Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın sen de,yorulunca insan yapcak bişi yok😔yıpratıyor ister istemez. Ben de en son eylül ayında gittim doktora.sonra bıraktım. Bu ay tekrar başladım muayenelere. Bana iyi geldi ara vermek Dinlenmek sana da iyi gelecektir eminim
Dimi kuzummm ara vermek iyi gelir diye düşündüm bende
Ama artık tüp e başlayacağım ben ara verdikten sonra çünkü sebepsiz olmuyor bizim😞😌
Senin suan ki süreç nasl gidiyor

Ama artık tüp e başlayacağım ben ara verdikten sonra çünkü sebepsiz olmuyor bizim😞😌
ben hala regl olmadım. hiç belirti de yok .3. günü test verecektim veremiyorum bu durumda.
gittiğimiz doktor tam kan sayımından idrar testine gaytadan tüm vitaminlere vs test istedi. sizde çok bi sorun göremyorum ama testlere göre ilerlicez dedi. sadece takviyeye ve ittirmeye ihtiyaç var gibi duruyor dedi. eşimin test sonuçlarına da baktı takviye lazım dedi. bakalım. umre den dönünce napıcaz bilmiyorum. belki döndüğümde kendiliğinden hamile kalırım. inş amin.

ben hala regl olmadım. hiç belirti de yok .3. günü test verecektim veremiyorum bu durumda.
gittiğimiz doktor tam kan sayımından idrar testine gaytadan tüm vitaminlere vs test istedi. sizde çok bi sorun göremyorum ama testlere göre ilerlicez dedi. sadece takviyeye ve ittirmeye ihtiyaç var gibi duruyor dedi. eşimin test sonuçlarına da baktı takviye lazım dedi. bakalım. umre den dönünce napıcaz bilmiyorum. belki döndüğümde kendiliğinden hamile kalırım. inş amin.
Ayy umreye mı gideceksiniz ne güzel ne güzel
Dualarında bizlere de yer verirmisn kız ısmim seda🥰
İnşallah kendiliğinden olur yavrucum yaa böyle uğraşmak cok zor

Ayy umreye mı gideceksiniz ne güzel ne güzel
Dualarında bizlere de yer verirmisn kız ısmim seda🥰
İnşallah kendiliğinden olur yavrucum yaa böyle uğraşmak cok zor
gitmeden liste yapcam zaten dua için , sizi de ekleyeceğim :) inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıklı gebelik ve doğum yaşarız amin

Kızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?

Kızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?
Bebek ben yaptrdm ah âh yarama tuz bastn
Sandım ki hemen hamiş olacağm ama olmadı:)) son 4 ayım
Ama ben cok memnun kaldm özel hastaneye git 15 tl ver cık

Benim iş arkadaşlarımın var hamile çok iyi oluyormuş doğumuda karşılayacak sanırım ayrıca çalışıyorsan vergiden de indirim sağlıyor zaten bir kısmını ordan karşılamış oluyorsun

Benim kendi özel sigortam vardı. Hamilelik paketi içerikli olark ekstra yaptırmıştım onu.Ben ama hemen hamile kalırım sandım.1 sene geçerli sonuçta.baktım olmuyor,yarısında iptal ettirdim sigortacıma.hiç kullanmadığım için yarı parasını da geri aldım.

Yaaa burada bizleri de kat duana lütfen inşallah herkes evlat sevincini paylaşır buraya sonra 🤗

Ya ben onu şey duydum hamile kalmadan 1 yıl geçmesi lazım sonra geçerli diye yani bilerek suistimal olmasın diye öyle yapmışlar diye

Canımmmm ara ara sadece bazen okuyabiliyorum kesinlikle salmak lazımmm ben 2 ay boyunca hayatımda şaşmayan reglim 34 güne geldi tabi hepsini hamilelik sandım üzüldüm ayrı bu ay hem yogundum hemde bırakmıştım ovulasyon testini falan yine 28 de oldum tamamen stress yönetiyor olayı

Ya ben onu şey duydum hamile kalmadan 1 yıl geçmesi lazım sonra geçerli diye yani bilerek suistimal olmasın diye öyle yapmışlar diye
Anadolu sigorta da bekleme yok canm sadece yaptırırken hamış olma yeter😊

Canım inşallah adet değil hamilelik belirtileridir .

Ahhh yavrucum kızz keşke ya keşke
Allah'ım ın mucizeleri çok inşallah hepimiz yaşayalım

Tabiki zaten özelde bir muayene kaç para bence çok iyi yapmışsın
He kızz vlla çok memnun kaldım ben

Canımmmm ara ara sadece bazen okuyabiliyorum kesinlikle salmak lazımmm ben 2 ay boyunca hayatımda şaşmayan reglim 34 güne geldi tabi hepsini hamilelik sandım üzüldüm ayrı bu ay hem yogundum hemde bırakmıştım ovulasyon testini falan yine 28 de oldum tamamen stress yönetiyor olayı
Yaaaaaa hoşgeldin prenses nasılsn
Evet kız herşey stres yaa bende eminim valla ondan bebişim olmuyor
Keşke hamış kalmaya engel olmayacak sakınleştirici falan bulsakta içsek

Yaaaaaa hoşgeldin prenses nasılsn
Evet kız herşey stres yaa bende eminim valla ondan bebişim olmuyor
Keşke hamış kalmaya engel olmayacak sakınleştirici falan bulsakta içsek

kuzucummmm iyiyimmmm bu ay yumurta takibi yaptırıcam eger olmazsada şubatta tüp bebek için görüştük onu denemek istiyorummm
Ama ben gerçekten bu kadar etkilendigimi düşünmüyordum regli tarihlerim degişti diyordum test yapmayınca hatta beklemeyince 28 e dönünce anladımmm

Sen nasılsın peki iyi misin moralin falan

kuzucummmm iyiyimmmm bu ay yumurta takibi yaptırıcam eger olmazsada şubatta tüp bebek için görüştük onu denemek istiyorummm
Ama ben gerçekten bu kadar etkilendigimi düşünmüyordum regli tarihlerim degişti diyordum test yapmayınca hatta beklemeyince 28 e dönünce anladımmm

Sen nasılsın peki iyi misin moralin falan
Benn şuan daha iyiym evet canm ilk regli agrım olunca ki aşılamadan 6 gün sonra başlamıştı onu da anlayamadım da nyse, ozamanlar cok ağladm ve üzüldüm
Şimdi iyiyim
Ayıptr sorması tüp için kac para fiyat verdiler canm
Bende artk asılama düşünmüyorum tüp bebek istiyorum nisan Mayıs gibi

X