- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.321
Dimi kuzummm ara vermek iyi gelir diye düşündüm bendeHaklısın sen de,yorulunca insan yapcak bişi yokyıpratıyor ister istemez. Ben de en son eylül ayında gittim doktora.sonra bıraktım. Bu ay tekrar başladım muayenelere. Bana iyi geldi ara vermek Dinlenmek sana da iyi gelecektir eminim
ben hala regl olmadım. hiç belirti de yok .3. günü test verecektim veremiyorum bu durumda.Dimi kuzummm ara vermek iyi gelir diye düşündüm bende
Ama artık tüp e başlayacağım ben ara verdikten sonra çünkü sebepsiz olmuyor bizim
Senin suan ki süreç nasl gidiyor
Ayy umreye mı gideceksiniz ne güzel ne güzelben hala regl olmadım. hiç belirti de yok .3. günü test verecektim veremiyorum bu durumda.
gittiğimiz doktor tam kan sayımından idrar testine gaytadan tüm vitaminlere vs test istedi. sizde çok bi sorun göremyorum ama testlere göre ilerlicez dedi. sadece takviyeye ve ittirmeye ihtiyaç var gibi duruyor dedi. eşimin test sonuçlarına da baktı takviye lazım dedi. bakalım. umre den dönünce napıcaz bilmiyorum. belki döndüğümde kendiliğinden hamile kalırım. inş amin.
gitmeden liste yapcam zaten dua için , sizi de ekleyeceğim :) inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıklı gebelik ve doğum yaşarız aminAyy umreye mı gideceksiniz ne güzel ne güzel
Dualarında bizlere de yer verirmisn kız ısmim seda
İnşallah kendiliğinden olur yavrucum yaa böyle uğraşmak cok zor
Bebek ben yaptrdm ah âh yarama tuz bastnKızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?
Benim iş arkadaşlarımın var hamile çok iyi oluyormuş doğumuda karşılayacak sanırım ayrıca çalışıyorsan vergiden de indirim sağlıyor zaten bir kısmını ordan karşılamış oluyorsunKızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?
Bana da dua edersen sevinirim canım Allah kabul etsingitmeden liste yapcam zaten dua için , sizi de ekleyeceğim :) inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıklı gebelik ve doğum yaşarız amin
Canım şimdiden hayırlı olsun Allah kabul etsin umrenizigitmeden liste yapcam zaten dua için , sizi de ekleyeceğim :) inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıklı gebelik ve doğum yaşarız amin
Benim kendi özel sigortam vardı. Hamilelik paketi içerikli olark ekstra yaptırmıştım onu.Ben ama hemen hamile kalırım sandım.1 sene geçerli sonuçta.baktım olmuyor,yarısında iptal ettirdim sigortacıma.hiç kullanmadığım için yarı parasını da geri aldım.Kızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?
Evet canm benim de doğum paketliydi tahlillrr fln hep ücretsiz iyi oldu vllaBenim iş arkadaşlarımın var hamile çok iyi oluyormuş doğumuda karşılayacak sanırım ayrıca çalışıyorsan vergiden de indirim sağlıyor zaten bir kısmını ordan karşılamış oluyorsun
Yaaa burada bizleri de kat duana lütfen inşallah herkes evlat sevincini paylaşır buraya sonraben hala regl olmadım. hiç belirti de yok .3. günü test verecektim veremiyorum bu durumda.
gittiğimiz doktor tam kan sayımından idrar testine gaytadan tüm vitaminlere vs test istedi. sizde çok bi sorun göremyorum ama testlere göre ilerlicez dedi. sadece takviyeye ve ittirmeye ihtiyaç var gibi duruyor dedi. eşimin test sonuçlarına da baktı takviye lazım dedi. bakalım. umre den dönünce napıcaz bilmiyorum. belki döndüğümde kendiliğinden hamile kalırım. inş amin.
Ayy inşallah hepimiz güzel haberi yazalım burayaYaaa burada bizleri de kat duana lütfen inşallah herkes evlat sevincini paylaşır buraya sonra
Ya ben onu şey duydum hamile kalmadan 1 yıl geçmesi lazım sonra geçerli diye yani bilerek suistimal olmasın diye öyle yapmışlar diyeKızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?
Canım inşallah adet değil hamilelik belirtileridir .Bebek ben yaptrdm ah âh yarama tuz bastn
Sandım ki hemen hamiş olacağm ama olmadı:)) son 4 ayım
Ama ben cok memnun kaldm özel hastaneye git 15 tl ver cık
Tabiki zaten özelde bir muayene kaç para bence çok iyi yapmışsınEvet canm benim de doğum paketliydi tahlillrr fln hep ücretsiz iyi oldu vlla
Dimi kuzummm ara vermek iyi gelir diye düşündüm bende
Ama artık tüp e başlayacağım ben ara verdikten sonra çünkü sebepsiz olmuyor bizim
Senin suan ki süreç nasl gidiyor
Anadolu sigorta da bekleme yok canm sadece yaptırırken hamış olma yeterYa ben onu şey duydum hamile kalmadan 1 yıl geçmesi lazım sonra geçerli diye yani bilerek suistimal olmasın diye öyle yapmışlar diye
Canım inşallah adet değil hamilelik belirtileridir .
He kızz vlla çok memnun kaldım benTabiki zaten özelde bir muayene kaç para bence çok iyi yapmışsın
Yaaaaaa hoşgeldin prenses nasılsnCanımmmm ara ara sadece bazen okuyabiliyorum kesinlikle salmak lazımmm ben 2 ay boyunca hayatımda şaşmayan reglim 34 güne geldi tabi hepsini hamilelik sandım üzüldüm ayrı bu ay hem yogundum hemde bırakmıştım ovulasyon testini falan yine 28 de oldum tamamen stress yönetiyor olayı
Yaaaaaa hoşgeldin prenses nasılsn
Evet kız herşey stres yaa bende eminim valla ondan bebişim olmuyor
Keşke hamış kalmaya engel olmayacak sakınleştirici falan bulsakta içsek
Benn şuan daha iyiym evet canm ilk regli agrım olunca ki aşılamadan 6 gün sonra başlamıştı onu da anlayamadım da nyse, ozamanlar cok ağladm ve üzüldümkuzucummmm iyiyimmmm bu ay yumurta takibi yaptırıcam eger olmazsada şubatta tüp bebek için görüştük onu denemek istiyorummm
Ama ben gerçekten bu kadar etkilendigimi düşünmüyordum regli tarihlerim degişti diyordum test yapmayınca hatta beklemeyince 28 e dönünce anladımmm
Sen nasılsın peki iyi misin moralin falan