ne sık ilişki. Tek ilişki ile kalıyor. Bakma ben ovü takibi yapıyorum o günleri değerlendiriyorum da ne oluyor yani. Kafamı böyle oyalıyorum ben de
Evet evet herşey normal baktırdım hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla nasip olsun herkese

Evet evet soyledim canm görüştük
Olabilir nasip dedi aslında sen anne olabilirsin herşeyiniz normal ama tek sıkıntkn stresin dedi
ah ah o stres :KK43: aşılamadan sonra kendiliğinden gebelik olabilir diyorlar inşallah hayırlısı canım
ben daha regl olmadım. doktorumu aradım. 10 güne tamamlanınca gecikme test yap dedi. bişi de vermedi sökmek için :KK43:

ah ah o stres :KK43: aşılamadan sonra kendiliğinden gebelik olabilir diyorlar inşallah hayırlısı canım
ben daha regl olmadım. doktorumu aradım. 10 güne tamamlanınca gecikme test yap dedi. bişi de vermedi sökmek için :KK43:
Ben ikinci aşılama da olcam canm aklımda kalmasn napaym
Yaaaa benim baya yoğun geliyo vlla regli bgn 3.günüm
Ayy kız keşke mucize olsa hamişsindir belkiii☺☺

Ben ikinci aşılama da olcam canm aklımda kalmasn napaym
Yaaaa benim baya yoğun geliyo vlla regli bgn 3.günüm
Ayy kız keşke mucize olsa hamişsindir belkiii☺☺
aynen aklında kalacağına yap gitsin,
ayy valla düşüncesi bile güzel ama dün erken gebelik testi yaptım negatifti. doktor önemsemedi bile. onlar testten sayılmaz dedi :)) 10 gün geçince kan ver dedi::)) ama bence sayılır çünkü neden sayılmasın herkes onlarla öğreniyor gebeliğini sonuçta

X