-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.361
Hayırlısı olsun canım aşılama olmadığı aydan sonraki ay kendiliğinden gebelik oluşan kişiler gördüm burda . Sen canını sıkma Allah büyük bizi ne gibi sürprizlerin beklediğini bilmiyoruz vardır bizim için de rabbimin planlarıValla seni cok iyi anlıyorum canm bemimde ruh halim pek iyi değil
Ama ben ovls falan takip etmeyeceğim gün aşıro ılışkı şeklinde devam edeceğim bir süre
Kız erken gebelik testi aldım zaten 6 gün öncesine göre çıkan
Birde regli ağrılarımda var bitanem
Ahh yavrucum âmin inşalşah hepimize nâsip olsun yaaHayırlısı olsun canım aşılama olmadığı aydan sonraki ay kendiliğinden gebelik oluşan kişiler gördüm burda . Sen canını sıkma Allah büyük bizi ne gibi sürprizlerin beklediğini bilmiyoruz vardır bizim için de rabbimin planları
İyi canım ne yapayım iş güç devam ediyoruzB balpetegi06 canım nerelerdesin nasılsın
İyi bakalım Allah kolaylık versinİyi canım ne yapayım iş güç devam ediyoruz
İnşallah canım aslında herkes kendi zamanını yaşıyor. Bizi üzen endişeye düşüren de kendi zamanımızı bilememezlik. Hayırlısı valla hakkımızdaAhh yavrucum âmin inşalşah hepimize nâsip olsun yaa
Rabbim cok uğrastırmasın
Evet ne mucizeler okuyoruz gerçekten de
Belki bizi de bulur
Ayy ne güzel söyledin aynen öyle yavrucum yaaaİnşallah canım aslında herkes kendi zamanını yaşıyor. Bizi üzen endişeye düşüren de kendi zamanımızı bilememezlik. Hayırlısı valla hakkımızda
Benim adetim de çok düzensiz 3 4 gün geliyor sonra lekeye çeviriyor yumurtlama çatlama kanaması da oluyor 10 günü buluyor ama hangisi adet hangisi yumurtlama artık ayırt edemiyorum akıntı rengi değişiyor ovülasyon takibi daha önce denedim ama sıvı kesimi falan beceremedim artık kısmet...Canım bence reglin biter bitmez başla herkesin farklılık gösteriyor ovü testi olsaydı bir şeyler söylenebilirdi en azından yumurtlama oldu mu çatlama gösterdi mi . Şimdi ne desek yalan olur. Belki reglin biter bitmez yumurtlaman olucak belki regline yakın. Yumurta akı kıvamında uzayan akıntı ve anlık giren kasık ağrıları olduğunda her gün yapabilirsin. Diğer günler gün aşırı devam edebilirsin. Nasipte varsa tek ilişki ile bile hamilelik oluyor
Reglken dr a gittin mi kanamalar normalmiymiş önce onlara baktırsaydın çanım. Valla bu işler nasip kısmet valla. Kimisi ne yumurtlama ne çatlama ne sık ilişki. Tek ilişki ile kalıyor. Bakma ben ovü takibi yapıyorum o günleri değerlendiriyorum da ne oluyor yani. Kafamı böyle oyalıyorum ben deBenim adetim de çok düzensiz 3 4 gün geliyor sonra lekeye çeviriyor yumurtlama çatlama kanaması da oluyor 10 günü buluyor ama hangisi adet hangisi yumurtlama artık ayırt edemiyorum akıntı rengi değişiyor ovülasyon takibi daha önce denedim ama sıvı kesimi falan beceremedim artık kısmet...
Evet evet herşey normal baktırdım hayırlısı sağlıklısı kolaylıkla nasip olsun herkeseReglken dr a gittin mi kanamalar normalmiymiş önce onlara baktırsaydın çanım. Valla bu işler nasip kısmet valla. Kimisi ne yumurtlama ne çatlama ne sık ilişki. Tek ilişki ile kalıyor. Bakma ben ovü takibi yapıyorum o günleri değerlendiriyorum da ne oluyor yani. Kafamı böyle oyalıyorum ben de
Adet gününden itibaren 21. Günprogesteron değerime baktırmak için adetin ilk gününden mi saymalıyım arkadaşlar 20 Aralık adet günüm yumurtlama 1 Ocak ne zaman baktırmam lazım bilgisi olan lütfen yazsın
canımmmm dur bakalım 4 gün varmış daha regline belli olmaz hiçBende bazen karıstıryorum güzelim olsun
Kız ben aşılama olmuştum ya reglime 4 gün kaldı test te yaptım negatif olmadı yani
Sende ne var ne yok
Kız aksam regli oldum bencanımmmm dur bakalım 4 gün varmış daha regline belli olmaz hiç
Yaaaaa neden erken geldi ki baya baya yoğun mu geldi adetten 3-5 gün önce yerleşme kanaması gibi miKız aksam regli oldum benerken geldi
Yoo bildiğin regli oldum canm yoğun kanamaYaaaaa neden erken geldi ki baya baya yoğun mu geldi adetten 3-5 gün önce yerleşme kanaması gibi mi
doktora söyledin mi bişi dedi mi neden tutmadığıyla ilgiliYoo bildiğin regli oldum canm yoğun kanama
İğne ile büyütüp çatlattıkları için önce gelebiliyormuş zaten normal zamanlarımıza göre
Evet evet soyledim canm görüştükdoktora söyledin mi bişi dedi mi neden tutmadığıyla ilgili
ah ah o stresEvet evet soyledim canm görüştük
Olabilir nasip dedi aslında sen anne olabilirsin herşeyiniz normal ama tek sıkıntkn stresin dedi
Ben ikinci aşılama da olcam canm aklımda kalmasn napaymah ah o stresaşılamadan sonra kendiliğinden gebelik olabilir diyorlar inşallah hayırlısı canım
ben daha regl olmadım. doktorumu aradım. 10 güne tamamlanınca gecikme test yap dedi. bişi de vermedi sökmek için
aynen aklında kalacağına yap gitsin,Ben ikinci aşılama da olcam canm aklımda kalmasn napaym
Yaaaa benim baya yoğun geliyo vlla regli bgn 3.günüm
Ayy kız keşke mucize olsa hamişsindir belkiii☺☺