- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.875
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.381
Valla kuzu bende artk doktorlarn dediklerini çok sorgulamıyorum vardır bildikleri ne bilimaynen aklında kalacağına yap gitsin,
ayy valla düşüncesi bile güzel ama dün erken gebelik testi yaptım negatifti. doktor önemsemedi bile. onlar testten sayılmaz dedi :)) 10 gün geçince kan ver dedi::)) ama bence sayılır çünkü neden sayılmasın herkes onlarla öğreniyor gebeliğini sonuçta
evet inşallah hayırlısı olsun hepimiz için aminnnValla kuzu bende artk doktorlarn dediklerini çok sorgulamıyorum vardır bildikleri ne bilim
Ben mesela burda okudum aşılamadan snra progesteron ilacı kullananlar olmuş bana vermemişti
Dün onu sordum
Senin ihtiyacın yok ki rahmin iyi. ..
Sen hiç tuzlu olan yemeğe yine tuz atarmısn dedie haklı da bi yandan
Bence sende dediğini yap bekle bakalım
İnşallah hakkımızda hayır'lısı bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine
Amin güzelim bama birde takviye verdi yumurta kalitesi içinevet inşallah hayırlısı olsun hepimiz için aminnn
senin yumurtalarında mı sorun vardıAmin güzelim bama birde takviye verdi yumurta kalitesi için
Yoo sorun yok doktor takviye için verdi canmsenin yumurtalarında mı sorun vardı
Bak bu, içinde cok güzel vitaminler var sende araştır istersensenin yumurtalarında mı sorun vardı
Anladım canım,ben takviye verilince niyeyse sorun var diye düşünüyorum. Bne de yumurta büyüme çatlamada sorun olmamasına ragmen klomen vs kullanmak ta bana saçma geliyordu meselaYoo sorun yok doktor takviye için verdi canm
Bizde sebepsiz inferilite var kuzu 7, 8 aydır bebiş olmuyor
Ama yaşım 35 diye doktora gittim ve tedaviye başladm
Teşekkürler canım,bakayım ben de biBak bu, içinde cok güzel vitaminler var sende araştır istersen
E bende kullandım onları kuzu sorun olmasa da hep anne hazırlanıyor bedenenAnladım canım,ben takviye verilince niyeyse sorun var diye düşünüyorum. Bne de yumurta büyüme çatlamada sorun olmamasına ragmen klomen vs kullanmak ta bana saçma geliyordu meselaama kullandım tabi.
Aynen kuzu fikir olur belki sana ve sizlere deTeşekkürler canım,bakayım ben de bi
ay evet ya hep kadın içiyor ilaçlarıE bende kullandım onları kuzu sorun olmasa da hep anne hazırlanıyor bedenen
Mesela arkadaşm da erkek faktörü var direk tüp bebek dedıler ona smdi kız bir dünya ilaç kullanıyor☺
Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin inşallahay evet ya hep kadın içiyor ilaçları
Selam seker benim doktor bunu vermiştiay kızlar benim de folic bitti yeni bi folic asite başlayayım diyorum ama kararsız kaldım, sizler ne kullanıyorsunuz?
Sen daha adet olmadın mı canımburası sessizleşmişben biraz konuşayım bari :)
benim bugün gecikmemin 10.günü.
kan vermeye korkuyorum((
ahh hayır yaaa olmadımm. az önce de kan verdim sonuç çıktı ama bakamadımSen daha adet olmadın mı canım
Sen daha adet olmadın mı canım
Bence artık hamileysen normal kaset testte bile çıkar normalde de adetin düzensiz mi özel bir yerde yada acilde hemen yaptır kan testini bence ki sonuç hemen çıksın sonra da eğer yoksa adetini getirici bir şeyler kullan ki bir an önce adet ol varsa da için rahat etsinburası sessizleşmişben biraz konuşayım bari :)
benim bugün gecikmemin 10.günü.
kan vermeye korkuyorum((
Ay merak etmiyor musun bak hemen bizimle de paylaş sıkıntı yapma ya var yada yok Rabbim sağlık versinahh hayır yaaa olmadımm. az önce de kan verdim sonuç çıktı ama bakamadım